Burun kıvıran begenmeyen oldu mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
Arkadaslar,
Cevrenizden yada ailenizen bazi insanlar evlenecegim kisi budur dedigniz zaman sevgilini beyenmedim yaksikli degil vs. gibi seyler diyen oldumu yada direk söylenmediysede böyle arkanizdan konusuldunu duydunuz mu?
benneyaptımki

Son düzenleme:
arkadasım bu nasıl bi soru anlamadım ne sormak istedin arkadasınızın kocasını begenmediginiz oldumu gibi bi soru ise zevk meselesi herkes herkesi zaten begenmez mesela söle acıklayım bana göre dünyanın en yakısıklı erkegi benim askım:) sana göre seninki vs. insallah doru anlamısımdır

valla benım kını beyenmedler ama ınsanllıgını goruncee ayy kız elıfff metın gıbıb bırı cıkar ınsallah karsıma dıye dua edıyolar sımdı
bo sver cnm eger sen mutluysan sevıyosan zatendunya yakısıklısıdır gozunde kusurlarını goremessın kımseyıde ılglendırmes sen o kısıyle br omur aynıyastıga basını koycaksınsenın onu sevmemn beyenmen onemlı olan kusurlarını gormememn ıkınız bırbırınızısevıyosanız gerısını bosver salla gıtsıın be guzelım takmaa

ben şöyle anladım,eşinizi ya da sevgilinizi siz beğendiğiniz halde ailenizden veya çevrenizden birisi ben beğenmedim dedimi,mesela örnek benim nişanlımı ilk ailemle tanıştırdığımda annem hiç beğenmedi,bana hiç yakıştıramadı,gerçi hiç bi anne kızına kimseyi yakıştıramyo,ama benmkide o zaman çok zayıftı,o zamandan bu zamana 6 yılda 20 kilo aldı,şimdi çok yakışıklı oldu bana göre,yani etrafımdaki insanların yüzüme ne söyledikleri,yada arkamdan ne konuştklarınla ilgilenmiyorum,herkesin kendi zevki

Arkadaslar sorumu net yazamadiysam özür diliyorum... türkiyede tatil harici hi yasamadim türkcem zayif kusura bakmayin.. Sevgilinizi veya Esinizi beyenmeyen oldu mu? soru bu!
ebisim ve The_lady_legend arkadaslar dogru anlamislar a.s.

Arkadaslar sorumu net yazamadiysam özür diliyorum... türkiyede tatil harici hi yasamadim türkcem zayif kusura bakmayin.. Sevgilinizi veya Esinizi beyenmeyen oldu mu? soru bu!
ebisim ve The_lady_legend arkadaslar dogru anlamislar a.s.
canım simdi daha güzel oldu:) sen tatilde geliyon bukadar güzel konusuon burda olupta onu beceremeyenlerde var sen sıkma canını:) soruna gelince evett benimkinide begenmediler hemde en yakın arkadaslarım ama dedigim gibi bence gayet güzel:) sen begenmesen zaten hayatına sokmassın demi begenmeyenler kendi kocalarına baksın hııh:)

fmk şimdi oldu teşekkür ederim arkadaşım düzelttiğin için a.s.

gelelim sorunun cevabına: evet oldu.. bir arkadaşımı evinden almaya gitmiştik sevgilimle onun ev arkadaşı ile tanıştırmıştım arkamızdan abuk sabuk laf etmişti canım da sıkılmıştı epey.. sonra da pek muhabbetim olmadı zaten. can sıkıcı bişey evet ama takılmamak gerek.. ailenin beğenmesi koonusuna gelirsek sevgilin sultan olsa yaranamaz illaki bi eksiğini gediğini bulurlar olmadı gözünün üzerinde kaş var derler.. bunlar senin tercihin olacak.. yakışıklılık güzellik de kılık kıyafet gibi bir dış kabuktur.. içersine bakmak lazım daha çok.. ha ama gördüğün de senin de kanın ısınmıyorsa olmaz zaten..

ne demişler:
zabit benim ben zabitin, el ne karışır?!

iki soruna da evet oldu diye cevap veriyorum. 3 hafta evvel istemeye geldiler beni. kardeşim sevgilimi beğenmedi. çünkü kardeşim tam bir tikidir, sevgilimse normal olarak takım kravatla gelmişti. kız istemeye de düşük bel kotla falan mı gelsin adam. kardeşim bula bula bunu buldu aslında sebep ablasının elden gidiyor olmasıydı, kıskandı yanikaydirigubbakcemile3canım benim ya kıyamam bıdışıma.
benim arkamdan da kaynımın konuştuğunu duydum. çok komiğime gitti anlatayım da siz de gülün. sevgilime abi bu kız çok akıllı, gözü açık,iki akıllı geçinemezsiniz, kadın dediğin saf olacak, işin çok zor demiş. gerryyklava: (bu arada kendi nişanlısı saf mı saf bi kızdır zavallım ya)

daha bu işin başı neler derler neler. önemli olan savunmak ve savunulmak, aşkının arkasında durmak yani.

cümlede bıraz yanlışlık olmuş edıt tuşu olmadığı içinde galıba duzeltemedın
yalnıza burayı okudum ve anladım sengözlerimebaksanab sakın yanlış anlama emı :1hug:
neyse bence bu soru bıraz tuhaf yanı herkesın zevk meselesı KARGAYA YAVRUSU ŞAHIN GİBİDİR cnm kaydirigubbakcemile2

yanı herkes kendı eşını beğenıyodur mutlaka başkasının ne dedığı önemlı deıl :1rolleyes:

konuyu yeni acdim ama simdiden yardimci oldunuz saolun

Son düzenleme:

takma cnm benım mılletın ağzı torba deılkı buzesın ınan ölerı sadece dıstan bakık aa bu cok yakısıklı dıyıp adam gıbı adamları tanımamış olanlar :1closedeyes: sen sevıyorsan onunla mutluysan takma yakısıklılık yada guzellık nedrkı bı sivilce cıkar yuzunde gıder o güzellık sana ve sevdığıne ömur boyu mutluluklar :teselli:

üçüncü kişilerin ne dediği belki karakteri ve tavırları konusunda
önemli olabilir çünkü üçüncü kişiler benden daha objektif düşünür.
ama tipi konusunda ben beğenmişsem olay bitmiştir.hiç kimsenin
dediğini takmam.:1closedeyes:bana göre dünyenın en güzel varlığıdır.:asigim:

arkadas konu acmıs ama geyiğe cevirmissiniz :mymeka:

neyse ben konuya dönüyorum
eşimi hiç beğenmeyen olmadı duymadımda
arkamdan konustularsa orasını bilemem

Inceleme sonucu 6 sayfalik toplam 55 mesaj konu disi ve sohbet icerikli olmak üzere silindi. Lütfen sohbetlerinizi uygun bölümlerde yapiniz, bölümler basliklar karistirilmasin , konu iceriklerine uygun mesajlar yazilsin. şutarafagitti

Konuya kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz yerimseniben

Son düzenleme:
sorun çözerekn bı soruna sebep olduğum ıcın özur dılerım basıma ılk defa böle bısey getıren arkadaslarda cok tsk ederım

Tesekkur ederkende igneleyici davranma huuyunda var demekki hala ayni seyi yapiyosun igneleme milleti kapanan konuyu uzatmayalim

nişanlımı herkesın beğenmesını ıstemem zaten eheh:))
yanıma yakışıyor bende cok sevıyor ve cok sevılıorum kımsenın ne dedıgı umrumda degıl ha bana bısı derlerse gereklı cevabı alacaklarını bılıorlar...
ama nişanlım hakkında olumsuz yorum almadım hep bana yakıştırdıklarını söledıler

Açıkçası bizi birbirimize çok benzetiyolar çok yakışıosunuz falan diolar ama belki yakıştırmayanda vardır e benim yüzüme bunu söylemekte kolay değil tabi yolum yolum yolarım kaydirigubbakcemile3
ama annemden yada babamda böyle bir tepkialsaydım inanılmaz kırılırdım...

nişanımın olduğu gün eşim için bu muydu çok metettikleri damat adayı demişler. baba oğul ünlülerin kuaförüdü hani bunlarımı taktılar bu ne kılık filan demişler.
takılar takıldıktan sonra söylemişler. eşimin babası doğru düzgün birşey takmayınca laf söylemişler.
bunu ben duymadım. eşim duymuş bana da aylar sonra söyledi. zorla ağzından laf lmıştım.
annemde sevemedi bir türlü eşimi. halbuki ona karşı çok iyi.
senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…