canım simdi daha güzel oldu:) sen tatilde geliyon bukadar güzel konusuon burda olupta onu beceremeyenlerde var sen sıkma canını:) soruna gelince evett benimkinide begenmediler hemde en yakın arkadaslarım ama dedigim gibi bence gayet güzel:) sen begenmesen zaten hayatına sokmassın demiArkadaslar sorumu net yazamadiysam özür diliyorum... türkiyede tatil harici hi yasamadim türkcem zayif kusura bakmayin.. Sevgilinizi veya Esinizi beyenmeyen oldu mu? soru bu!
ebisim ve The_lady_legend arkadaslar dogru anlamislar a.s.
Arkadaslar,
Cevrenizden yada ailenisen bazi bireyleri iste evlenecegim kisi budur dediniz zaman esinisi yada sevgilini beyenmedim yaksikli degil vs. gibi seyler diyen oldumu yada direk söylenmediysede böyle araknizdan konusuldunu duydunuz mu? benneyaptımki
konuyu yeni acdim ama simdiden yardimci oldunuz, bi tek ben bunlari yasiyorum gibi me geliyordu. Arkadaslar asiri duygusalim ben kimseyi üzmek istemezken cevremdeki bazi insanlar neden düsünmeden konusabiliyor agizdan cikan kelimeleri tartmiyor lafin nereye gidecegini düsünemiyor niye morelimi bozmaya calistilar ve becerdilerde... bunlara artik cevap aramak istemiyorum yasadigim olumsuzluklari unutmak istiyorum, objektiv insanlarla konusarak fikir alarak kendi kendimi "tedavi" etmek istiyorum, tabiri cayisse... Ben seviyorum ve seviliyorum allahima sükürler olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?