• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kıvıran begenmeyen oldu mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallah ister begensinler ister begenmesinler sonucta onunla birlikte olan benim... :dilcikar:
eger yüzüme karsi söyleyen olursada. o cümle "U" dönüsü yapar :jeyyar:

hıc olmadı valla.tam tersı her goren oldukca fazla begendı.tam da kendıne gore bulmussun dıe.yanı tam onay aldım ama ıste.dıs gorunusun ıyı olması bı cok sorun yaratıo her ıkı tarafta neyse

nişanımın olduğu gün eşim için bu muydu çok metettikleri damat adayı demişler. baba oğul ünlülerin kuaförüdü hani bunlarımı taktılar bu ne kılık filan demişler.
takılar takıldıktan sonra söylemişler. eşimin babası doğru düzgün birşey takmayınca laf söylemişler.
bunu ben duymadım. eşim duymuş bana da aylar sonra söyledi. zorla ağzından laf lmıştım.
annemde sevemedi bir türlü eşimi. halbuki ona karşı çok iyi.
senağlamasenağlamasenağlama

aman canim üzlme bos ver gitsin.. ben bu konuyu actigim dönem cok duygusal bir dönemdeyin gerci herzaman duygusalim ama ozamanlari daha yogundu... Bak kendimi misal veriyorum ben esim olacak insani cok seviyorum allahim binlerce sükürler olsun annemin babaminda onayini aldim... ben iki insandan olmusuz bir sey duydum... bunlarin kim olugunu söylemek istemiyorum ama bi tek fotografa bakarak benim kalbimi cok incitmisti malum o dönemlerde cevreden gelen her söze insan takiyor... simdi ise biri yakindan tanidiktan sonra söyledigi sözlerden dolayi utaniyordur en azindan ben böyle bir dengesizlik yapmis olsaydim utanirdim. Diyer kisininde bastan asagi kara cagiline veriyorum cünki yakinen cok iyi taniyorum..

Zenginlik farkirlik güzellik ve cirkinlik saglik ve hastalik hepsi deisken seylerdir. Bu yüzden kimsenin zenginili güzelligi icin hayatimi baska bir insanla birlestimezdim. Önemli olan insanin güzel ahlakidir güzel huylaridir... hic lakirti yapanlari takma kafana, hi bide o laf yapanlari da dügününe cagirma meraklarindan catlasinlar :roflol: bakalim ozaman neyi konu edip konusacaklar

Son düzenleme:
ınsan nası goruyorsa sevdği kişiyı asıl o onemlı,
cevredekıler de tam yakıstıramadıkları ıcın oyle soyluyorlar bazıları cokca dobracıkıyor
halbukı sevmek anlasmak onemlı, seven kısı de begenıysa tamamdır

aman canim üzlme bos ver gitsin.. ben bu konuyu actigim dönem cok duygusal bir dönemdeyin gerci herzaman duygusalim ama ozamanlari daha yogundu... Bak kendimi misal veriyorum ben esim olacak insani cok seviyorum allahim binlerce sükürler olsun annemin babaminda onayini aldim... ben iki insandan olmusuz bir sey duydum... bunlarin kim olugunu söylemek istemiyorum ama bi tek fotografa bakarak benim kalbimi cok incitmisti malum o dönemlerde cevreden gelen her söze insan takiyor... simdi ise biri yakindan tanidiktan sonra söyledigi sözlerden dolayi utaniyordur en azindan ben böyle bir dengesizlik yapmis olsaydim utanirdim. Diyer kisininde bastan asagi kara cagiline veriyorum cünki yakinen cok iyi taniyorum..

Zenginlik farkirlik güzellik ve cirkinlik saglik ve hastalik hepsi deisken seylerdir. Bu yüzden kimsenin zenginili güzelligi icin hayatimi baska bir insanla birlestimezdim. Önemli olan insanin güzel ahlakidir güzel huylaridir... hic lakirti yapanlari takma kafana, hi bide o laf yapanlari da dügününe cagirma meraklarindan catlasinlar :roflol: bakalim ozaman neyi konu edip konusacaklar

canım benim sağol. ben 5.5 yıllık evliyim. bu şekilde konuşanlar herşeye burun kıvırıp bahane bulan, kendini kaf dağında görüp karşısındakini küçümseyen 2 tane evde kalmış kız. sakın kimse alınmasın. onların huyu bu. ben sonra anladım onları. bu laf başta beni çok üzmüştü. ama şimdi bu kadar yıl mutlu olduğumu görüyorlar. şükür binlerce kere allahıma 1 kere kavga edip küsüp anne evime gitmedim. :nazar:
ya birde nikahıma gelmişlerdi. önce gelin evime geldiler. nikah salonuna giderken daha evin önünde araba çalışmadı. aynı kişiler bu uğursuzluktur. sonu hayırlı olmaz dediler. şimdi görüyorlar ne kadar hayırlı olduğunu. kaydirigubbakcemile3

benim sevgilimide yakın arkadaşım beğenmedi benim yanıma yakışmıyormuş....

herkes konuşmak için illaki bişeyler der yakışıklıda olsa amann bu çapkındır kesin aldatır filan diceklerdi eminim...
milletin ağzı torba değil büzelim...önemli olan ne kadar sevildiğindir ve sevglinin sana verdiği değerdir.....
kıskananlar çatlasınnn :roflol:

Back