Burun karıştırmak faydalıymış

ayy yok yemesin gogoş mokoş ben çocuğumu mikroplara karşı meyvelerle sebzelerle koruyorum.
geçen hafta bi alışveriş merkezinde oğlumu oyuın parkında oyalıyordum. 4 yaşlarındaki bir kızın karşıma geçip burnunu karıştırdığını farkeetim.iyiiicee derinlere soktu parmağını sonrada büyük bir gayretle yavaş yavaş çıkartmaya başladı burnundaki gogoşu.veeee sonraaaa ağzına attı ve ön dişleriyle bastırdı bastırdı sonrada yuttu.birde çok lezzetli birşey yemiş gibi dilini çıkarıp dudaklarınında dolandırdı.allaamm ben öölee kala kaldım.çocuğun anne babasıda yanında ama görmediler.ee bu çocuk bunu evdede yapıyor annesi hiçmi görmedi uyarmadı.aayy acayiimmm kötü olmuştum.

Doktor Bischinger da yaptığı harekete kılıf uydurmuş gibi kaydirigubbakcemile3 amma pis adammış yahu :bbo:

sabahim köründe ise giderken karsima hep ayni saat oldugu icin bir kadin gecerdi.
yasi 55 yaslarinda burnunu karistirir lopppppppp agzina atardiiii sinir olurdum görüdügüm yerde yanima yada karima denk gelmeesin diye köse bucak kacardim.igrenc yaaa

feyzacım sanırım kadının yüzünü yıkayacak zamanı yokmuşyerimseniben ne yapsın temizliğini yolda yapıyordur. birde sular kesiktir hergün sabahları:1no2:artık idare etcez naparsın:roflol:

feyzacım sanırım kadının yüzünü yıkayacak zamanı yokmuşyerimseniben ne yapsın temizliğini yolda yapıyordur. birde sular kesiktir hergün sabahları:1no2:artık idare etcez naparsın:roflol:
kadin faydali oldugunu biliyormus da ondan kiz:roflol:
valla burdaki gavurlarin yüzde 90 yiyor bak bununda faydasini bizden önce bulmuslarlaelaelaelaelae

ohaoldumsmilebende karıştırırdım çocukken ama oraya buraya atardım yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…