Burun karıştırmak faydalıymış

tüüh yıllarım boşa geçmş desenize,bu yaştan sonra yesek faydası olur mu kidelikafadulden

delikafaduldentobdelikafaduldenetobe bir daha hollandalilara kizmayacam bir bildikleri varmisda yiyorlarmis anacim bunlar ustune tatli niyetine birde kulaklarinin kirinide cikartip yiyorlatkaydirigubbakcemile3

Kötü bişi deilmiş yaptığım sırnaşık şey

Ama yiyim bari bundan sonra sositososito

Kuzenim yiyor ufaklık :mymeka:

bu yazıyı okuyunca bir öğrencim aklıma geldi...sürekli eli burnunda ..(1.sınıf).......bu davranışışndan vazgeçiremedim.....

ayy benim oğlan bi güsel kurcalayıp sonra o kucaladığı parmağı yalıyooo..çok kızıyodum ama artık kızmayım bariii.benim akıllı oğlum drlardan önce keşfetmiş meğer yararını...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bunu ben de yapıyorum ama bunu yaptığımı kimse bilmez. En büyük sırrımdı ve burada açıkladım :roflol:
Bence tadı çok hoş, nezleyken sümük çekmekten daha zevkli

hehehe

hadi kızlar parmaklar buruna temizlik zamanı kaydirigubbakcemile3 ıyy.. düşüncesi bile iğrenç ya

çocuklar yer ya

ne buldularsa ağızlarına atıyorlar malum :lepi:

karıştıra karıştıra buruun delikleri büyür çocukların

arkadasımın kardesi kücükken cok yapardı herkesin önünde bizde dalga gecerdik kız baca temizliğimi yapıyon diye.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…