- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ankarada burun estetiği fiyat bilgisi olan varmı?yada doktor tavsiye edebilicek ...
dr. serdar öztürk 5000-6000 arası değişiyor.
osman latifoplunu duydum ama net bilgim yok araştırma halindeyim bende
Diğer doktorlara göre çok fazla aslında.
Ameliyat sonrası veya öncesi herhangi bir masraf varmı? Ödeme kredi kartıyla oluyormu bilginiz var mı ?
mrb. geçmiş olsun.siz memnun musunuz yeni burnunuzdan?
İlk sefer neden memnun değildi ikinci seferde neden memnun oldu bu bilgi bizi çok mutlu eder...
herkes yaptirabilir biz direk gidip gun aldik ve ameliyat olduk ustelik cok profesyonel ve cabuk oldu hersey... Gazi Universitesi gercekten cok ilerde bu konuda.
ben de 1600 liraya oldum hastane de para aldı.Trabzonda devlet hastanesine oldum..herkes doğal bi burnun olmuş diyor..ameliyat olalı cok olması 18gun suan memnunum ya da degılım dıyemem ama cevrem memnun..kbbcıye oldum...
Burnunda kemik olanların ameliyatına 2 doktor birden giriyor herhalde yanılıyor muyum biri kbb doktoru biri de estetiği yapacak olan doktor değil mi?
ben de 1600 liraya oldum hastane de para aldı.trabzonda devlet hastanesine oldum..herkes doğal bi burnun olmuş diyor..ameliyat olalı cok olması 18gun suan memnunum ya da degılım dıyemem ama cevrem memnun..kbbcıye oldum...