- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzzzzz süper olmuşsunnn :)
canım hangi doktor ameliyatını yapan ?
ayrıca kaç ay oldu merak ettim :)
valal süper olmuşsun canım ben doktorumun kararını verdm ama merak ettim :) sağoll
yok hayatım karıştrdın beni herhalde emre beyin yaptığı burunlarıda beğendim ama ben veli beye ameliyat olucamm :) 12 kasımda inş..
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz şubat ayında ben de burun estetiği ameliyatı oldum, kemik kırılması da yapıldı..şişlik ve morluklar elbette oldu ama ameliyat sonrası 5. gün işe başlayabildim, sadece biraz göz altlarımda morluk(çok hafif )kalmıştı.Bence bu işte bünyeden çok yapan kişinin nezaketi ve el becerisi çok önemli..ayrıca ameliyat sonrası ilk andan itibaren hiç acı duymadım ve bu fotolardaki gibi sargılı olmadım sadece burnumun üzerinde 2 cm kadar uzunlukta bir plastik malzeme vardı o kadar..şuan 8. aydayım ve burnumla ilgili hiç sorun yaşamıyorum..Arkadaşımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim..
irise naptın sen ya :s
bu fotolar insanın düşüncelerini çok etkiler ( beni etkilediği gibi )
ameliyat olmaktan bile vazgeçirebilir keşke paylaşmasaydın ...
kendimi şuan çok kötü hissediyorum
geçmiş olsun bu arada.
kizlar oyle demeyin, keske paylasmasaydin falan..
sonucta isin gercegi bu, boyle olma durumunuzda var, hic birsey olmama durumu da var.. kendinizi herseye hazirlayin diye paylastim ben fotolari, ve yazdimda ilk postta bunlari siz etkilesin diye degil, sadece iyisini kotusunu gorun ona gore kendinizi hazirlayin herseye diye koydum.
yoksa bende zombi suratimi herkesle paylasmaya merakli degilim acikcasi sempatiksalakcinni
o yuzden dua edelim ki kimsenin boyle komplikasyonlari olusmasin, umarim hepinizin ameliyatlari cok iyi gecer ve hemen sagliginiza kavusursunuz olumunekankayizsmile
bence paylaşman çok yerinde olmuş. yani bazen öyle mesajlar görüyorum ki burun ameliyatı çok kolay, çok zahmetsiz vs. kuaföre gidip kaş aldırıyormuşsun gibi. halbuki ameliyattan sonraki 1 haftalık bu dönem var; ama kiminde daha hafif kiminde daha ağır geçiyor. ben de ameliyat olacağım, yüzüm seninki gibi şişer ve tepki gösterirse aşırı derecede panik olmak yerine kendimi rahatlatır ve "forumdan bir arkadaşta da böyle olmuştu" der, telkin ederim :) (şimdi böyle konuşmak kolay tabii sempatiksalakcinni )
şimdi şişlerin çok daha inmiştir diye umuyorum?
Vay avataraki kız senmişsin :) Cildin baya hassas olmalı ki bu kadar şiş ve morluk oluşmuş. Daha önce çok resim görmüştüm ama bu kadarını görmemiştim açıkcası.
Ama bu güzellik için değer kaydirigubbakcemile2
çok teşekkürler irise:) kesinlikle daha iyi görünüyorsun, kalan morluklar da inşallah en yakın zamanda geçer. zaten en zor kısmını atlatmışsın, ne güzel. geriye 1 hafta-10 gün sabretmek kalıyor.
bodyshop'ta satılan göz maskelerinden almıştım ben vaktinde, gün içinde buzluğa koyup akşam işten eve geldiğimde yorgun gözlerimi dinlendirmek için kullanıyorum. soğuk kompres yaptığı için o tarz bir göz maskesi morluklara iyi gelebilir sanki..
yeni burnunun tadını çıkar, darısı biz olacakların da başına inşallah:)
yaa iste yuzum ne hallerden ne hallere geldi chukky nin gelini ne benzedim
kocacim, icindeki seytan sonunda disari cikti diye dalga geciyor
insallah cabucak eski halime yeni burnusumla donerim :)
bende hic benim kadar moraripta sisesnini hic gormemistim, oyle cok kocaman bi burnumda yoktu aslinda hani cok islem yapilipta bu kadar sise neden olacak.. ama iste bunye meselesi..
gene sukur allahtan narkozdan hic etkilenmedim, kusma falan olmadi hic. sanirim bi sansli oldugum konu o oldu.
carsambayi bekliyorum sabirsizlikla su burnumu plastik alcisiz bir gorebileyim sisikte olsa zemuszemus
canim yarin mutlaka bakicam bodyshop a bi kere hatirliyorum oyle bisi gordugumu, umarim bulabilirim :)
cok tesekkurler hepinize :)