• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

kızzzzzzz süper olmuşsunnn :)

canım hangi doktor ameliyatını yapan ?

ayrıca kaç ay oldu merak ettim :)

kızzzzzzz süper olmuşsunnn :)

canım hangi doktor ameliyatını yapan ?

ayrıca kaç ay oldu merak ettim :)

canım galiba bu soruyu bana sordun ben öyle anladım benim daha bir ay bile olmadı:)) o resimde on beş günlük burnum.

doktorum rahmi özcelep ti medicana hastanesi opuyorumnanaktan

valal süper olmuşsun canım ben doktorumun kararını verdm ama merak ettim :) sağoll

valal süper olmuşsun canım ben doktorumun kararını verdm ama merak ettim :) sağoll

sen galiba emre bey için karar verdin öyle hatırlıyorum sanki hadi hayırlısı valla senin içinde.. artık bekliyoruz öncesi sonrası resimlerini ne zaman ameliyat canımyerimseniben??

yok hayatım karıştrdın beni herhalde emre beyin yaptığı burunlarıda beğendim ama ben veli beye ameliyat olucamm :) 12 kasımda inş..

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz şubat ayında ben de burun estetiği ameliyatı oldum, kemik kırılması da yapıldı..şişlik ve morluklar elbette oldu ama ameliyat sonrası 5. gün işe başlayabildim, sadece biraz göz altlarımda morluk(çok hafif )kalmıştı.Bence bu işte bünyeden çok yapan kişinin nezaketi ve el becerisi çok önemli..ayrıca ameliyat sonrası ilk andan itibaren hiç acı duymadım ve bu fotolardaki gibi sargılı olmadım sadece burnumun üzerinde 2 cm kadar uzunlukta bir plastik malzeme vardı o kadar..şuan 8. aydayım ve burnumla ilgili hiç sorun yaşamıyorum..Arkadaşımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim..

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz şubat ayında ben de burun estetiği ameliyatı oldum, kemik kırılması da yapıldı..şişlik ve morluklar elbette oldu ama ameliyat sonrası 5. gün işe başlayabildim, sadece biraz göz altlarımda morluk(çok hafif )kalmıştı.Bence bu işte bünyeden çok yapan kişinin nezaketi ve el becerisi çok önemli..ayrıca ameliyat sonrası ilk andan itibaren hiç acı duymadım ve bu fotolardaki gibi sargılı olmadım sadece burnumun üzerinde 2 cm kadar uzunlukta bir plastik malzeme vardı o kadar..şuan 8. aydayım ve burnumla ilgili hiç sorun yaşamıyorum..Arkadaşımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim..

cok tesekkur ederim canim iyi dileklerinicin cok saol.
evet iste herkes ayni seyi soyluyor hem bunye hemde doktorun eli cok etkili bu yuzun sismesi morarmasi falan hakkinda..

sen cok sansliymissin canim ameliyattan sonra hic aci duymamissin falan..

kime ameliyat olmustun paylasabilir misin ?

irise naptın sen ya :s
bu fotolar insanın düşüncelerini çok etkiler ( beni etkilediği gibi )
ameliyat olmaktan bile vazgeçirebilir :( keşke paylaşmasaydın ...
kendimi şuan çok kötü hissediyorum:(
geçmiş olsun bu arada.

merhaba İrise çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın bende ameliyat düşünüyordum
ama sanırım hep düşüncemde kalacak
hep iyi olanı düşünüyoruz belki benim dahada kötü olabilir :(((

irise naptın sen ya :s
bu fotolar insanın düşüncelerini çok etkiler ( beni etkilediği gibi )
ameliyat olmaktan bile vazgeçirebilir :( keşke paylaşmasaydın ...
kendimi şuan çok kötü hissediyorum:(
geçmiş olsun bu arada.

kizlar oyle demeyin, keske paylasmasaydin falan..

sonucta isin gercegi bu, boyle olma durumunuzda var, hic birsey olmama durumu da var.. kendinizi herseye hazirlayin diye paylastim ben fotolari, ve yazdimda ilk postta bunlari siz etkilesin diye degil, sadece iyisini kotusunu gorun ona gore kendinizi hazirlayin herseye diye koydum.

yoksa bende zombi suratimi herkesle paylasmaya merakli degilim acikcasi sempatiksalakcinni

o yuzden dua edelim ki kimsenin boyle komplikasyonlari olusmasin, umarim hepinizin ameliyatlari cok iyi gecer ve hemen sagliginiza kavusursunuz olumunekankayizsmile

cookk gecmis olsun ben senden beterdim canım ne sisdim hemde gözlerimi bile açamıyodum.4.gün iyileşme başlıyo..arnica kullan.

Yapmayın kızlar basit bir ameliyattan bahsetmiyoruz ki burun ameliyatı adı üstünde, suratınızın ortasını kırıyolar, dikip biçiyolar, şişecek de moraracak da, bunlar uzun vadeli şeyler değil, haa şişmeye göre ağrısı yok denecek kadar az, hatta ben ağrı kesici olmadan bile durabilecek kadar az ağrı hissettim, hatta ağrı diyemem sızı hissettim, şiştim mi morardım mı, ben de haddinden fazla şiştim ama yüzdeki şişmeler morarmalar ikinci gün en had safhaya çıkıyor ondan sonra hızlıca geçmeye başlıyor, burundaki şişlikler daha ağır iniyor. Bu ameliyatın tek sıkıntısı tampon denilen illet şey, nefes alamamak kötü oluyor, benim tamponlarım ikinci gün alınmıştı, ikinci günden sonra bayağı rahatlamıştım, gözünüzü korkutmayın o kadar.

kizlar oyle demeyin, keske paylasmasaydin falan..

sonucta isin gercegi bu, boyle olma durumunuzda var, hic birsey olmama durumu da var.. kendinizi herseye hazirlayin diye paylastim ben fotolari, ve yazdimda ilk postta bunlari siz etkilesin diye degil, sadece iyisini kotusunu gorun ona gore kendinizi hazirlayin herseye diye koydum.

yoksa bende zombi suratimi herkesle paylasmaya merakli degilim acikcasi sempatiksalakcinni

o yuzden dua edelim ki kimsenin boyle komplikasyonlari olusmasin, umarim hepinizin ameliyatlari cok iyi gecer ve hemen sagliginiza kavusursunuz olumunekankayizsmile

bence paylaşman çok yerinde olmuş. yani bazen öyle mesajlar görüyorum ki burun ameliyatı çok kolay, çok zahmetsiz vs. kuaföre gidip kaş aldırıyormuşsun gibi. halbuki ameliyattan sonraki 1 haftalık bu dönem var; ama kiminde daha hafif kiminde daha ağır geçiyor. ben de ameliyat olacağım, yüzüm seninki gibi şişer ve tepki gösterirse aşırı derecede panik olmak yerine kendimi rahatlatır ve "forumdan bir arkadaşta da böyle olmuştu" der, telkin ederim :) (şimdi böyle konuşmak kolay tabii sempatiksalakcinni )

şimdi şişlerin çok daha inmiştir diye umuyorum?

bence paylaşman çok yerinde olmuş. yani bazen öyle mesajlar görüyorum ki burun ameliyatı çok kolay, çok zahmetsiz vs. kuaföre gidip kaş aldırıyormuşsun gibi. halbuki ameliyattan sonraki 1 haftalık bu dönem var; ama kiminde daha hafif kiminde daha ağır geçiyor. ben de ameliyat olacağım, yüzüm seninki gibi şişer ve tepki gösterirse aşırı derecede panik olmak yerine kendimi rahatlatır ve "forumdan bir arkadaşta da böyle olmuştu" der, telkin ederim :) (şimdi böyle konuşmak kolay tabii sempatiksalakcinni )

şimdi şişlerin çok daha inmiştir diye umuyorum?

selam canim, evet bende seninle ayni seyden muzdaripim, oyle seyler okudum ki esime "ya hic oyle eskisi gibi aci agri morarma falan olmuyomus" diye anlatiyodum.

ama iste oluyo boylede ne yazikki. bunye meselesi tabi..

umarim senin ameliyatindan sonra benim gibi gibi olmaz arkadasim, daha az sis ve morlukla hemencecik atlatirsin.

ben cok sukur bugun tamponlarim alindiktan sonra daha iyiyim..

yuzumdeki sislerde baya indi, hala yesil ve morluklar var tabi, goz kapaklarimin ici kan dolu birde. fotomu ekliyorum ne kadar morarma kalmis gorebilesin diye..

sevgiler :içelim:

çok teşekkürler irise:) kesinlikle daha iyi görünüyorsun, kalan morluklar da inşallah en yakın zamanda geçer. zaten en zor kısmını atlatmışsın, ne güzel. geriye 1 hafta-10 gün sabretmek kalıyor.
bodyshop'ta satılan göz maskelerinden almıştım ben vaktinde, gün içinde buzluğa koyup akşam işten eve geldiğimde yorgun gözlerimi dinlendirmek için kullanıyorum. soğuk kompres yaptığı için o tarz bir göz maskesi morluklara iyi gelebilir sanki..

yeni burnunun tadını çıkar, darısı biz olacakların da başına inşallah:)

Vay avataraki kız senmişsin :) Cildin baya hassas olmalı ki bu kadar şiş ve morluk oluşmuş. Daha önce çok resim görmüştüm ama bu kadarını görmemiştim açıkcası.
Ama bu güzellik için değer kaydirigubbakcemile2

Vay avataraki kız senmişsin :) Cildin baya hassas olmalı ki bu kadar şiş ve morluk oluşmuş. Daha önce çok resim görmüştüm ama bu kadarını görmemiştim açıkcası.
Ama bu güzellik için değer kaydirigubbakcemile2

yaa iste yuzum ne hallerden ne hallere geldi :D chukky nin gelini ne benzedim :D

kocacim, icindeki seytan sonunda disari cikti diye dalga geciyor :D

insallah cabucak eski halime yeni burnusumla donerim :)

bende hic benim kadar moraripta sisesnini hic gormemistim, oyle cok kocaman bi burnumda yoktu aslinda hani cok islem yapilipta bu kadar sise neden olacak.. ama iste bunye meselesi..
gene sukur allahtan narkozdan hic etkilenmedim, kusma falan olmadi hic. sanirim bi sansli oldugum konu o oldu.

carsambayi bekliyorum sabirsizlikla su burnumu plastik alcisiz bir gorebileyim sisikte olsa zemuszemus

çok teşekkürler irise:) kesinlikle daha iyi görünüyorsun, kalan morluklar da inşallah en yakın zamanda geçer. zaten en zor kısmını atlatmışsın, ne güzel. geriye 1 hafta-10 gün sabretmek kalıyor.
bodyshop'ta satılan göz maskelerinden almıştım ben vaktinde, gün içinde buzluğa koyup akşam işten eve geldiğimde yorgun gözlerimi dinlendirmek için kullanıyorum. soğuk kompres yaptığı için o tarz bir göz maskesi morluklara iyi gelebilir sanki..

yeni burnunun tadını çıkar, darısı biz olacakların da başına inşallah:)

canim yarin mutlaka bakicam bodyshop a bi kere hatirliyorum oyle bisi gordugumu, umarim bulabilirim :)

cok tesekkurler hepinize :) kaydirigubbakcemile4

yaa iste yuzum ne hallerden ne hallere geldi :D chukky nin gelini ne benzedim :D

insallah cabucak eski halime yeni burnusumla donerim :)

bende hic benim kadar moraripta sisesnini hic gormemistim, oyle cok kocaman bi burnumda yoktu aslinda hani cok islem yapilipta bu kadar sise neden olacak.. ama iste bunye meselesi..
gene sukur allahtan narkozdan hic etkilenmedim, kusma falan olmadi hic. sanirim bi sansli oldugum konu o oldu.

carsambayi bekliyorum sabirsizlikla su burnumu plastik alcisiz bir gorebileyim sisikte olsa zemuszemus

canim yarin mutlaka bakicam bodyshop a bi kere hatirliyorum oyle bisi gordugumu, umarim bulabilirim :)

cok tesekkurler hepinize :) kaydirigubbakcemile4

Bu süpermiş :D

Kusma aşamasını iyi atlatmışsın ben 2 kez kustum 1'ini hatırlıyorum 1'ini hatırlamıyorum :) Baya zordu yarı baygınken kusmak...

Back