burun estetik ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerim

irise cok daha iyi gorunuyorsun.Ameliyatın açık ameliyattı sanırım.
Hepimiz sagsaglim atlatiriz insallah.

kizlaaaaaar bakin bakiyim iyilesiyo muyum ?

Eklentiler

• $Photo on 2010-10-24 at 22.20.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:
kizlaaaaaar bakin bakiyim iyilesiyo muyum ?

Önceki resimlere göre biraz iyi..
Yüzüm gözüm şişken aynaya bakıp güzel olcam dediğimde kardeşim çok dalga geçmişti aklıma geldi ohaoldumsmile Güzel olcaz olumunekankayizsmile

ins kizlar :)

cok tesekkur ederim. bu burnumdaki plastik alci gibi seye ragmen banyo yapabilir miyim acaba bilen var mi?

sadece vucudumu yikayip cikiyorum bi kafamida yikiyim artik diyorum bitlenicem yoksa

banyo yapmak dorun olur mu? sanki bu plastik seyle burnum arasina su sizar o da sorun olurmus gbi geliyor?

ne yapmam lazim?

Benim doktorum atele su değdirme oynayabilir demişti. Ben de vücudumu yıkamıştım, saçımı da kuaförde yıkatıp fönletmiştim :)))

aynen canım , vücudu yıka sadece , saçlarını kuaförde hallettir.. evde birisi yıkasın da diyemeyeceğim çünkü çok eğmen gerekecek başını.. o yüzden direk kuaföre hallettir o işi

canım benim teşekkür ederim bence bu resimleri koyarak bizlere yardımcı oluyorsun ve zaten günden güne iyileşiyorsun morlukların baya gitmiş tek gözlerindeki kan gitmemiş o da ne zaman geçer bilemiyorumki :) ama yinede geçmiş olsun en kısa zamanda mutlu mutlu gülümsemen dileğiyle takipteyim :)

kiyamam canim yaa
gozlerinin icine kadar kan oturmus
gozler ne zaman geciyomus yuzdekiler 1 hafta falan diyolarya?

ya sanirim en son gecen bu gozumun icindeki kan oturmasi olucak gibi canim ya. cunku daha hic kuculmedi, ilk gunku gibi.. bugun eczanenin onunden gecerken iyi gelebilecek bi goz damlasi varmi diye sorucam.

oyle bisi varsa burdan da paylasirim yararli olur hem :)

sevgiler.. ah bu arada bakin bugun daha az morluklarim goz altinda falan

gene ekliyorum zombi yuzumun yeni bi fotografini

Eklentiler

• $Photo on 2010-10-25 at 10.20.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 247
Morluk ve şişliklerin azalıyor arkadaşım.Kan oturması için doktor ne zaman geçer dedi?
Buarada açık ameliyatta burun altında kesi izi oluyor.Kapalıda burun içinden yapılıyor işlemler.
Ama sargı oldugu için şuan anlayamazsın ne yapıldığını sanırım.Bide ameliyatın kaç saat sürmüş biliyormusun?

Canım benim bu halini görünce üç hafta önceki hallerimi hatırladım, zaman ne çabuk geçiyor, inan benim yüzüm daha beterdi, tanınmayacak haldeydim ama şimdi yüzümdeki, dudak üstümdeki şişliklerden eser kalmadı, geçecek canım geçecek bundan sonraki süreç daha hızlı olacak.opuyorumnanaktan

irise,
Çok geçmiş olsun.Bu şişlikler ve morluklar hem doktora bağlı hem de kişinin bünyesine.Bende şişlik pek olmamıştı ama morluk oldukça fazla olmuştu.Görenler kaza mı geçirdiniz diye soruyorlardı.Zamanla geçecek tabi, şişlikler de inecek.Hepsi geçtiğinde de umarım çok mutlu olacaksın.

kuaför çocuk bana '' kim kıydı abla sanaaaa'' demişti :)))
kocam dövdü demiştim :))

cok tesekkur ederim kizlar hepinize, inanin o kadar destek oldunuz ki bana belki bilmeyerek.. yani sizizin cogunuzun boyle bir amleiyatla tecrubesi oldugu icin etrafimdaki herhangi birinin dediklerinden daha cok rahatlatiyor soyledikleriniz :) cok tesekkur ederim hepinize gercekten, bu dayanisma gercekten cok inanilmaz birsey,

ben universitedeyken kiz yurdunda kalmistim bir sure.. o donem icerisinde kendi cinsimden nefret etmistim.. simdi anliyorum ki yanlis kizlara rastlamisim hep tum seker kizlar burda toplanmis

gozumdeki kirmiziliklar ne zaman gecer doktor hic bisi soylemedi, artik ben bugun eczaneye gidip sordum, bana damla verdi, adini yazamiyorum buraya, msg dan merak eden olursa yazabilirim. bu gozume oturan kanin dagilmasina yardimci olurmus.

ruyacim, insallah bende su 2-3 haftayi atlatirim, sisliklerim inerde sonra ay orasi mi yamuk burasi mi esit degil diye kapris yapmaya baslarim daha cekiceginiz var benden

rollecim ameliyatim 2.5 saat surmus canim. narkoz falan bisi hissetmedim sonrasinda bulanti vs. bunyem bi ona kuvvetliymis.ve dedigine gore benim ki kapali ameliyat cunku burnum icinde diikisler.

birde az once esimle skype ta konusuyoduk, ozledik tabi birbirimizi 1 hafta oldu, sevincen el salliyim derken elimi burnuma carptim salak gibi bi ciglik attim.. biraz sizladi ama hemen gecti.. bisey olmamistir di mi?

birde ek olarak hemencecik taze fotomu ekliyorum yuzumdeki morluklar cokcabuk yesile donuyor.. ay nasi mutluyum anlatamam kizlar ya..

sukurler olsun valla ^^

Eklentiler

• $Photo on 2010-10-25 at 19.23 #2.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 216
canım bitmiş bişey kalmamış yyaa hadi hayırlısı.Allah şifanı versin inşallah.benim alçı cuma günü alınacak yaa offf

canım bitmiş bişey kalmamış yyaa hadi hayırlısı.Allah şifanı versin inşallah.benim alçı cuma günü alınacak yaa offf

canim benimki carsamba aksami alinacak persembe sabahida ucagim var donuyorum kocacigima

ay bi de kopegim var benim. valla onu daha cok ozledim nerdeyse.. oglusum diyorum ben ona allahtan kocam turkce bilmiyoda bunlari okuyamaz

umarim sacma bi durum olusmazda rahat rahat gecer yolculugum. sende sabret canim, bak 4 gun kalmis zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…