Burun Estetii acil yardm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi krema2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2,5 AY Sonra baya inmişti .. ama ozmana kadar burun kenarları bile şişti ..2,5 ay sora rahatladım bende .. bu işin en uyuz şekli sabır .. olana kadar nezaman ne zaman keşke olabilsem deriz oluncada hemen ii olalaım sanrım cok istedik olmayı =) yerimseniben

demekki senin dediğin gibi doktor burun kemeriyle baya uğraştıki bu kadat şişti. canım sende valla hakkını ödeyemem özellille sen baya rahatlattın beni. allah ne muradın varsa versin canım benim... vereliniortak

cnm benm 45 gün oldu hala kemer kısmı siss elimle dokunuyorum sert de yani doktor kemeri bırakmayacagına göre barizz bir sekilde o halde gececek cnm hic kemer bırakan doktor gördün mü senn hani baska bisi olsa anlarım daa, hic merak etme daha cok yenii düzelirr

sağol ebrucum valla ne biliyim böyle aşırı şişlik görünce insan haliyle korkuyo. en görünen yer olmasa kafama takmıcam ama insanlarla konuşunca ilk görünen yer olunca insan korkuyo. inşallah geçer. gerçi burnumun ucuda kütük gibi. sağa sola oynatıyım diyorum. hiç his yok. taş gibi olmuş. ona bakarak rahatlıyorum tabiki. şişlik var diyorum ve kemerdede şişlik bu yüzden var diyorum kendimi teselli ediyorum. sağol canım. teşekkür ederim yardımlarınz için. bu arada senin göz altları halen geçmedimi canım. benimde hala duruyo.krem kullanıyorum. inşallah düşündüğümüz burunlara sahip oluruz canım..

yok cnm gecmedi hala sarıı, doktor gecer dedi ama 45 gün oldu endiseliyim, benm de burnum oynamıyor cnm 0 kıpırtı taş gbi o zmnla gecen bir seyy hemen kıpırdamazz

resimlerinizi merak ettim arkadaşlar ben bu konuda çok istekli faat korkak biriyim

ben cumartesı gunu hem burun hem gogus amelıyatı olucam Boğazii tıp merkezınde necdet ucara

bursada ameliat olacaklaraaa ben de çok kararsızdımm çok araşltırdımm ama şuan verdiğim karardan çok şükür ki çok memnunumm kendinizi prof. dr. mesut özcan ın ellerine bırakınn ben ameliyata girerken nasıl burnum olacağını bilmiyordum resmini göstermemiştii şimdiii tamm da bana yakışan bir burnum war ve hiçbir efes problemim yok isteyen arkdaşlar resimlerime bakabilirler

srncr.. CEM ALTINDAĞ hangi il de acaba

ben de Cem beye ameliyat olmayı dusunuyorum fakat hakkında cok bılgı edınemedım biraz yardımcı olabılır mısın?

Arkadaşlar merhaba ben sali günü esteteik international doktoru Opr. Dr. selcuk aytac a ameliyat olucam. Kendisine burun yaptirmis olan var mi acaba. Yada yaptiran birilerini taniyan. Lutfen yardimci olun çok
kararsizim

Merhaba arkadaşlar 21 nisanda Murat Tezcan'a ameliyat olacağım, daha önce kendisine burun estetiği yaptırmış arkadaşlar varmı?

Arkadaşlar merhaba ben sali günü esteteik international doktoru Opr. Dr. selcuk aytac a ameliyat olucam. Kendisine burun yaptirmis olan var mi acaba. Yada yaptiran birilerini taniyan. Lutfen yardimci olun çok
kararsizim
yaptırdınız mı acaba nasıl oldu biz de yaptırıcaz da selçuk beye bir fikre ihtiyacımız var, lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…