- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
- Konu Sahibi krema2008
-
2,5 AY Sonra baya inmişti .. ama ozmana kadar burun kenarları bile şişti ..2,5 ay sora rahatladım bende .. bu işin en uyuz şekli sabır .. olana kadar nezaman ne zaman keşke olabilsem deriz oluncada hemen ii olalaım sanrım cok istedik olmayı =) yerimseniben
cnm benm 45 gün oldu hala kemer kısmı siss elimle dokunuyorum sert de yani doktor kemeri bırakmayacagına göre barizz bir sekilde o halde gececek cnm hic kemer bırakan doktor gördün mü senn hani baska bisi olsa anlarım daa, hic merak etme daha cok yenii düzelirr
arkdaşlar ben oldum herşey mükemmel korkacak bişi yok. gözlerim bile morarmadı(.tabiki bunda buzlamanında etkisi çok) tam istediğim gibi çok doğal hiç estetikli gibi deil. .. ama doktorumda süper iyi CEM ALTINDAĞ diyorum başka bişi demiyorum:) ŞıRıN
arkdaşlar ben oldum herşey mükemmel korkacak bişi yok. gözlerim bile morarmadı(.tabiki bunda buzlamanında etkisi çok) tam istediğim gibi çok doğal hiç estetikli gibi deil. .. ama doktorumda süper iyi CEM ALTINDAĞ diyorum başka bişi demiyorum:) ŞıRıN
yaptırdınız mı acaba nasıl oldu biz de yaptırıcaz da selçuk beye bir fikre ihtiyacımız var, lütfen yardımcı olur musunuzArkadaşlar merhaba ben sali günü esteteik international doktoru Opr. Dr. selcuk aytac a ameliyat olucam. Kendisine burun yaptirmis olan var mi acaba. Yada yaptiran birilerini taniyan. Lutfen yardimci olun çok
kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?