sağol canım verdiğn bilgiler için benim doktorum içi delikli çıkarılınca acı olmayan ve çıkarma anında bazı solüsyonlar kullanarak çıkarılıyormuş acaba seninki gibimi eskisi gibi metrelerce olan bir tampon değilmiş bakalım ne olacak harbi tırsıyom of yakafamçokkarıştı
belki seninkide silikon borudur canım inan bu şekilde daha rahat oluyor, nefes almanda sorun olmuyor, ve daha da önemlisi koku alabiliosun ben wc ye girmiştim çok rahatsız olmuştum kokudan düşün yanii delikafaduldensırnaşık şey
belki seninkide silikon borudur canım inan bu şekilde daha rahat oluyor, nefes almanda sorun olmuyor, ve daha da önemlisi koku alabiliosun ben wc ye girmiştim çok rahatsız olmuştum kokudan düşün yanii delikafaduldensırnaşık şey
tatlım bülent cihantimur burda değilmi ona olsana mikemmel bi doktor bende daha olmadım araştırırken onada baktım bi haftalık hastalarını görmüştüm ne mor ne şiş ona olmayı çok isterdim ama çok uzak bana.yol masraflarıda eklenince baya pahallı oluyo
onu bi araştır derim
benim erkek kardeşim ameliyat oldu güney tıp merkezinde doktoru çok iyiydi lokal anesteziyle oldu hiç ama hiç ağrısı olmadı çok kolay geçti ameliyattan hiç korkma yeterki doktorun iyi olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnnn
çok şekersin canım sağol desteğin için ama sen tamponu kendin çıkardın değil mi peki büyüklüğü nasıl çıkarması kolaymıydı. bnim dr kendi çıkarıyomuş inşallah dediğin gibidir. seninki çok tatlı olmuş yakışmış canımkaydirigubbakcemile5
burnunun sonuna kadar gidiyo işte o boru canım, çıkarma tekniğini gösterdi doktorum bende çıkardım çıkarken hiç acı olmadı bile.. fiyatı özeline atarım..
benim erkek kardeşim ameliyat oldu güney tıp merkezinde doktoru çok iyiydi lokal anesteziyle oldu hiç ama hiç ağrısı olmadı çok kolay geçti ameliyattan hiç korkma yeterki doktorun iyi olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnnn
canım bülent cihantimur ne kadar ucret istiyor ?
3500-4000 arası canım
çok geçmiş olsun canım
oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah::)))
çok geçmiş olsun canım
oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah::)))
canımm cook gecmis olsunn, atlattın hadi gözün aydın, su iki üc gün de gecsinn bak her sey nasıl güzel olacakk
şükürrr süperr sende oldunn cok sewindim yaa aylardır sende acaba omu şumu derken sende oldun bitti darısı olmak isteyen herkesin başına =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?