Burun Estetii acil yardm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi krema2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

krema2008

Ziyaretçi
herkese merhaba. arkadaşlar burun estetiği konusunda yardıma ihtiyacım var. Bursa da bildiğiniz estetikçi doktor varmı. Ve bunun ortalama fiyatı nedir. bi de çok ağrılı bir maeliyatmı çok korkuyorum çünkü hiç ameliyat deneyimim yok. bu yüzden çok korkuyorum. özelliklede narkoz lütfen yardımcı olum şimdiden teşekkürler yazılarınız için:teytey:

Merhaba arkadaşım malesef ben bursada oturmuyorum ama forumda sanırım bu konu hakkında bilgi var :) bende çok korkuyorum narkozdan oyuzden tereddütlü yaklaşıyorum ben adanada olacağım küçük çapta araştırma yaptım güney estetik merkezinde olmayı düşünüyorum fiyat konusunda bana doktor lokal olunursa 1.250 TL ye genel aneztesi olursam 2.250 TL civarında tutacağını söyledi. Ama iyi bir bilgi için gidip direk yüzyüze görüşmem lazım :) bende çok korkuyorum

yaaa kimse yokmu deneyimi olan!!!!!! yardımcı olun lütfen. demek seninde aynı derdin var küçük aşk ya ben korkum anesteteziden sonra uyanamama ve uyannırsamda ağrı çokmu olur ve tamponlar çok tırsıyorum:1shok:

GECm,iş olsun arkadaşım .. bursada bilmiyorum ama ben 3 ay önce ameliyat oldum .. şimdi geriye bakınca ne kadar kolay ğeliyor .ilk zamanlar gercekten sabır ve gercekten kolay degil .. ii bir dr sayesinde hersey yolunda öle ağrı felan cok yok .. korkma canım narkozdan bu benim 3 ameliyatımdı =) ama sabır kısmı cok zor hersey cabucak olsun istıyorsun =) tekrar ğeçmiş olsun

hambospara verdiğin bilgiler için teşekkürler bi nebze rahatladım. Ağrı oluyo derken dayınılmayacak kadar zormu. senin doktorun kimdi bide tampon kullanıldımı ve sıkıntı yaptımı morarmalar çokmu oluyo ayy bi sürü soru sordum kusura bakma canım verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler

arkadaşlar acaba bursada estetik yaptıran varmı dr. arıyorum yardımlarınızı bekliyorum...:teselli:

CANIM DAYANILMAYAK KADAR DEĞİL ağrı kesici içiyorsun zate .. yani hani başın cok ağırır ğibi düşn .. ben 3 gün karsı komşuma ğittım düşün .. doktorum EMRE İLHANDI ..ewet silikon tampon kullanıldı anlamıyosun o burnundayken bile böle koku felan alıyosun modern tıp süper ya onlar bile delikli =) ben hep acaba burnum kanarmı die düşünurdüm ama kanamıyormuş =) yok canım sıkıntı yok zate sen 48 saati atlatıyosun gerisi cok kolay .. ben dr arayıp ya bu kdar kolaymıyfı dediğimi hatılıyorum ..çünkü okadar derin ve şiddetli baş ağrısı ceken biriydım bu bana cok kolay geldi eminim coğu kişiye öle gelicektır ..dr başarısı birasda =) sankı 2 ğün uyumamışım ğibi felan ğeldi .. hani böle uykusuz olursunda halsiz olursun yaa onun ğibi .yani başarılı iyi dr ve ameliyat sonrası dr un sölediklerini uygulayınca cok mutlu bir hasta oluyorsun =) sakın korkma hersey 10 gün sora bitmiş olucak =)

bende yaklaşık 6 ay önce ameliyat oldum ve çok memnunum.fatih medical park doktorumun ismide oray karaçaylı.ben ameliyattan önce çok korkuyordum özelliklede narkozdan ama doktorun verdiği güven herşeyi aşıyor.ameliyat haneye girmeden zaten iğne vuruyorlar,ameliyata girdiğini görmüyorsun bile:).ben bir hafta sonra normal hayatıma rahat bir şekilde döndüm..ve burnum gayet doğal duruyor..fiyatı 2.50

arkdaşlar ben oldum herşey mükemmel korkacak bişi yok. gözlerim bile morarmadı(.tabiki bunda buzlamanında etkisi çok) tam istediğim gibi çok doğal hiç estetikli gibi deil. .. ama doktorumda süper iyi CEM ALTINDAĞ diyorum başka bişi demiyorum:) ŞıRıN

Merhaba .benim bir arkadaşım Bursda Vatan Hastanesinde Dr Murat Tezcan a ameliyat oldu sonuç çok mükemmeldi ama ne kadar acıdı bilemem . ben de onun tavsiyesi ile Dr Murat Tezcan a iki ameliyat yaptırdım göz kapağı ve göğüs küçültme ..her iki ameliyatımda da sonuç mükemmel oldu

saol canım yardımın için peki o arkadaşın hangi sene ve kaça yaptırdığını sorabilirmisin. gerçi ben murat beyi duydum ama bide bülent cihantimur iyi diyolar kararım bülent bey ama korkumu bi yenemedim ifyat konusunda 3500-4000 dedi

arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum ama konyada oldum.az ağrı var diyen arkadaşlar neden öyle oldu sizin bilmiyorum ama sıfır ağrıydı.benimde hastanede diğer burnunu yaptıranlarda öyleydi.ameliyattan çıkınca zaten bumuydu yaa diyorsunuz rüya gibi çok güzeldi ya

en sonunda ameliyat tarihini aldım.ama feci korkuyorum. 9 haziranda ameliyat olucam. bir önceki gün anestezi testi olacakmış. çok heyecanlı ve korku içersindeyim.

en sonunda ameliyat tarihini aldım.ama feci korkuyorum. 9 haziranda ameliyat olucam. bir önceki gün anestezi testi olacakmış. çok heyecanlı ve korku içersindeyim.

CANIM cok sewindim adına uzun zamandan beri takıp ediyor araştırıyordun bu ameliyat işini ..sakın canım korkma en zor kısımlarından biridir dr secimi karar aşaması .. hersey cok güzel ğecicek eminim .. sabretmek bu ameliyatın en sıkıntılı zamanı ..hepsi bunların gecici morluk sızı felan oda olursa ama burnun sonunda kalıcı olcak bunu düşün ...hadi şimdiden hayırlı olsun arkadaşım =) şimdiden bir resim cek sırf kk koycam die öncesi ve sonrası die =)

Son düzenleme:

Ah canım çok sağol hamposparacım valla napıcam bilemiyorum biliyorsun ilk deneyimim ilk kez ameliyat olucam elimde değil korku sarıyo etrafımı bide ameliyat sonrası zor ağrısı morluğu off offffbenneyaptımki

canım korkma diycem ama sen yinede tedirgin olacaksın bende böyleydim, hele bir gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyodum kendimi öyle sıkmışım ki kaskatı uyandım uykudan , ellerimi dişlerimi falan sıkmışım düşün yani.. :1closedeyes: ama hiiiiiiiiiç korkulacak bişey yok herşeyin çok güzel olacağını düşün , hiç ağrı falan da olmuyor valla morluk ve şişliklerde 10 günde geçiyor hadi hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım sevgiler..

saol canım verdiğiniz desteklerle inşallah iyi geçecek. canlarım çok sağolun. twetty84 canım senin tamponların alınırken acıdımı. çok korkuyorum genede elimde olmadan bitsede kurtulsam :çok üzgünüm:

canım hiç korkacak birşey yok benim ameliyatım oldukça zor bir ameliyattı 5 saate yakın ameliyatta kaldım drumu baya bir uğraştırdım açıkçası ameliyattan uyandığımda naptım ben dedim ama şuan iyiki yapmışım ben bunu diyorum,:dance: uyanırken biraz ağrın oluyor onuda hemen iğneyle geçiriyorlar eeeee morluklar ve şişliklerde olması çok normal zaten hızla geçiyorlar onları fazla düşünme bence ben 20 gün önce ameliyat oldum ve çok mutluyum canım iyiki bu ameliyatı olmuşum inşallah sende çabucak atlatırsın bu arada bülent beyi bende çok araştırdım iyi bir dr diye biliyorum canım.

canım bnm doktorum tampon kullanmıyor silikon delikli boru koydu bnm burnuma kılcal damarlara baskı yapması için,, ameliyattan 3gün sonra çıkarcaksın bunu burnundan dedibana ve tarif etti bende çıkardım :) bence tamponsuz ameliiyat daha rahat .. tampon çıkarken acıyormuş sanırım -tatlicadiarzu-

sağol canım verdiğn bilgiler için benim doktorum içi delikli çıkarılınca acı olmayan ve çıkarma anında bazı solüsyonlar kullanarak çıkarılıyormuş acaba seninki gibimi eskisi gibi metrelerce olan bir tampon değilmiş bakalım ne olacak harbi tırsıyom of yakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…