• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetii acil yardm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi krema2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ikinci günde morluk ve sislik en üst seviyeye cıkıyor sonra da hızla iniyor korkma sakın, farklı bir tavsiye de yok yani buzu uygula, doktorun ne dediyse onu yap cok normal zaten merak etme

cnm ikinci günde morluk ve sislik en üst seviyeye cıkıyor sonra da hızla iniyor korkma sakın, farklı bir tavsiye de yok yani buzu uygula, doktorun ne dediyse onu yap cok normal zaten merak etme[/QUO
sağol canım
valla sizde olmasanız ne yapardım tşkrler vereliniortak

selam arkadaşlar benim ameliyatımın 6. günü burumdaki tampon yarın alınacak ama çok korkuyorum. Acaba çok acıyormu. burun deliklerimin ucundan borular gözüküyo acaba bunarmı silikon tampon dedikleri. Etrafı sargı bezi gibi şeyler var. suratımdaki şişlikler gitti ama göz altı morluklar hala var.Şimdi içi kuruduğu için acaba çıkarken canım çokmu yanacak. of ya buda bitsede rahatlasam.

bugün 9. günüm dr.a kontrole gidicem alçı alnacak. çok merak ediyorum acaba nasıl oldu. burnumun ucunda dikiş ipleri var dökülüyorlar. acaba bunları çeksem veya koparsam bişi olurmu. bide gözlerimin altında az biraz morluk kaldı. krem kullandım hala kullanıyorum. acaba başka bir yöntem varmı.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..iyiki varsınız................

kremacım hakikaten heyecanlı yanii biz de merak ediyoruz acaba begnecek misin burnunu? dikişlerini de elleme cnm onlar kendi düserler sen cekme ya da koparma sakın, göz altlarının da mor olması normal daha 9 gün olmus, benm bir ay oldu hala altları hafif sarıı, hele 9. günde baya sarıydılarr

kremacım hakikaten heyecanlı yanii biz de merak ediyoruz acaba begnecek misin burnunu? dikişlerini de elleme cnm onlar kendi düserler sen cekme ya da koparma sakın, göz altlarının da mor olması normal daha 9 gün olmus, benm bir ay oldu hala altları hafif sarıı, hele 9. günde baya sarıydılarr

sağol canım şimdi geldim eve alçım alındı. baya şiş çıktı burnum . hemşire masaj yaptı. baya sıkıntı oldu sonra doktor bey geldi oda biraz baskılı bi şekilde yaptı.sonra bandaj uyguladı. 6 gün sonra tekrar kontrolüm var. ama bandajdan bile belli oluyo buruncuğum. güzel gözüküyo. bakalım şişlikler inince ne olucak baya meraklandım. :içelim: :dance: a.s. kaydirigubbakcemile2 :enbuyukkk:

cnm ikinci günde morluk ve sislik en üst seviyeye cıkıyor sonra da hızla iniyor korkma sakın, farklı bir tavsiye de yok yani buzu uygula, doktorun ne dediyse onu yap cok normal zaten merak etme

selam arkadaşlarr....
benim bir sorum olacaktı ....ben temmuz 13 te gazi hastanesinde burun amaliyatı olacağım....amaliyattan sonra 1 gece kalmam gerekecek gibii...
buz uygulaması yapmam gerekli ama buzu hastaneden bize vereceklermi nerden bulacağız acaba..
herkese geçmiş olsun diyorum:enbuyukkk:

selam arkadaşlarr....
benim bir sorum olacaktı ....ben temmuz 13 te gazi hastanesinde burun amaliyatı olacağım....amaliyattan sonra 1 gece kalmam gerekecek gibii...
buz uygulaması yapmam gerekli ama buzu hastaneden bize vereceklermi nerden bulacağız acaba..
canım yattığın hastanedeki hemşireler çok yakından ilgileniyorlar. orada herşey mevcut. sen daha uyanmadan onlar buz koyuyorlar. ve sürekli olarak burun ucundaki sargıyı değiştiriyorlar. çünkü akıntı oluyo ilk zamanlar. şimdiden geçmiş olsun canım. :lepi:

selam arkadaşlarr....

cnm bende gazi hastanesinde oldum ameliyat, sana oradan gözüne koyman icin buzu verecekler ama iyi bir refakatci sec kendine, yani bu isi kıvırabilecek biri olsun, bir de gazi hastanesinde tuvaletlerde sabun, tuvalet kagıdı gibi seyler yok, tavsiyem yanına mutlaka sabun, tuvalet kagıdı, pecete, ıslak mendil, terlik, önden dügmeli yada fermuarlı bol kıyafetler ve pipet al, aklıma simdilik bunlar geliyor cnmm

kremacım merak ediyorum burnunu çok çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

kremacım merak ediyorum burnunu çok çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

çok sağol canım bende senin ameliyatında itibaren sürekli takip ediyordum. harika bir burnun olmuş. zaten güzelsinde tam gitmiş sana canım..başka fotoların varsa özelden paylaşabiliriz. bide senin ameliyatında kendi düşen dikişlermi kullanıldı. kullanıldı ise bunların düşme süresi nedir. bende burun altında kötü görüntü oluşturuyorlarda. benim bandajlar bu ayın 24. çarşamba günü alınacak. temizlikte ne kullandın. yani burun sırtı ve etrafı için .şimdiden teşekkürler...... hihoyyyt

arkadaşlar merhaba; bugün bandajlar için doktoruma gittim kemer kısmı çok şiş çıktı. moralim çok bozuldu. şu an bunalımdayım istediğim sonucu neden alamadım. halbuki bugün 15. gün. doktor gene bandaj uyguladı. zaten dışarıda çıkamıyorum. bu sürede hala şişlik yaşayan oldumu. doktora göre derim kalın ve kemik yapım iriymiş offff ya offfffffffffffff

kız benm 40 gün oldu ama hala istedigim sonuca ulasamadım, ne bu acelecilik daha 15 gün olmus, benm hala kemer kısmı yanları fln siss yanii, bekle güzelim birazz aaa

kız benm 40 gün oldu ama hala istedigim sonuca ulasamadım, ne bu acelecilik daha 15 gün olmus, benm hala kemer kısmı yanları fln siss yanii, bekle güzelim birazz aaa

saol canım doktor sanada bandaj uyguladımı. burda okuduğum kadarıyla birtek bana uygulandı bu bandaj sanırım çok canım sıkıldı. ebrucum peki senin şişlerin baya belli oluyor mu canım. bugün doktor öyle bir baskı yaptıki kıracak sandım. halen burnumu görmüş değilim. bandajlar 5 gün daha kalacakmış acaba çıkarsam bişi olurmu kendi bantlarımla bantlarım. illa görmek istiyorum. bide çok kızarmış burun derisi. :çok üzgünüm:

kız doktorun dediginden baska bir sey yapma sabret accık, benm alcı cıktıktan sonra üc gün fln bantlı durdu burnum sonra cıkarttım onu baska bisey yapılmadı ama bu doktora göre degisir yani herkesin tarzı farklı, ayrıca sislerim de bilen kisiler tarafından anlasılıyor tabii ki, özellikle de ameliyat olmus olanlar daha iyi anlıyorlar, onun dısındakiler pek dikkatli bakmadıgı icin anlamıyor da benm yüzüm sis onu farkediyorlar meselaa, hem bir de havalar cok sıcak o da sisleri artırıyorr yani sen daha takma kafana kızz cok erken daha, benm 40 gün oldu göz altlarım hala sarıı düsün artıkk

kız doktorun dediginden baska bir sey yapma sabret accık, benm alcı cıktıktan sonra üc gün fln bantlı durdu burnum sonra cıkarttım onu baska bisey yapılmadı ama bu doktora göre degisir yani herkesin tarzı farklı, ayrıca sislerim de bilen kisiler tarafından anlasılıyor tabii ki, özellikle de ameliyat olmus olanlar daha iyi anlıyorlar, onun dısındakiler pek dikkatli bakmadıgı icin anlamıyor da benm yüzüm sis onu farkediyorlar meselaa, hem bir de havalar cok sıcak o da sisleri artırıyorr yani sen daha takma kafana kızz cok erken daha, benm 40 gün oldu göz altlarım hala sarıı düsün artıkk

ahh canım ya yüreğime su serptin çok yaşa sen. inşallah dediğin gibi olur. kişiden kişiye değişir diyolar doğru demek ki. baksana senin 40. günün şişlerin var diyorsun. halbuki kimileride 10 günde iyileşiveriyorlar. inşallah istediğimiz gibi bir burna sahip oluruz. canım benim kendine iyi bak.... kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba benim ameliyatımdan itibaren 18. gün ama kemer kısmı feci şiş. ama burdaki arkadaşların 2 haftalık resimlerine bakıyorum hiç birşey yok benimki acayip belirgin. yoksa artık böylemi kalacak. doktor 2. bandajıda uyguladı dün çıkardım. ama hala şiş acaba ameliyat hatasımı oldu. pişmanlık duymaya başladım.

arkadaşlar merhaba benim ameliyatımdan itibaren 18. gün ama kemer kısmı feci şiş. ama burdaki arkadaşların 2 haftalık resimlerine bakıyorum hiç birşey yok benimki acayip belirgin. yoksa artık böylemi kalacak. doktor 2. bandajıda uyguladı dün çıkardım. ama hala şiş acaba ameliyat hatasımı oldu. pişmanlık duymaya başladım.

canım benim ameliyatım çarşamba daha ameliyat olmadım ama sana şunu söylemek istedim bünyeden bünyeye okadar değişiyorki bu operasyon bazen aynı teknikle yapılan aynı şekilde düzeltilen burunlarda bile ne ağrılar ne morluklar çekenler var ve inan çok yeni
diğeri ise hiçbir sorun morluk yaşamadan hayatına kaldığı yerden devam ediyor ne eve kapanıyor nede birşeyden geri kalıyor daha çok yeni güzelim biraz olumlu düşün sıkma canını sen kendini üzsende kötü olmasını değiştiremezsin sen iyi düşün güzel düşün birazda sabır göster ben düzeleceğini ve istediğin gibi hokka bir buruna sahip olacağına inanıyorum sende inan :nazar: kaydirigubbakcemile5

kremacım kemerli yani kemikli bir buruna sahip olanlarda kemer yeri daha cok şiş ğibi duruyor bununda nedeni orayı törpülemekle ilgili .. yani düz ve uzun bir burun gibi basit deil .. kemer olan yeri öle bir cizğide bırakmak zorundakı az fazla törpülerse kemer kısmı içe basık yada yukarda bıraksa kemerli kalır.. oyuzden senin de burnun kemerliydı ya o bölğeye daha cok işlem yaptı doktorun .. ama cok yeni daha kemer olması bence cok ama cok zor bir ihtimal sadece en cok orası işlem ğördüğü için hele biras zaman ğeçsin ozaman belliolcak :nazar: güzelsin güsell burunlu şeyyy

kremacım kemerli yani kemikli bir buruna sahip olanlarda kemer yeri daha cok şiş ğibi duruyor bununda nedeni orayı törpülemekle ilgili .. yani düz ve uzun bir burun gibi basit deil .. kemer olan yeri öle bir cizğide bırakmak zorundakı az fazla törpülerse kemer kısmı içe basık yada yukarda bıraksa kemerli kalır.. oyuzden senin de burnun kemerliydı ya o bölğeye daha cok işlem yaptı doktorun .. ama cok yeni daha kemer olması bence cok ama cok zor bir ihtimal sadece en cok orası işlem ğördüğü için hele biras zaman ğeçsin ozaman belliolcak :nazar: güzelsin güsell burunlu şeyyy

çok sağol canım senin bu kemer kısmındaki şişlik ne zaman dışardan bakıldığında belli olmayacak kadar indi. benim resmen topuz gibi sırıtıyo. canım senin güzelliğinin zaten kalbine işlemiş kalbinde temiz sende canımsın.........kaydirigubbakcemile3

Back