• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetii acil yardm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi krema2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım verdiğn bilgiler için benim doktorum içi delikli çıkarılınca acı olmayan ve çıkarma anında bazı solüsyonlar kullanarak çıkarılıyormuş acaba seninki gibimi eskisi gibi metrelerce olan bir tampon değilmiş bakalım ne olacak harbi tırsıyom of yakafamçokkarıştı

belki seninkide silikon borudur canım inan bu şekilde daha rahat oluyor, nefes almanda sorun olmuyor, ve daha da önemlisi koku alabiliosun ben wc ye girmiştim çok rahatsız olmuştum kokudan düşün yanii delikafaduldensırnaşık şey

belki seninkide silikon borudur canım inan bu şekilde daha rahat oluyor, nefes almanda sorun olmuyor, ve daha da önemlisi koku alabiliosun ben wc ye girmiştim çok rahatsız olmuştum kokudan düşün yanii delikafaduldensırnaşık şey

çok şekersin canım sağol desteğin için ama sen tamponu kendin çıkardın değil mi peki büyüklüğü nasıl çıkarması kolaymıydı. bnim dr kendi çıkarıyomuş inşallah dediğin gibidir. seninki çok tatlı olmuş yakışmış canımkaydirigubbakcemile5

bide canım senin ameliyatını kaç liraya oldun

tatlım bülent cihantimur burda değilmi ona olsana mikemmel bi doktor bende daha olmadım araştırırken onada baktım bi haftalık hastalarını görmüştüm ne mor ne şiş ona olmayı çok isterdim ama çok uzak bana.yol masraflarıda eklenince baya pahallı oluyo
onu bi araştır derim

tatlım bülent cihantimur burda değilmi ona olsana mikemmel bi doktor bende daha olmadım araştırırken onada baktım bi haftalık hastalarını görmüştüm ne mor ne şiş ona olmayı çok isterdim ama çok uzak bana.yol masraflarıda eklenince baya pahallı oluyo
onu bi araştır derim

canm zaten doktorum bülent cihantimur ona olucam bakalım hayırlısı ne isea.s.

benim erkek kardeşim ameliyat oldu güney tıp merkezinde doktoru çok iyiydi lokal anesteziyle oldu hiç ama hiç ağrısı olmadı çok kolay geçti ameliyattan hiç korkma yeterki doktorun iyi olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnnn

benim erkek kardeşim ameliyat oldu güney tıp merkezinde doktoru çok iyiydi lokal anesteziyle oldu hiç ama hiç ağrısı olmadı çok kolay geçti ameliyattan hiç korkma yeterki doktorun iyi olsun şimdiden geçmiş olsunnnnnnn

çok sağolun canlarım hepinize tek tek teşekkürler bakalım 9 haziran ameliyatttt korkuyorum. inşallah caymam çünkü çok istiyorum. gerçekten zor karar. ya bişi olursa korkusu var. bi bitsede artık kurtulsam senağlama

çok şekersin canım sağol desteğin için ama sen tamponu kendin çıkardın değil mi peki büyüklüğü nasıl çıkarması kolaymıydı. bnim dr kendi çıkarıyomuş inşallah dediğin gibidir. seninki çok tatlı olmuş yakışmış canımkaydirigubbakcemile5

burnunun sonuna kadar gidiyo işte o boru canım, çıkarma tekniğini gösterdi doktorum bende çıkardım çıkarken hiç acı olmadı bile.. fiyatı özeline atarım..

burnunun sonuna kadar gidiyo işte o boru canım, çıkarma tekniğini gösterdi doktorum bende çıkardım çıkarken hiç acı olmadı bile.. fiyatı özeline atarım..

Arkadaşlar fiyat konusunu özelle değilde genle atsak hepimizin sorunu çünkü =) merak ediyoruz =)

canım bülent cihantimur ne kadar ucret istiyor ?

3500-4000 arası canım

CANLARIM BUGÜN YANİ 10.00 DAHA DOĞRUSU BİRBUÇUK SAAT SONRA AMELİYATA GİRİYORUM. LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. ÇOK HEYECAN BASTI. AMELİYATTAN SONRA DETAYLARI ANLATIRIM :1shok:

arkadaşlar ameliyatımı oldum. ve gerçekten ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok. ancak uyandıktan sonra baya midem bulandı hatta hemşire bile bu kaçıncı diyerek espiri yaptı. kızcağızı baya üzdüm ve yordum hakkını helal etsin.birazcık morarmam oldu bu olaylar yüzünden çünkü kendimi baya sıkırak burnum bile hafiften sızladı.şimdi uyku yok çünkü buz uygulacam. gündüz çok sıcak olunca haliyle gece biraz serin oluyo ve böylece belki bir faydasını görürüm. burda bana destek olan ve fikir veren arkadaşlara cnımsınız diyorum iyiki varsınız

şükürrr süperr sende oldunn cok sewindim yaa aylardır sende acaba omu şumu derken sende oldun bitti darısı olmak isteyen herkesin başına =)

canımm cook gecmis olsunn, atlattın hadi gözün aydın, su iki üc gün de gecsinn bak her sey nasıl güzel olacakk

canımm cook gecmis olsunn, atlattın hadi gözün aydın, su iki üc gün de gecsinn bak her sey nasıl güzel olacakk

sağol canım inşallah güzel olucak bu sabah baya şişmişim. ve morluklarımda çoğalmış korktumbuyrunnnnnnnnn

şükürrr süperr sende oldunn cok sewindim yaa aylardır sende acaba omu şumu derken sende oldun bitti darısı olmak isteyen herkesin başına =)

sağol canım evet allah herkesin başına versin. sende benim canımsın hiç yalnız bırakmadınız. morlular ve şişlikler çoğladı bu sabah bir tavsiyet varmı. gerçi dr. krem verdi bide bol buz uygula dedihihoyyyt

Back