Burun estetigimin 12.gunu ve yamukluk..

Burun ucun çok kalkık şu an ondan öyle geliyor.
Zamanla burun ucun normale dönecek o zaman yamukluk gibi gördüğün görüntü de geçecek az sabır :)

Insallah ya :) burnumda sorun cikicak diye cok korkuyorum :) doktor burun ucun bir tik daha inicek o kadar dedi. Ama bu halinide seviyorum ben kalkik :)) zaten ben boyle istemistim kucuk ve kalkik hafif kavisli falan :) ins cok cok degismez burun seklim:)

Ödemdedir yüzünün bir yeri daha şiş olabilir. Yamuk burun kolay kolay kimse yapmaz içini rahat tut :)

Internette sorunlu burun estetiklerini okuyunca sayilari cok fazla geldi ben de de olur diye korktum :) insallah dedigin gibir )
Sol yanagim hala sis birazcik ama burun ucu egriligim saga dogru sanki hafif o da cok dikkatli bakilinca belli oluyor suan. 2 3 ayda belli eder heralde az cok hatalar varsa degil mi?

Hep aynı endişeleri yaşıyoruz. İnşallah hepimizin çok güzel ve sağlıklı olur,revizyon sıkıntısı yaşamayızz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…