Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigim yuzunden intihar etmek istiyorum...
Şu an şok yaşıyor olabilirsiniz ben de öyleydim, hiçbir şeye odaklanamıyordun pişmanlıktan mahvolmuş bir haldeydim. Ama şu belki sizi biraz rahatlatabilir ilk ay burun çok fazla ödemli olduğu için özellikle burun kenarlarındaki ödemler burnu olduğundan daha küçük gösterebiliyor herkesin ödem şekli farklı. Bende de öyleydi ilk ay burnum şu ana göre daha küçük duruyordu burnum daha da küçülürse ne yaparım diye ödüm kopuyordu ama ödemler geri çekildikçe burun şekli daha da ortaya çıkıyor. Kalkıklık içinse doktorunuza sorun eğer düşmeyi payı var bu burun daha da düşecek derse sabırla bekleyin gerçekten dedikleri oluyor. Düşüyor yani o burun öyle kalmıyor kiminde çok fazla düşüyor kiminde daha az bunları doktorunuza sorun bir sene sabretmeye çalışın lütfen. İlk aylar gerçekten en zoru zamanla daha iyi olacaksınızdır emin olun, ama bu düşünceleri kafanızdan atın lütfen o asla çözüm değil. İnançlı biriyseniz dua edin sürekli Allahtan yardım isteyin, bu da bir süreç ve umarım bu da sizin için güzellikle sonuçlanır
Allah bildiği gibi yapsın bu doktoeşsrı bebek burnu yapıyorlar insanın hayatının karartıyorlar benimde çok küçük yalmış çocuk burnu resmen kafayı yiyecegşm
Kuzenimin esi yaptirdi o ladar kotu gorunuyordu ki, burnu zaten kirikti, cok buyuktuz suan 2 seneyi gecti, oyle bi guzel gorunuyor ki. Masallah. Sabredin