Burnum çok kalkik, ne yapicam :(

benim aşırı ayrık ve göz şeklim çok tuaf gülüşümde değişti ağlamaktan helak oldum benim 15 gün oldu alter çikalı
Merhaba benimde dün çıktı atel bende aynı sizin gibi düşünüyorum göz arası çok ayrık gibi geldi üst dudağımı kımıldatamıyorum o yüzdende gülemiyorum. Gerçi daha çok yeni şişliklerden dolayı böyledir diyorum ama içten içede kötü hissediyorum siz ne durumdasınız değişiklik varmı

Merhaba benimde dün çıktı atel bende aynı sizin gibi düşünüyorum göz arası çok ayrık gibi geldi üst dudağımı kımıldatamıyorum o yüzdende gülemiyorum. Gerçi daha çok yeni şişliklerden dolayı böyledir diyorum ama içten içede kötü hissediyorum siz ne durumdasınız değişiklik varmı
merhaba düzeldi çok şükür yüz şeklim burun dudak mesafem artmış gülüşüm değişmişti gözlerim tuaftı ödemmiş hepsi makyaj yapıyordum yakışmıyordu tipim değişti diye kahroluyordum boşa aglamışım düzeldi.. düzeliyor yani kafana takma sabret

merhaba düzeldi çok şükür yüz şeklim burun dudak mesafem artmış gülüşüm değişmişti gözlerim tuaftı ödemmiş hepsi makyaj yapıyordum yakışmıyordu tipim değişti diye kahroluyordum boşa aglamışım düzeldi.. düzeliyor yani kafana takma sabret
Ne kadar zmn aldı düzelmesi bende aynıyım

Bende şuan kendimi daha iyi hissediyorum gerçekten çok değişiyormuş burs söylüyorlardı inanmıyordum ne kadar değişebilirki diyordum

Ne kadar zmn aldı düzelmesi bende aynıyım
benim şuan 6. ay olmasına 15 gün var ilk 3 ay hiçbi değişim olmadı 4. ayda burnumdaki ödemlerim inmeye başladı burun dudak mesafem ve gülüşümdeki o garip ifade 5. ayda düzeldi bazı kişilerde yüzde ödem olmuyormuş biz galiba şanssiz taraftayız ama kalıcı değil... benim bide göz altlarım kapkaraydı oda 5. ayda geçti ama hala morluk var eskiye göre çok iyi.. ben hayati akbaş diye bi doktor var onu aradım tipim değiştiği için nasıl düzeltebılırız göz altı yag enjeksıyonu falan düşündüm doktor en az 6. ay bekle 6 ay bitmeden hiçbişey yapmam bekle düzelir düzelmezse bakarız çaresine ama kalıcı değildir dedi içim ferahladı kalıcı sanmıstım.. gerçekten dürüst doktormuş başkası olsa para almak için işlem yapardı zamana bıraktım bende haklı çıktı.. sabretmek lazım illaki düzeliyor ama ben ananas hapı kullandım ödem için 3. aydan sonra gunde 2 tane ondan sonra ödemler hızlı bi şekilde inmeye başladı belki hapın sayesinde indi bu kadar çabuk cunku ılk 3 ay asla zerre inmemişti

benim şuan 6. ay olmasına 15 gün var ilk 3 ay hiçbi değişim olmadı 4. ayda burnumdaki ödemlerim inmeye başladı burun dudak mesafem ve gülüşümdeki o garip ifade 5. ayda düzeldi bazı kişilerde yüzde ödem olmuyormuş biz galiba şanssiz taraftayız ama kalıcı değil... benim bide göz altlarım kapkaraydı oda 5. ayda geçti ama hala morluk var eskiye göre çok iyi.. ben hayati akbaş diye bi doktor var onu aradım tipim değiştiği için nasıl düzeltebılırız göz altı yag enjeksıyonu falan düşündüm doktor en az 6. ay bekle 6 ay bitmeden hiçbişey yapmam bekle düzelir düzelmezse bakarız çaresine ama kalıcı değildir dedi içim ferahladı kalıcı sanmıstım.. gerçekten dürüst doktormuş başkası olsa para almak için işlem yapardı zamana bıraktım bende haklı çıktı.. sabretmek lazım illaki düzeliyor ama ben ananas hapı kullandım ödem için 3. aydan sonra gunde 2 tane ondan sonra ödemler hızlı bi şekilde inmeye başladı belki hapın sayesinde indi bu kadar çabuk cunku ılk 3 ay asla zerre inmemişti
Kullandığınız hapın ismini söyler misiniz rica etsem benim yüzümde çok ödem var bu üç hafta içinde 6 kilo verdim ama yüzüm sisliktenn dolayı top top burun kenarları göz çevrem kaslarım falan bazen dudağıma doğru inip şişiyor sizin dediginiz gibiyse 6 ay çok uzun süre ☹️☹️ birde siz kalkık istediniz mi burbunuzu ucu normal miydi

Kullandığınız hapın ismini söyler misiniz rica etsem benim yüzümde çok ödem var bu üç hafta içinde 6 kilo verdim ama yüzüm sisliktenn dolayı top top burun kenarları göz çevrem kaslarım falan bazen dudağıma doğru inip şişiyor sizin dediginiz gibiyse 6 ay çok uzun süre ☹️☹️ birde siz kalkık istediniz mi burbunuzu ucu normal miydi
benim kullandığım hap solgarın bence marka çok önemli değil benım hala yüzümde ödem var ama asla eskisi gibi değil ödem yer değiştiriyor evet benim sadece yanaklarımda kaldı... 6 ay çok az bi süre sanki dün ameliyat oldum zaaman çok hızlı geçiyor🙂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 70
burun ucumda hala ödem var gittikçe dahada güzelleşiyor ama burun içimde devilasyon vardı bende o düzelmedi kemik hala yamuk malesef

burun ucumda hala ödem var gittikçe dahada güzelleşiyor ama burun içimde devilasyon vardı bende o düzelmedi kemik hala yamuk malesef
Dışardan belli olmasında en azından oda bisidir benm sorunum ahh şu burnumun kalkıkligi tereddüt ettiğim acaba burnm hep böyle geniş mi kalıcak sanki ucunu daha geniş yapmış 🤦 hiç bişi Allah'ın verdiği kadar güzel olmuyor ki kulunn eline bırakınca herşey noksan burnu güzel olan insanlara hayranım para verdik yine olmadı 🤦

Dışardan belli olmasında en azından oda bisidir benm sorunum ahh şu burnumun kalkıkligi tereddüt ettiğim acaba burnm hep böyle geniş mi kalıcak sanki ucunu daha geniş yapmış 🤦 hiç bişi Allah'ın verdiği kadar güzel olmuyor ki kulunn eline bırakınca herşey noksan burnu güzel olan insanlara hayranım para verdik yine olmadı 🤦
hayırrr ödemden öyle benim karşıdan burun deliklerim görunuyodu burun ucumda kocamandıı genişti düzeldi ama hala ödem var dediğim gibi ilk zamanlar feci kötü duruyo burnuna bakıyım

Merhabalar, Burun estetigi olali 1,5 yil oldu ve suan memnun gibiyim. Konuyu ben acmistim, Update yapayim dedim. Kalkik ve siskin olmasinin nedeni, burnum asiri kalin derili olmasiymis. Psikolojimi cok etkilemisti, yasimda kücük oldugu icin.

Suan ödemler neredeyse tamamen indi, Burnum biraz düstü,yüzüme cok uyuyor, tatli duruyor, kalin derili olmasina ragmen.

Yalniz tek sorunum nefes alip verme. Sol tarafimdan maalesef fazla nefes alamiyorum, burun deliklerimden baktigimda da yamuk oldugunu görebiliyorum.

2018in baslarinda ameliyat oldum, 8000TL ödedim(yurtdisindan geliyorum ve Euro‘ya cevirince cok iyi fiyat aslinda), kaldigim Hastane güzeldi ve dedigim gibi, genel olarak baktigimda memnunum.

Belki farkli bir doktora ameliyat olsaydim suan cok daha kötü durumda olurdum diye tatmin ediyorum kendimi. Arda Pelen‘in yaptigi Burun tarzini cok begendigimden onu sectim ve hata yaptigimi düsünmüyorum bu konuda.

Belki birgün nefes alip vermemi düzeltmek icin yine ameliyat olurum, ama suan gerek duymuyorum ve korkuyorum da acikcasi. Estetik olmak istiyorsaniz gercekten iyi düsünün derim, farkli farkli doktorlara gidin(ben sadece Arda Bey’e gitmistim), psikolojiniz kaldirabilir mi vs gibi sorulari sorun kendinize. Ben cok cabuk karar verdigim icin bu kadar etkilendigimi düsünüyorum.

Sorulariniz varsa yazabilirsiniz 😊
merhaba şu an 3 yıl olmuş bu yazıyı yazdığından beri, şimdi nasılsın ?

X