- 18 Temmuz 2016
- 1.671
- 972
- Konu Sahibi burnumdannefretediyorum
Bende zamanla iniyo diye duymuştum foto yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kalın deriliyim ama pek ümidim yok küçülmez sanki ucu yumuşadı ve hareket ediyor ödem geçmemiş midir hafif uyuşuk var?
Bende zamanla iniyo diye duymuştum foto yok mu?
Merhaba burnunuzun son durumu nedir ozelden resim atarmisinizEvet kalın deriliyim ama pek ümidim yok küçülmez sanki ucu yumuşadı ve hareket ediyor ödem geçmemiş midir hafif uyuşuk var?
Merhaba..rica etsem burnunuzun resimlerini ozelden atarmisiniz merak ettimOnu yazdigimda 2 gun olmustu ama su an 4 ,5 ay oldu. Gercekten indi ucu ama önden görüntüsü hiccccc hosuma gitmiyor
Merhaba..resim atarmisiniz ozelden su anki.hali ne durumda acaba?Merhaba ben ameliyat olalı 7 ay oldu burnum çok kalkık ve ucu çok büyük sizce küçülür mü?
benimde aynı yüzüme kısa geldi doktora ucu tik aşağıda olsaydı dedim yok ozaman anlamı kalmazdı dedi bir çaresi varmi 5ay oldu moralim bozuluyo kimse görsün istemiyorumHafiften de bin pişmanım yüzüme kesinlikle gitmedi beni çok çirkin yaptı ve kalkık olduğu gibi yüzüme kısa geldi
Rica etsem resim yollarmisiniz ozelden ?benimde aynı yüzüme kısa geldi doktora ucu tik aşağıda olsaydı dedim yok ozaman anlamı kalmazdı dedi bir çaresi varmi 5ay oldu moralim bozuluyo kimse görsün istemiyorum
Lütfen bana da yollar mısınız aynı şikayetlerim varbenimde aynı yüzüme kısa geldi doktora ucu tik aşağıda olsaydı dedim yok ozaman anlamı kalmazdı dedi bir çaresi varmi 5ay oldu moralim bozuluyo kimse görsün istemiyorum
Merhaba :)Merhaba suan nasıl gerçekten çok merak ediyorum burnunuzu
ameliyat oldunuz mu acaba ?Merhaba benimde ayni sekilde kalkik 7 ay oldu ilkine gore iyi gene ama istedigim sekilde inme olmadi sanirim teknikle alakali bazilari 2. Ayda indi diyor benm inmedi deliklerim cok gorunuyor yeniden ameliyat olacagim
Özelden fotoğraf atabilir misiniz acaba ? Bende benzer durumdan şikayetçiyim suan 1.yıldayım :/Merhaba :)
suan burnumdan gercekten memnunum. yani her yil daha da güzellesiyor burnum sanki. mükemmel instagram manken burnu denilemez kesinlikle, ama kalin derili bir burun icin bence cok tatli ve dogal, yüzüme yakisiyor. eski fotograflarima baktigimda, yani burnum estetiksiz iken, iyi ki yaptirmisim diyorum, pismanligim tamamen gitti sayilir. ödem ve sismeler tamamen gitti diyebilirim, önceki yorumlarimda da belirttigim gibi, sadece sicak günlerde veya cok yedigimde/kilo aldigimda biraz sisiyor burnum.
3 yil icinde yaptigim hatalardan biri, burun estetiginden sonra sigara icmeye basladim ve nefes alip vermemi kötü etkiledigini fark ettim. sigara iciyorsaniz birakin, baslamak istiyorsaniz, hic baslamayin derim. burnunuzla cok ugrasmayin, dikisleri kasimayin, ellemeyin, iyilesme sürecini kötü etkileyebilir. revizyon düsünüyorsaniz, beklemenizi öneririm(tabi sagliginizi etkilemiyorsa), kendi burnumun ödemsiz halini görmem 3 yilimi aldi, yani bu sürec bazilarimiz icin uzun olabiliyor, her burun, her deri farklidir. son tavsiyem ise, instagram gibi platformlarda gördügünüz insanlar gibi olmaya calismayin, yoksa benim gibi kemikleriniz daha gelisme sürecinde iken estetik yaptirir ve onun psikolojisiyle yasarsiniz. ilk önce kendinizi sevmeye calisin.
Sevindim cidden. Şöyle bir husus bar; kaç ay oldu ameliyatınızdan sonra?Merhaba :)
suan burnumdan gercekten memnunum. yani her yil daha da güzellesiyor burnum sanki. mükemmel instagram manken burnu denilemez kesinlikle, ama kalin derili bir burun icin bence cok tatli ve dogal, yüzüme yakisiyor. eski fotograflarima baktigimda, yani burnum estetiksiz iken, iyi ki yaptirmisim diyorum, pismanligim tamamen gitti sayilir. ödem ve sismeler tamamen gitti diyebilirim, önceki yorumlarimda da belirttigim gibi, sadece sicak günlerde veya cok yedigimde/kilo aldigimda biraz sisiyor burnum.
3 yil icinde yaptigim hatalardan biri, burun estetiginden sonra sigara icmeye basladim ve nefes alip vermemi kötü etkiledigini fark ettim. sigara iciyorsaniz birakin, baslamak istiyorsaniz, hic baslamayin derim. burnunuzla cok ugrasmayin, dikisleri kasimayin, ellemeyin, iyilesme sürecini kötü etkileyebilir. revizyon düsünüyorsaniz, beklemenizi öneririm(tabi sagliginizi etkilemiyorsa), kendi burnumun ödemsiz halini görmem 3 yilimi aldi, yani bu sürec bazilarimiz icin uzun olabiliyor, her burun, her deri farklidir. son tavsiyem ise, instagram gibi platformlarda gördügünüz insanlar gibi olmaya calismayin, yoksa benim gibi kemikleriniz daha gelisme sürecinde iken estetik yaptirir ve onun psikolojisiyle yasarsiniz. ilk önce kendinizi sevmeye calisin.
Sevindim cidden. Şöyle bir husus bar; kaç ay oldu ameliyatınızdan sonra?
Tam teşekküllü sümkürmeyi ne zaman gerçekleştirdiniz?
Bir de burun içinizin şişi ne zaman indi? Benimkisi 59 gün oldu olalı
Merhaba ben de 33 gün önce ameliyat oldum ve burnum yüzüme göre hem çok kısa hem de çok kalkık duruyor bir de önden bakıldığında çok geniş, dokunduğumda kemik gibi sert o kaşların ortasında kalan kısım bunun ödem olma şansı var mı kemikle oynandığı için ve zamanla geçer mi? Burun ucunuz tam olarak hangi zaman dilimlerinde düştü ve düştüğü zaman burnunuz daha uzunmuş gibi durdu mu? 3 yıllık sürelerdeki cevaplarınızı okudum çok yardımcı oldunuz bunları da cevaplarsanız çok sevinirim :'(Merhaba :)
daha ilk aylardasiniz, sabirli olmanizi öneririm. kesinlikle ödem vardir daha, yazdigim yorumlarda da belirttigim gibi, ben ilk zamanlarda hergün farkli bir burunla uyaniyordum. burnunuz bir kac ay veya yil icinde yumusayacaktir (her deri ve burun icin bu zaman süreci degisebilir). yani benim bilgilerim bu kadar, doktorunuza danismaniz tabi daha dogru olur!Merhaba ben de 33 gün önce ameliyat oldum ve burnum yüzüme göre hem çok kısa hem de çok kalkık duruyor bir de önden bakıldığında çok geniş, dokunduğumda kemik gibi sert o kaşların ortasında kalan kısım bunun ödem olma şansı var mı kemikle oynandığı için ve zamanla geçer mi? Burun ucunuz tam olarak hangi zaman dilimlerinde düştü ve düştüğü zaman burnunuz daha uzunmuş gibi durdu mu? 3 yıllık sürelerdeki cevaplarınızı okudum çok yardımcı oldunuz bunları da cevaplarsanız çok sevinirim :'(
1 yıl sürüyor iyileşme. Benim 8 ay oldu hala burun ucumda ödem var. Sakin.Merhabalar, 17 yasindayim ve 18 gün önce, Arda Pelen'e Burun estetigi oldum.
Alcilarim ciktiginda Burnum berbat haldeydi, domuzdan bir farkim yoktu gercekten. Bandajlarim cikarildiginda biraz daha iyidi, ama yinede benim zevkime göre Burnum ASIRI kalkik olmus. Burun deliklerim cok gözüküyor, hele ki kalin derili bir Burunda kavisli ve kalkik Burun gercekten igrenc duruyor. Arda Pelen aslinda iyi bir Doktor diye bilirdim, okuduklarima göre, neden sadece benim Burnum böyle oldu, anlam veremiyorum
Doktorun verdigi Masaji yaparken burun delikleri arasindaki parcayi (suan ismini bilmiyorum) biraz assagiya dogru cekiyorum, sanki biraz indi gibi. Ama yine de cok kalkik. Resmen Burnumu kirmak istiyorum, eski halini geri istiyorum, yüzüme baktigimda kendimi göremiyorum artik, sanki benim en cirkin halim duruyor aynanin karsisinda.
Ayni sorunu yasayan var mi, sizce Burnumun geneli iner mi? Sadece ucu degil, o Burun delikleri arasindaki parca da insin istiyorum. Lütfen biri bana yardimci olsun, aglamak istemiyorum artik ):