BURUN ESTETİGİM ÇOK KÖTÜ 1.AY ÇARESİZİM YARDIM EDİN BANA

Sağolun,işte ne kadar takmayayım desemde içim içimi yiyor,geçmiş olsun sana da umarım istediğin sonucu alirsinucunun olmadığını düşünüyorum ve gözlerim çok ayrık duruyor,önden bakınca burun yok gibi benim.hic hır hat yok şuan..önden biraz güzel hissetsem tamam diycem,yandan evet eskisine göre çok iyi,önden kısa ve şekilsiz duruyor

Ama bu ödemli hali bile çok küçük ödemler gidince daha da ufak bir burun olacak ve daha uyumsuz olacak yüzünle,öyle olmaz mi sence,bana çok küçük geliyor asla normal durmuyor yüzümde
Burnunuz asla çok küçük ve yüzünüzle uyumsuz gözükmüyor. Gerçekten samimi söylüyorum. Bence eski burnunuza alıştığınız için size öyle geliyor.

Burnunuz asla çok küçük ve yüzünüzle uyumsuz gözükmüyor. Gerçekten samimi söylüyorum. Bence eski burnunuza alıştığınız için size öyle geliyor.
Teşekkür ederim inşallah alışabilirim o halde...çok kısa küt ve burun ucum yok gibi görünüyor bana

Öncesi daha iyi duruyordu şimdi ķüt ve ucu yok olmuş bir burun gibi,keşke takmamayı becerebilsem milleti...1.aydan sonra ne olabilir ki diye düşünmekten delirebilirim... keşke daha iyi görünse
Sorun da bu zaten. bence çok ciddi bir durum yok şuan için bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.bu kadar üzüntü stres ağlama fln hiç iyi değil ki. 4 ay ztn çok ödem oluyor yüz kasları bile çalışmıyor. Bu kadar pesimist olmayın.

Geçmiş olsun,fistik gibi olmuştur karın germe olan herkes halinden çok memnun oluyor,demek başta o da öyle sisiyormus bilmiyordum
Karın germe de karın şişiyorda birdaha çatlak olmuyor mu birde lipo yaptırmadan direk germe olsa da mı şişiyor karın

Ameliyat resimlerim..
Bu ucu kalkık durumu geçiyor. Zamanla oturacak
Kuzenimin de böyle oldu. Bantlar çıkınca aaaayyy dedim içimden inşaAllah böyle kalmaz ama gerçekten kalmadı oturacak bekle biraz

Çok küçük ve kısa bir burun,yandan idare eder ama önden burnum yok gibi duruyor.dudak ve burun mesafesi neredeyse 2 parmak var,burun ucumu kesip çok kücülttüğü için yuzumle çok uyumsuz duruyor.
Küçük kısa siz benimkini görün küçğk ve kısa

Öncesi daha iyi duruyordu şimdi ķüt ve ucu yok olmuş bir burun gibi,keşke takmamayı becerebilsem milleti...1.aydan sonra ne olabilir ki diye düşünmekten delirebilirim... keşke daha iyi görünse
Fotoğraf göremedim ameliyat sonrası dışında fikir aylık foto görebilir miyim aynı düşğnceler bendede oluşmuştu

Eklentiler

• 20250120_161350.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 10
  • 20250118_155216.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 11
Fotoğraf göremedim ameliyat sonrası dışında fikir aylık foto görebilir miyim aynı düşğnceler bendede oluşmuştu
En baş 3 resim düne ait,öncekiler bi kaç gün öncesine hala şekilsiz geliyor gözüme ama dün öncekilerden daha iyiydi

Eklentiler

• 20250120_161437.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250120_161347.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 10
  • 20250120_161105.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250118_155222.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250118_155220.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250115_145204.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 10
  • 20250114_122643.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 10
Burun kanatlarını kesmesine hic gerek

Bu ucu kalkık durumu geçiyor. Zamanla oturacak
Kuzenimin de böyle oldu. Bantlar çıkınca aaaayyy dedim içimden inşaAllah böyle kalmaz ama gerçekten kalmadı oturacak bekle biraz
İnşallah ya,gerçekten çok kötü bir psikolojiymis.1.ay tam bugün bana hala kafamda soru işaretleri bitmedi İnşallah iyi olur,çünkü artık tükenmiş hissediyorum.

Haklisiniz ama 1.ayda kötü görünen bir yüz ve burun insanı kahrediyor.Dün yüzümü biraz beğendim şişlikler mi gitti acaba,önceki resimlerde sis hali vardı ondan mı alışamadım bilmiyorum.Dün biraz rahatladım ama çok gel git yaşıyorum.

En baş 3 resim düne ait,öncekiler bi kaç gün öncesine hala şekilsiz geliyor gözüme ama dün öncekilerden daha iyiburnunu

Burnunuz kısa falan değil yüzünüzle uyumlu bir burun ben beğendim küt kısa hiç değil algınız bozulmuş kesinlikle ve daha yeni benim 5 ay hala alışamadım yavaş yavş alışırım umarım zamn gerektiren bir şüreç yıllarca aynınyüz yeni sen hazırlıklı isen hemen alışırsın değilsen benim gibi uzın sürebilir süreç işte ama içiniz ferah tutun size yakışan bir burın olmuştu

İnşallah öyledir....çok zorlanıyorum.herkesin 1.ayi o kadar güzel görünüyor ki birde ilk hali en guzel halidir diyorlar,benim ki bana çok kötü geliyor,sonradan daha da kötü olacaksa eyvah eyvah diyorum.daha tam gülemiyorum ondan mi tuhaf geliyor bana acaba suratım.yoksa böyle mi artık gülüşüm yüzüm bilmiyorum.keske zamanı geriye alabilsem...

Benim bakışlarım hala düzelmedi gülüşümde sabırla bekliyorum 6 7 ay sonra daha iyi hisseden diyorlar bekliyorum

Benim bakışlarım hala düzelmedi gülüşümde sabırla bekliyorum 6 7 ay sonra daha iyi hisseden diyorlar ne siye

Benim bakışlarım hala düzelmedi gülüşümde sabırla bekliyorum 6 7 ay sonra daha iyi hisseden diyorlar bekliyorum
Ne diyeyim,Allah yardımcımız olsun...çok zormuş cokk...inşallah çabucak iyi bir görünüme kavuşuruz ama ...Ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…