• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ESTETİGİM ÇOK KÖTÜ 1.AY ÇARESİZİM YARDIM EDİN BANA

Ben çok beğendim yeni burnunuzu sadece burun deliginizde asimetri sorunu var. Bu arada ameliyat sureciniz zor mu kolay mı geçti?
Esitleyici kullanıyorum asimetri için,ameliyat süreci söyle hiç ağrı sızı yoktu,ama yuzum inanılmaz şişti morardı şişlikler de geçti artık gördüğüm.cok zor bir ameliyat değilmiş sadece işin ehline denk gelmek gerekmiş...

Merhabalar,burun estetiği oldum 21 aralıkta,ameliyat bitiş görüntüsü kötüydü,alçı çıktı kötüydü,1 ay oldu neredeyse hala kötü görünüyor,yüzüme göre kısa ve şekilsiz bir burun var ortada.evet ödem var hala ama şekil yok ki ödem gitse ne olacak ki...çok çaresizim...Ne olur bana bir akıl verin...pazartesi doktorla görüşmeye gidicem..1.aydan sonra burnu güzelleşen var mı? Seklini semalini beğenmeyip sonra oldu diyen var mı aramızda...ameliyat günü resmim ve önceki hallerimi ekledim..burnum yandan çirkindi evet ama önden resimlerde güzel çıkabiliyordu. Depresyona girdim...çocuklarım var...
Yaaaa bence ilk burnunuza alıştığınız için öyle geliyor ama güzel olmuş hatta çokta yakışmış

Gerçekten mi....inan o kadar kötüyüm ki böyle kalacakmış gibi daha kötüye gidecekmiş gibi hissediyorum.nostril takıyorum bilmiyorum faydası olacak mı,nostrili çıkardığımda daha düzgün duruyor
Çok kısa olmamış mı..yüzüme çok orantısız gibi uyumlu olur mu zaman geçtikçe
Hiç orantısız değil. Kısa da değil. Zaten bir kaç ay geçtikten sonra burnunuz yüzünüzle iyice bütünleşecektir. Siz eski burnunuza alıştığınız için size öyle geliyor. Hatta bence bu burunla daha genç ve güzel görünüyorsunuz.

Ayy inşallah dediğiniz gibidir,içim rahatladı biraz,1 aydır her günüm ağlamakla geçiyordu...cok kötü hissediyorum kendimi

Ama herkesin ameliyat resimleri bile güzel duruyor benim ki yine kötü görünüyor.Bu burun daha kötü bir halde alabilir belki daha iyi olacak diye beklemek de beni mahvediyor.herksin az çok burun şekli alcilari çıktığında belli durumda iyileşme devam eder evet ma gözle görülmeyen güzel kısımlar tamamlanır.o burun şekli daha güzel olur belki benim sanki ameliyatim kötü geçmiş gibi gereksiz kesme kısaltma yapılmış yüzüme bakınca ķüt kısa bir burun önden ne ucu belki ne hatti
Bence size öyle görünüyor henüz alışamamışsınız sonuçta yıllarca eski burnunuzu gördünüz aynaya baktığınız zaman. Kendinize biraz zaman verin bence geçicek bu düşünceleriniz. Ayrıca herşeyin sonu değil hiç içinize sinmezse revizyon olursunuz

Çok küçük ve kısa bir burun,yandan idare eder ama önden burnum yok gibi duruyor.dudak ve burun mesafesi neredeyse 2 parmak var,burun ucumu kesip çok kücülttüğü için yuzumle çok uyumsuz duruyor.
Bence size öyle geliyor, gözünüzün büyüklüğü güzelliği ortaya çıkmış. Zamanla zaten daha güzel olur hiç merak etmeyin

Bence size öyle görünüyor henüz alışamamışsınız sonuçta yıllarca eski burnunuzu gördünüz aynaya baktığınız zaman. Kendinize biraz zaman verin bence geçicek bu düşünceleriniz. Ayrıca herşeyin sonu değil hiç içinize sinmezse revizyon olursunuz
Çok zorlanıyorum,revizyona cesaretim olmaz..olsa bile bu kadar kemiği kücültülmüs buruna ne yaparlar ki ...inşallah sizin dediğiniz gibidir,sağolunn moralim biraz düzeldi ama içim hala yangın yeri,kimse bilmiyor daha milletim dalga geçmesini laflarını nasıl kaldırırım onu da bilmiyorumm

Burun ameliyatı olmuş biri olarak diyorum ki ben burunda bir sorun göremedim. Siz sanırım biraz küçülmesine takılmissiniz. Üstteki kemiği indirse yeterli imiş ama hoca daha estetik görünüm katmak istemiş. Görüntüsünde sorun yok. Kafanıza takmayın.

Burun ameliyatı olmuş biri olarak diyorum ki ben burunda bir sorun göremedim. Siz sanırım biraz küçülmesine takılmissiniz. Üstteki kemiği indirse yeterli imiş ama hoca daha estetik görünüm katmak istemiş. Görüntüsünde sorun yok. Kafanıza takmayın.
Suratım şuan avatar vardı ya onun gibi görünüyor,kabullenemiyorum...1 ay oldu...Yüzüm artık hep böyle mi görünecek yoksa daha iyi mi görünür zamanla,gerçekten çok kısa ve orantısız geliyor gözüme

Suratım şuan avatar vardı ya onun gibi görünüyor,kabullenemiyorum...1 ay oldu...Yüzüm artık hep böyle mi görünecek yoksa daha iyi mi görünür zamanla,gerçekten çok kısa ve orantısız geliyor gözüme
Zamanla düzelmiyor. Üzülerek diyorum. En başta nasılsa öyle oluyor. Zamanla sadece şişi iniyor. Şekil neyse o kalıyor:(

Zamanla düzelmiyor. Üzülerek diyorum. En başta nasılsa öyle oluyor. Zamanla sadece şişi iniyor. Şekil neyse o kalıyor:(
Bittim ben o zaman....Bu surat ifadesi ile millet suratıma tükürse yeridir...şuan tam gülemiyorum yüzüm sıslik varımdır daha...ben o zaman daha iyi olur yüzüme orantılanir düşüncesine tutunmayi bırakayım...daha iyi olmayacak demek ki artık şekil buysa avatar olarak kaldim

Burun delikleri asimetrisi dışında burnunuz hiçte fena olmamış.hemde 1. Aydasiniz. Daha uzun bir süreç var ödem bazen azalır bazen çoğalır. İncelecek daha burnunuz önden ödemli. Yandan kemer gitmiş bazısı bu sonuca ulaşamıyor bile. Benim kemer kalmıştı. Bence çok yakışmış kisa falan değil. Kafaya takmissiniz sadece stres olmuşsunuz sakin olun süreci bekleyin.

Bittim ben o zaman....Bu surat ifadesi ile millet suratıma tükürse yeridir...şuan tam gülemiyorum yüzüm sıslik varımdır daha...ben o zaman daha iyi olur yüzüme orantılanir düşüncesine tutunmayi bırakayım...daha iyi olmayacak demek ki artık şekil buysa avatar olarak kaldim
Dışardan gelen yorumları çok takacaksaniz işiniz zor. Çünkü kötü yorum yapabilir ay olmamış diyebilir insanlar sınır bilmiyor.Sizin burnunuzu alıp yeni burun takmıyor doktor Maalesef ki beden degistiriyor sadece öyle düşünün malzeme neyse onu kucultuyor. Muhteşem olmadığı sürece ay olmamış ay büyük olmuş niye öyle oldu ki diyeni bile duydum ben ay kimse bunun canı sıkılır mi demiyor. Öncesine göre iyi mi iyi sağlık sorunu da yok mu yok. Bosverin lütfen daha 1. Ay ayrıca.

Biz ne desek siz yine inanmayacaksınız kendinizi yıpratmayın. Herkesin cilt yapısı farklı siz kalın ciltlisiniz gibi. Bende burun deliği şekillendiriciyi mutlaka kullanın çünkü 3 aydan sonra oturuyor asimetri sorununu bu kalan 2 ayda inşallah giderirsiniz.
Ayrıca avatar gibi falan değil eski halinizden daha güzel bir burnunuz olmus daha küçük bi kere:) gayet iyi keyfini çıkarın kendinizi yıpratmayın

Merhabalar,burun estetiği oldum 21 aralıkta,ameliyat bitiş görüntüsü kötüydü,alçı çıktı kötüydü,1 ay oldu neredeyse hala kötü görünüyor,yüzüme göre kısa ve şekilsiz bir burun var ortada.evet ödem var hala ama şekil yok ki ödem gitse ne olacak ki...çok çaresizim...Ne olur bana bir akıl verin...pazartesi doktorla görüşmeye gidicem..1.aydan sonra burnu güzelleşen var mı? Seklini semalini beğenmeyip sonra oldu diyen var mı aramızda...ameliyat günü resmim ve önceki hallerimi ekledim..burnum yandan çirkindi evet ama önden resimlerde güzel çıkabiliyordu. Depresyona girdim...çocuklarım var...
İnanın güzel olmuş, ben begendim

İ
Çok zorlanıyorum,revizyona cesaretim olmaz..olsa bile bu kadar kemiği kücültülmüs buruna ne yaparlar ki ...inşallah sizin dediğiniz gibidir,sağolunn moralim biraz düzeldi ama içim hala yangın yeri,kimse bilmiyor daha milletim dalga geçmesini laflarını nasıl kaldırırım onu da bilmiyorumm
insanların ne dediğini çok umursamayın çünkü benim burnumda minicik bi kemer var düşükde değil büyük de değil. Kaşlarım ve gözlerim iri olduğu için hiç anormal durmuyo. Etrafımdaki bi kaç gereksiz benim burnuma takmıştı ve ben onların yüzünden kbb ile görüştüm estetik olacaktım düşünün doktor para kazanacak bu işten ve bana kesinlikle ihtiyacımın olmadığını, çevremin ne dediği değil kendimi nasıl görmek istediğimin önemli olduğunu çok güzel anlattı. Ve bi programla bana estetikle nasıl olacağını gösterdi gerçekten yaptırsam bu seferde olmamış diyeceklerdi. O yüzden sakın çevrenizdeki gereksizlerin söylediklerini çok takmayın zaten güzele güzel diyen çok az samimi insan var hayatımızda insanlar bi tuhaf. Bence gayet görüntü olarak güzel daha çok yeni zaman geçtikçe seveceksiniz eminim

Dışardan gelen yorumları çok takacaksaniz işiniz zor. Çünkü kötü yorum yapabilir ay olmamış diyebilir insanlar sınır bilmiyor.Sizin burnunuzu alıp yeni burun takmıyor doktor Maalesef ki beden degistiriyor sadece öyle düşünün malzeme neyse onu kucultuyor. Muhteşem olmadığı sürece ay olmamış ay büyük olmuş niye öyle oldu ki diyeni bile duydum ben ay kimse bunun canı sıkılır mi demiyor. Öncesine göre iyi mi iyi sağlık sorunu da yok mu yok. Bosverin lütfen daha 1. Ay ayrıca.
Öncesi daha iyi duruyordu şimdi ķüt ve ucu yok olmuş bir burun gibi,keşke takmamayı becerebilsem milleti...1.aydan sonra ne olabilir ki diye düşünmekten delirebilirim... keşke daha iyi görünse

Back