• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği yorumlar mısınız (FOTOĞRAFLI)

rinoplasti26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
12
5
1
21
Merhaba arkadaşlar 2 Ocakta ameliyat oldum 4. Günümdeyim. Burnumun eski hali ve yeni hali görselde mevcut yorumlarınızı bekliyorum. Ancak burnumun kalın derili olduğunuz göz önünde tutarak yorumlayın. (Kalın derilerde küçülme ve kaldırma işlemi normal burunlara göre daha kısıtlı oluyor. Düşme payı için de bir tık fazla kaldırıyor.) Doktorum bana çok beklentiyle girme dedi ona rağmen iyi olduğunu düşünüyorum. Önden bakınca da ödemli haline rağmen domuz görüntüsü yok. Şuan çok memnunum ama sadece nefes almam çok zorlaştı yaralarım ve şişlerim çok taze. Ama bu böyle kalmaz değil mi? Eski nefes alma kalitesine ödem indikçe dönerim değil mi? Şimdiden teşekkürler herkese

Eklentiler

• 4315F803-A893-4555-AD82-187EF1E75A22.png
    4315F803-A893-4555-AD82-187EF1E75A22.png
    225 KB · Görüntüleme: 804
  • 801A6C22-5C5D-4FCC-89A9-FCA7AA57F5F4.png
    801A6C22-5C5D-4FCC-89A9-FCA7AA57F5F4.png
    294,5 KB · Görüntüleme: 807
  • 03D615B9-74DA-4A01-BDD7-FEB0AA91E158.png
    03D615B9-74DA-4A01-BDD7-FEB0AA91E158.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 801
  • D10C4954-50F0-45E4-BCC9-AA1170AFDC35.png
    D10C4954-50F0-45E4-BCC9-AA1170AFDC35.png
    213,2 KB · Görüntüleme: 789
  • 7484F5F3-4487-4EB4-A200-F16955056E6C.png
    7484F5F3-4487-4EB4-A200-F16955056E6C.png
    268,2 KB · Görüntüleme: 788
siz beğenmişsiniz, önemli olan da bu bence. ilk hali de güzelmiş zaten

Tek ve en onemli tavsiyem kendinizi cok incelemeyin ve evde cok oturmayin iyilesme suresinde

Ameliyat resimlerinde burun havada oluyor o burun zamanla iniyor normal seviyeye geliyor sadece ameliyat resminden değerlendirmek zor yüzünüzde nasıl ona bakmak lazım ama yine de güzel duruyor bence.

Ben de 9. Gündeyim ilk alttaki beyaz bezi açınca şok oldum resmen havadaydı burun deliklerim, 2 gün önce tampon ve alçı çıktı ve 9 günde bile burnum epey indi.

Ben de 9. Gündeyim ilk alttaki beyaz bezi açınca şok oldum resmen havadaydı burun deliklerim, 2 gün önce tampon ve alçı çıktı ve 9 günde bile burnum epey indi.
Aaa buna çok üzüldüm ya benim tamamen inip düz olmasını istemiyorum çünkü. Şuan zaten çok domuz gibi değil haftaya perşembe tampon çıkacak. Umarım çok inmez sırf kavis ve küçülmesi için yaptırdım. Bütün acı boşa olur o zaman 🥺 sizin tamamen düz oldu mu

Aaa buna çok üzüldüm ya benim tamamen inip düz olmasını istemiyorum çünkü. Şuan zaten çok domuz gibi değil haftaya perşembe tampon çıkacak. Umarım çok inmez sırf kavis ve küçülmesi için yaptırdım. Bütün acı boşa olur o zaman 🥺 sizin tamamen düz oldu mu
Hayır tamamen düz olmadı, bir de burda üstteki derinin kalınlığı fazlalığı vs gibi faktörler de etkili doktorunuz ona göre planlayıp açı ayarlamıştır merak etmeyin.

Ben ameliyat fotoğrafımı görmedim istemeyi unuttuğum için ama alçılıyken kalkıktı şu an neredeyse düz ve ben kalın derili değilim. Benim burnum çok fazla düştü ama benim burnum fazla iyileşme dokusu ürettiği için uç kısmının düşmesine sebep olmuş yani tamamen reaksiyon, herkeste oluşacak bir şey değil. Ameliyat hali baya kalkık ben sizinkinin düşse bile düz olacağını sanmıyorum. Güzel görünüyor.

Ben ameliyat fotoğrafımı görmedim istemeyi unuttuğum için ama alçılıyken kalkıktı şu an neredeyse düz ve ben kalın derili değilim. Benim burnum çok fazla düştü ama benim burnum fazla iyileşme dokusu ürettiği için uç kısmının düşmesine sebep olmuş yani tamamen reaksiyon, herkeste oluşacak bir şey değil. Ameliyat hali baya kalkık ben sizinkinin düşse bile düz olacağını sanmıyorum. Güzel görünüyor.
Çok sağ olun içime su serpti yorumunuz. Benim için çok az düşse bile olur. Sadece domuz gibi olmak istemiyorum burnum zaten büyük. Kıkırdak destekleyemese bile doktor ucuna doku koymuş o kaybolmaz en azından. Umarım güzel olur. Tekrardan teşekkürler:)

Henüz o kadar yeni ki. Ne söylesek yalan olur. Bundan 6 ay hatta 1 sene sonra daha iyi yorumlayabiliriz bence. Kalın deriliysen önemli olan önden güzel olması yandan zaten güzel olacaktır

Merhaba arkadaşlar 2 Ocakta ameliyat oldum 4. Günümdeyim. Burnumun eski hali ve yeni hali görselde mevcut yorumlarınızı bekliyorum. Ancak burnumun kalın derili olduğunuz göz önünde tutarak yorumlayın. (Kalın derilerde küçülme ve kaldırma işlemi normal burunlara göre daha kısıtlı oluyor. Düşme payı için de bir tık fazla kaldırıyor.) Doktorum bana çok beklentiyle girme dedi ona rağmen iyi olduğunu düşünüyorum. Önden bakınca da ödemli haline rağmen domuz görüntüsü yok. Şuan çok memnunum ama sadece nefes almam çok zorlaştı yaralarım ve şişlerim çok taze. Ama bu böyle kalmaz değil mi? Eski nefes alma kalitesine ödem indikçe dönerim değil mi? Şimdiden teşekkürler herkese
1 ay geçmiş atel çıkınca nasıl oldu son durum nedir💐🌷💐

Back