Sıze devlet hastanesı mağdurlarının listesini çıkarırım beynınız durur. Kulak zarı amelıyatı olan bayanın asıstan ogrencı sınırlerını kesmıs agzı sag kulağının yanına kaymış . Dr özür dılemiş yenı doktorum bılemedım demıs. acık ve net soylemıs. sizin asıstanınızın lazeri duymadıgını soyledıgı kadar acık ve net. Bunun gıbı bır sürü olay var , Duymadığınız . ıstısna olabılırsınız . Istısnalar kaıdeyı bozmaz . Özellerdede fazla para kazanmak ıcın yapılan bırtakım olaylar yok degıl . Fakat karşılıklı bır yüzdeye vurmak gerek .
bır doktor yakınımın durumu : calısmak ıcın gırdıgı hastane/ler de kendısıne hastalardan gerek olmasa bıle bol bol tahlıl istemesi söyleniyor . Ve bu durum da gereksız tahlıl ısteyemeyecegı ıcın ayrılmak zorunda kaliyor . Sırf bu sebepten dolayı Ayrılmak zorunda kaldığı hastane sayısını söylemek ıstemıyorum . Su an kendı hastanesını kurdu . Allah azda olsa helalınden kazanmayı nasıp etsın . Bütün mesele bu .
Ben izmirde yaşıyorum ayrıca diğerlerini bilemem ama meme estetiğinde lazer çok zor bi durum ve arkadaşım bana izmirde bunu yapan kimseyi duymadım anlamında söylemişti ayrıca bana yapılsa bile ufak operasyonlardır burunda dedi kemik kırma operasyonlarını lazerle yapılması imkansız zaten bazı ameliyatlar açık yapılmak zorundayken her ameliyatın nasıl lazerle kapalı teknikle yapılcağını net bir şekilde söyleyebilirsiniz doktor arkadaşım tarafından tavsiye edilen bi operasyon da değil benim ameliyatımı işinin uzmanı doç dr ana bilim dalı başkanı yaptı ameliyatlarını da asistanlarına yaptırmıyo sadece sonunda dikiş işini asistanı yapıyo lütfen genelleme yapmayın benim kızdığım bu özel hastaneler insanı ameliyat etmek için elinden geleni yapıyo benim göz ameliyatımda iki kere yapcaz dediler devlet hastanesinde bir kere yaptılar doktorum kendisi de bana özelde doktorlara ameliyat kotası koyuyolar belli bi sayının üzerine çıkamazsa işinden oluyo dedi özel yada devlet diye genelleme yapmayalım hepsi devlet hastanesinden çıkma kimin ne kadar iyi olucağını kimse bilemez ben çok uygun fiyata çok da güzel bi ameliyat oldum daha iyisi de olamazdı :)
Taraflı degıl , objektif oldugumu görmüşsündür
Gördüm ama gerçekten şöylede düşün insanların umudunu kırmayalım bi çok kişinin maddi durumu 4milyar vercek kadar yeterli değil ve burunlarından dolayı mutsuzlar iyi yada kötü doktorun karşına nerde çıkıcağı hiç belli olmaz benim doktoruma bi hasta gelmişti resim getirmiş burnumun şöyle olmasını istiyorum diye yapmadı benim doktorum prensip olarak yapmıyoda doğallıktan yana paraya önem vermiyo elden de para vermiyosun zaten hastaneye bağış yapıyosun ama özelde 4-5 milyar alan doktorlar bunu yapabiliyo
Tabi yapanlar var para ıcın , olur dıyenler . Benım öyle oldu şahsen :) ne ıstersen olur dedı ama olmadı :) tavsıye ıle gıtmek gerek . Eskı hastalara ulasmak , onların durumunu ogrenmek gerek . Ben bılıncsızdım . Su ankı beynım yoktu . Ben taraflı degılım ama sen lazere cok negatıfsın . Parası olanda boyle bır yöntem varken ezıyet cekmesın ozaman dıyelım :)
Sıze devlet hastanesı mağdurlarının listesini çıkarırım beynınız durur. Kulak zarı amelıyatı olan bayanın asıstan ogrencı sınırlerını kesmıs agzı sag kulağının yanına kaymış . Dr özür dılemiş yenı doktorum bılemedım demıs. acık ve net soylemıs. sizin asıstanınızın lazeri duymadıgını soyledıgı kadar acık ve net. Bunun gıbı bır sürü olay var , Duymadığınız . ıstısna olabılırsınız . Istısnalar kaıdeyı bozmaz . Özellerdede fazla para kazanmak ıcın yapılan bırtakım olaylar yok degıl . Fakat karşılıklı bır yüzdeye vurmak gerek .
O kadar güzel yazmışsın kı üzerine diyecek bırsey bulamadım şu an :)canım o kadar yazacak şey var ki ama üşeniyorum ya:))) inan biz birilerini ikna etmek durumunda değiliz. biz olumlu ya da olumsuz tecrübelerimizi paylaşırız. alan alır almayan almaz. ilgilenen, araştırıp öğrenmek isteyen öğrenir, istemeyen öğrenmez.herkesin ufku geniş olacak, gellişime açık olacak, araştırmacı bir kişiliği olacak diye de bir şey yok. ama bir kişi bile faydalansa ben sevinirim. kimileri de yok devletti, yok özeldi bilmen ne yarışına girip bizi de sokmaya çalışabilirler. hiç yorma bence kendini canım. yerler belli, adresler belli. biz komisyon da almadığımıza göre fazla strese gerek yok. ben 4 ü bana ait en az 10 lazer ameliyata birebir şahidim diyorum, onlar hala lazer yok diyolar.asistanı geçtim, bir çok dr bile bilmiyor bunu. ya da duymuş ama uzmanlık alanı değil. çünkü biliyorsun bu makinalar çok pahalı ve herkes alıpta kullanamıyor. alsa da gidip yurt dışında eğitimini almaları gerekiyor. devlet hastaneleri dr ları zaten memur gibi çalıştırılıyor, bu tür ne imkanları ne de paraları yok . özel muayeneleri olanlarsa zaten tek çalışıyorlar ve almak çok zor bunları. bizim bahsettiğimiz yer, bir butik hastene ve sadece bu işi yapan 5-6 dr un biaraya gelmesiyle oluşmuş. güç birliği yani. neyse canım bu insanlar için yapacağım son iyilik şu olsun; facebooka superplust yazsınlar ve çıkan siteyi beğensinler ve incelesinler. bütün sorularının cevaplarını oradan alırlar ve belki bu mualefet tavırlarından da utanırlar. hay allahım sabır yaa. neyse bir de düzeltmek istediğim bişey var ki o da sadece paralıların özele gideceği yanılgısı. ben orada çook parası olmayan, zar zor toplamış gelen insan da gördüm. bu sadece riski aza indirme tercihi. ama elbette ki hayatta hiç bir şey garanti değilidr. burnumuzu yaptırıp dr dan çıkıp trafik kazasında da ölebiliriz dimi:)
O kadar güzel yazmışsın kı üzerine diyecek bırsey bulamadım şu an :)
boşver bırak dağınık kalsın:))
Devlet hastanesinde burun ameliyatı yaptırılmaz bence, uzak durun burun bu başka birşeye benzemez
sonuçta özel kliniklerde ameliyat yapan doktorların bir çoğu devlet hastanelerinde çalışmışlar, devlette 1000 liraya yaptığı burnu özel klinik açınca 5 bin lira yapıyor önemli olan doktor iyi araştırıldıktan sonra devlette de bence çok güzel sonuçlar elde edilebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?