burun estetiği yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde 400 TL mi?

bır doktor yakınımın durumu : calısmak ıcın gırdıgı hastane/ler de kendısıne hastalardan gerek olmasa bıle bol bol tahlıl istemesi söyleniyor . Ve bu durum da gereksız tahlıl ısteyemeyecegı ıcın ayrılmak zorunda kaliyor . Sırf bu sebepten dolayı Ayrılmak zorunda kaldığı hastane sayısını söylemek ıstemıyorum . Su an kendı hastanesını kurdu . Allah azda olsa helalınden kazanmayı nasıp etsın . Bütün mesele bu .

Ben izmirde yaşıyorum ayrıca diğerlerini bilemem ama meme estetiğinde lazer çok zor bi durum ve arkadaşım bana izmirde bunu yapan kimseyi duymadım anlamında söylemişti ayrıca bana yapılsa bile ufak operasyonlardır burunda dedi kemik kırma operasyonlarını lazerle yapılması imkansız zaten bazı ameliyatlar açık yapılmak zorundayken her ameliyatın nasıl lazerle kapalı teknikle yapılcağını net bir şekilde söyleyebilirsiniz doktor arkadaşım tarafından tavsiye edilen bi operasyon da değil benim ameliyatımı işinin uzmanı doç dr ana bilim dalı başkanı yaptı ameliyatlarını da asistanlarına yaptırmıyo sadece sonunda dikiş işini asistanı yapıyo lütfen genelleme yapmayın benim kızdığım bu özel hastaneler insanı ameliyat etmek için elinden geleni yapıyo benim göz ameliyatımda iki kere yapcaz dediler devlet hastanesinde bir kere yaptılar doktorum kendisi de bana özelde doktorlara ameliyat kotası koyuyolar belli bi sayının üzerine çıkamazsa işinden oluyo dedi özel yada devlet diye genelleme yapmayalım hepsi devlet hastanesinden çıkma kimin ne kadar iyi olucağını kimse bilemez ben çok uygun fiyata çok da güzel bi ameliyat oldum daha iyisi de olamazdı :)

Taraflı degıl , objektif oldugumu görmüşsündür

Ozaman ben şöyle soylıyım . Lazerle kemıgi bırakın metal kesiliyor , metalın şekli degıstırılıyor.

Taraflı degıl , objektif oldugumu görmüşsündür

Gördüm ama gerçekten şöylede düşün insanların umudunu kırmayalım bi çok kişinin maddi durumu 4milyar vercek kadar yeterli değil ve burunlarından dolayı mutsuzlar iyi yada kötü doktorun karşına nerde çıkıcağı hiç belli olmaz benim doktoruma bi hasta gelmişti resim getirmiş burnumun şöyle olmasını istiyorum diye yapmadı benim doktorum prensip olarak yapmıyoda doğallıktan yana paraya önem vermiyo elden de para vermiyosun zaten hastaneye bağış yapıyosun ama özelde 4-5 milyar alan doktorlar bunu yapabiliyo

Tabi yapanlar var para ıcın , olur dıyenler . Benım öyle oldu şahsen :) ne ıstersen olur dedı ama olmadı :) tavsıye ıle gıtmek gerek . Eskı hastalara ulasmak , onların durumunu ogrenmek gerek . Ben bılıncsızdım . Su ankı beynım yoktu . Ben taraflı degılım ama sen lazere cok negatıfsın . Parası olanda boyle bır yöntem varken ezıyet cekmesın ozaman dıyelım :)

Burnunu gördum , ödem olduğu için baya şiş olmasına rağmen cok ıyı olmuş . Uzun vadede de ıyı sonuc almanı dılerım. Valla sansın varmış ıyıye denk gelmıssın . Doktorunu buradan onerebılırsın rahatlıkla ne güzel ...

Doktoruma çok güvendiğim için hiç bişeye karışmadım ben doğal olsun yeter dedim öyle de oldu doktor zaten ameliyat sırasında bakıp deniyo lazer konusunda sadece tek bi yer yapıyo istanbulda lazer konusunda parası olan yapar tabii kimin canı ne isterse onu yapar bişey diyemem ama çok yaygın değil çok iyi bişey olsa yaygınlaşırdı diye düşünüyorum belki de zamanla olur bilmiyorum :)

Ben de devlet hastanesinde oldum ve çok da memnunum.. Hacettepede oldum ve ameliyata da Prof kendisi girdi.. Fiyat da 700 e yakın bir şey olmuştu (2012 Kasım'da oldum ben) 6 ayı doldurdum ve çok da memnunum burnumdan.. Akrabalarımdan bile değişikliği farketmeyenler oldu, o derece doğal yani( gerçi zaten çok ufak bir değişiklik yapıldı) ve o doktora da tavsiye üzerine gitmiştim.. Bence bu işi özel iyi devlet kötü diye genelleyemeyiz, iyi doktora denk gelmek lazım bunun için..
Bir de ben kontrole gittiğim bir gün doktorun bir davranışına şahit oldum ki hayran kaldım diyebilirim.. Ona ameliyat olmak için muayene sırası bekleyen bir sürü hasta vardı sırada ve açıkça asistanlardan birine ben çok yoğunum bekleyen hastaları sen al dedi.. Açıkça ameliyatı kendisinin yapmayacağını söyledi.. Kendi yapacakmış gibi görüşüp asistanailara da yaptırabilirdi ameliyatı...
Sadece paylaşmak istedim... Ha kötü yanı yok mu var, ukala , egosu tavan yapmış bir adam aynı zamanda da :)) ama işinde iyi...

canım o kadar yazacak şey var ki ama üşeniyorum ya:))) inan biz birilerini ikna etmek durumunda değiliz. biz olumlu ya da olumsuz tecrübelerimizi paylaşırız. alan alır almayan almaz. ilgilenen, araştırıp öğrenmek isteyen öğrenir, istemeyen öğrenmez.herkesin ufku geniş olacak, gellişime açık olacak, araştırmacı bir kişiliği olacak diye de bir şey yok. ama bir kişi bile faydalansa ben sevinirim. kimileri de yok devletti, yok özeldi bilmen ne yarışına girip bizi de sokmaya çalışabilirler. hiç yorma bence kendini canım. yerler belli, adresler belli. biz komisyon da almadığımıza göre fazla strese gerek yok. ben 4 ü bana ait en az 10 lazer ameliyata birebir şahidim diyorum, onlar hala lazer yok diyolar.asistanı geçtim, bir çok dr bile bilmiyor bunu. ya da duymuş ama uzmanlık alanı değil. çünkü biliyorsun bu makinalar çok pahalı ve herkes alıpta kullanamıyor. alsa da gidip yurt dışında eğitimini almaları gerekiyor. devlet hastaneleri dr ları zaten memur gibi çalıştırılıyor, bu tür ne imkanları ne de paraları yok . özel muayeneleri olanlarsa zaten tek çalışıyorlar ve almak çok zor bunları. bizim bahsettiğimiz yer, bir butik hastene ve sadece bu işi yapan 5-6 dr un biaraya gelmesiyle oluşmuş. güç birliği yani. neyse canım bu insanlar için yapacağım son iyilik şu olsun; facebooka superplust yazsınlar ve çıkan siteyi beğensinler ve incelesinler. bütün sorularının cevaplarını oradan alırlar ve belki bu mualefet tavırlarından da utanırlar. hay allahım sabır yaa. neyse bir de düzeltmek istediğim bişey var ki o da sadece paralıların özele gideceği yanılgısı. ben orada çook parası olmayan, zar zor toplamış gelen insan da gördüm. bu sadece riski aza indirme tercihi. ama elbette ki hayatta hiç bir şey garanti değilidr. burnumuzu yaptırıp dr dan çıkıp trafik kazasında da ölebiliriz dimi:)

O kadar güzel yazmışsın kı üzerine diyecek bırsey bulamadım şu an :)

sonuçta özel kliniklerde ameliyat yapan doktorların bir çoğu devlet hastanelerinde çalışmışlar, devlette 1000 liraya yaptığı burnu özel klinik açınca 5 bin lira yapıyor önemli olan doktor iyi araştırıldıktan sonra devlette de bence çok güzel sonuçlar elde edilebilir .

Ne kadar ekmek , o kadar köfte demiyorsa bir insan : aldığı para nispetinde degıl daha dogrusu para için degıl insan için calısıyorsa zaten sorun yok demektir . Allah öylelerini her sektörde çoğaltsın :)

kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

kızlar okmeydanındaki doktorlar hakkında bir fikri olan yok mu ? ya da istanbudaki devlet hastanelerinde bana doktor tavsiye edebilecek olan?

kesinlikle katılıyorum canım ben ege üniversitesinde oldum özelde burun estetiği ücretinin yarısını verdim yatış ücreti de muayene ücreti de vermedim ve o kadar memnunum ki bunu anlatamam benim tanıdığım iki tane plastik cerrah asistan arkadaşlarım ve avusturalyadan gelen bi kız arkadaşım da benimle aynı hastanede aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var hiçbirimizin para sorunu yok ben hatta güzel olsun 10 milyar bile veririm diyodum plastik cerrah asistan bi doktorunda para sıkıntısı olmaz ve nerde kimin bu işi yapıcağını iyi bilir herkes özelde olsun doktorun reklamı olsun meşhur olsun istiyolar benim doktorum tanınmış reklamı olan biri de değil prof da değil doç dr ama ona ameliyat olup da mutsuz olanı henüz görmedim kimin ne kadar iyi olduğunu kimse bilemez benim ameliyatım bitti ve her hafta doktorum gel kontrol ediyim diyo ayrıca doktorum şahsına para almıyo hastaneye bağış yapıyosun prensipleri olan biri resim getirip bu resimdeki gibi olsun diyenlere direk ben yapmıyorum bu şekilde diyo ama özelde o parayı almak için yapay olur mu yakışır mı diye düşünmeden yapıyolar o kadar memnun kaldım ki doktoruma çok güzel bi hediye tasarlayıp hediye ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…