• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde 400 TL mi?

ya kızlar bendeburun ameliyatı olmayı cok ıstıyorum ama cok korkuyorum o yuzden arastırma yaparken lazerle burun ameliyatı yapılabıldıgını gordum
olan arkadaslar var mı acaba

O nasıl bi şey acaba lazerle ameliyat kemiğimi eritecekler anlamadım bilgisi olan varsa paylaşsın

Birde devlet hastanesine güven olur mu? Sizce ben çoj kararsızım özelde fiyat almış başını gidiyo uçuk rakamlar duydum anlamıyorum ...

Birde devlet hastanesine güven olur mu? Sizce ben çoj kararsızım özelde fiyat almış başını gidiyo uçuk rakamlar duydum anlamıyorum ...

Bence devlet hastanelerinde maaşla çalışan dktorlara pek güven olmaz!!! Benim amcamın ogluda bir ay önce devlet hastanesinde burun emeliyatı oldu, öyle kötü geçtiki emeliyatı burnundan akan kanı durduramadıkları için 3 gün boyunca yogun bakımda kalmak zorunda kaldı.. Ben o emeliyata kadar devlet hastanesinde olmayı düşünüyordum o ameliyattan sonra aniden kararımı değiştirip Adana'da rinoplasti üzerine başarılı doktorların isimlerine baktım net üzerinden, en çok olumlu yorum alan Op. Dr. Ersal KAYA ismini gördüm netten, birden karar verip ücretsiz muayenesine gittim.. Ve aynı gün içerisinde ameliyat olmaya karar verip, cumartesi günüde Özel Adana Ortadogu hastanesinde ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçkleştirdi hemde sıfır ağrıyla.. :) Ameliyat toplamda 4 saat sürdü, Ersal beye 2000 tl hastaneyede 1217 tl ödedim.. Şuan için ameliyatım başarılı geçmiş gözüküyor, inş. alçı alındıktan sonrada aynı şeyleri yazabilirim.. :)

arkadaşlar ben bursa devlet hastanesinde olucam acaba olan varmı yada doktor önerecek benim maddi durumum kötü 2 milyar özele verememki özelinde iyi yapıcağına garanti yok bence olay hastanede değil doktorda bakalım gidip bi konuşucam

teocukız birşey sorucam sana acaba sen ssklı olduğun içinmi 400 tl ye burun estetiği yaptırdın yoksa devlet hastanesi ssksız olsanda 400 e felan yapıyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba devlet hastanesinde ssklı olmasanda gine aynı fiyatta olabilirmisin ameliyat

canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım

yaa bnde devlet hastanesinde olmayı dşünüyorum 1ay sonra ama emin değilim ilerde kötü bi sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum sen amliyat olalı ne kadar zaman geçti ve morarma falan çok oldumu ?

kızlar forumda EYA34 lazer ile burun estetiği olmuş bayağı da yazmış ama inanın hiçbişey anlamadım yazdıklarından,fotolarına da bakamıyorum arkadaşım olmadığı için,yani o kemiğe lazer ile nasıl şekil veriyorlar ileride ne olur hiç ama hiçbişey anlamadım fiyatı ne kadar onu da yazmamış arkadaşımız bilgi vermeye çalışmış ama bolca bilgi kirliliği mevcut o başlıkta,kendisinin dediğine göre normal ameliyat gibi lazer ile istediğiniz burun yapılabiliyormuş

Kızlar ben izmirde ege üniversitesinde doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna estetik ameliyat oldum muayene ücreti yok hastaneye 1600 tl bağış yaptım sadece doktorum mükkemel bi doktordu çok memnun kaldım benim arkadaşım plastik cerrah asistan doktor ona danıştım para benim için önemli değildi o bana kesinlikle ege ünv yiğit beye yaptır dedi kendide hastanede ona yaptırdı hastanede çok rahattım bi gece kaldım özel oda verdiler sonuçta özelde çalışan doktorlar da hastaneye bağlı doktorlar önemli olan doktor iyi ki yaptırmışım:)

arkadaşlar bende merak ediyorum devlet hastanesinde yapılıyor mu?yapılıyorsa sonuçlar nasıl?

benim sağlık sorunum var iyice ilerledi reflü de olunca ağızdan da burundan da nefes almak zorlaştı.malesef ilaç kullanıyorum.şimdi doktor araştırıyorum.sağlık sorunumu giderirken burnumun şeklinin bozulmasından korkuyorum estetik değil de düzeltme yapılıyor mu?düzeltme estetik mi oluyor????

hangi doktor a gitmeliyim?kbb ye mi yoksa estetik yada plastik ne bölüm deniliyorsa hangisine gitmeliyim beni aydınlatır mısınız?

ameliyat olanlar siz neler önerirsiniz?

tabi ki devlet hastanesindede yapılıyor.ama belli bir ücreti var.gayet olumlu sonuçlar alınabiliyor.

ben devlette sgortalı olarak 400 tl odedım 3 ay oldu gayet memnunum illa ozel doktor mu ıstıyorsunuz benım doktorum suan ozele gectıı 2,5 mılyara yapıyor ne fark kaldıkı????

kızlar forumda EYA34 lazer ile burun estetiği olmuş bayağı da yazmış ama inanın hiçbişey anlamadım yazdıklarından,fotolarına da bakamıyorum arkadaşım olmadığı için,yani o kemiğe lazer ile nasıl şekil veriyorlar ileride ne olur hiç ama hiçbişey anlamadım fiyatı ne kadar onu da yazmamış arkadaşımız bilgi vermeye çalışmış ama bolca bilgi kirliliği mevcut o başlıkta,kendisinin dediğine göre normal ameliyat gibi lazer ile istediğiniz burun yapılabiliyormuş

Saglık bu devlet hastanelerı gercekten cok tehlıkelı. Isterse uzerıne para versınler . Yapılırmı ? Devlet hastanelerınde asıstan cocuklar kendılerını geliştırıyorlar bunu herkes bılır . Prof gırmesını ıstıyorsan bıraz fazla ücret ver denır , bu durumdada Prof amelıyata bır uğrar . Hıc tecrübem olmadı ama bunu ben bılıyorsam emınım herkes bılıyordur . Lazerle amelıyata gelınce Eya34 un yazdıklarını okudum , resımlerını gordum .hıcde bılgı kırlılıgı degıl , yardımcı olmuş sagolsun varolsun . Bır cogu gıbı Isım bıttı dıye gıtmemıs burda hala . Resımlerıde gayet güzel , burnu yüzüne cok cok yakışmış .

Ilerıde o kemıge ne olur sorusu güzel soru ama . Zaten burun estetıklerınde uzun vadede sorun çıkmayan burunlar esas başarılı kabul edılır . Ama dıger açık amelıyatların bıle uzun vadede garantısı yok kı . Yas ılerledıkce burun elastıkıyetınden kaynaklanan uç inmeleri , yasa bağlı burun buyumesı oluyor . 3-5senelık dönem bılgılerı ıcınse bu kısılerı bulmak gerek ama zor . Yöntem sanıldıgı kadar yenı degıl . Mutlaka vardır lazerle burun amelıyatı olup amelıyatının uzerınden bu kadar yıllar gecen kısıler bunları nasıl nerden bulunur? Doktora mı sormak gerek :) oda var der memnunlar der herhalde bılemıyorum :) nasıl ulasılır

sevgili nornoderno; ,
öncelikle ben sadece lazerle burun estetği olmadım. lazerle meme küçültme, lazerle yağ aldırma, lazerle popo ve en son da lazerle burun estetği oldum. yani senin bilgi kirliliği dediğin şeylere ben yaklaşık 6 ayımı verdim. öncelikle buna saygılı olmanı ve yazdıklarımı doğru okumanı,eğer okursan anlamadığını söyledğin şeyleri de anlayacağını umarım. ayrıca senin de gördüğün gibi yaptıracak bişeyim kalmadıktan sonra burada yazmaya başladım ve ilgilenenlere yardımcı olmaya çalıştım. çünkü ben de buradaki yorumlarla ilk yola çıkmıştım. bunun yanı sıra ailemden 4 kişi aynı dr a lazerle değişik bölgelerden işlem yaptırdı ki ben bunları paylaşmadım. nihayetinde çok çok yakınlarım da olsa benim birebir tecrübem değildi.BİLGİ KİRLİLİĞİ olmaması için paylaşmadım. gelelim arkadaş meselesine;ben listemdeki kimseyi zaten birebir tanımıyorum. yani eğer gerçekten bişeyleri merak ediyorsan bana arkadaşlık isteği gönderirisin, ben de kabul ederim. ne istiyorsan görürsün.lazerle ilgili de soru işaretlerin varsa onları da bu işi yapan daha iyi bir dr bulursan ona sormanı tavsiye ederim. çünkü biz ne kadar olsa bilimsel olarak seni bilgilendiremeyiz. ayrıca son olarak, fiyat vermek benim haddime değil, çünkü ben burda dr un asistanlığını yapmıyorum. kendimde her ameliyatımda pazarlık yaparak bi mütabakatta buluştuk.belki sana daha uygun fiyat verir bilemem. ama eğer benim dr um üzerinden konuşuyorsak, muayenesi bedava. bir telefonla randevu alıp herşeyi bilgi kirliliği olmadan da ilk ağızdan öğrenebilirsin. buradan iyi niyetli insanlra dokundurmana da gerek kalmaz..
saygılar sunarım..

Doktorların yaptığı ameliyatların fiyatları bellidir arkadaşım manavdan sebze almıyoruz ki aşağı yukarı bi rakam verebilirsin ayrıca rakam verdim ben ama doktorun asistanı değilim keşke olsaydım çok memnun kaldığımız için insanlara yardımcı oluyoruz benim arkadaşım plastik cerrahi asistan doktor ona lazeri sordum bana ilk defa senden duyuyorum dedi lütfen burda sağlık söz konusu gerçek ve doğru paylaşımlarda bulunalım ayrıca lazerle meme küçültme operasyonunu hiç anlamadım mantığıma sığmadı nerde yaşıyosun sen kim yaptı ameliyatlarını bilgi ver doktorunu bilelim isim vermek için de asistan olman gerekmiyo sanırım :)

Saglık bu devlet hastanelerı gercekten cok tehlıkelı. Isterse uzerıne para versınler . Yapılırmı ? Devlet hastanelerınde asıstan cocuklar kendılerını geliştırıyorlar bunu herkes bılır . Prof gırmesını ıstıyorsan bıraz fazla ücret ver denır , bu durumdada Prof amelıyata bır uğrar . Hıc tecrübem olmadı ama bunu ben bılıyorsam emınım herkes bılıyordur . Lazerle amelıyata gelınce Eya34 un yazdıklarını okudum , resımlerını gordum .hıcde bılgı kırlılıgı degıl , yardımcı olmuş sagolsun varolsun . Bır cogu gıbı Isım bıttı dıye gıtmemıs burda hala . Resımlerıde gayet güzel , burnu yüzüne cok cok yakışmış .

Ben ege üniversitesinde yaptırdım burnumu doç. Doktora çok da güzel oldu dışarıda özelde yaptıran bi arkadaşımda benim doktoruma revizyon ameliyatı yaptırdı asistan doktor plastik cerrah arkadaşım da hastanede aynı doktora yaptırdı istediğim zaman da muayene ücreti vermeden gidebiliyorum çok ilgileniyo benim para sorunum da yoktu ama doktorum özel muayene açmadı sadece hastanede ve genç bi doktor genelleme yapmayalım lütfen illa isim yapmış proflar iyi ameliyat yapıyo diye bişey yok kimi de zaten isim yapmış uğraşmıyo bile bu şans meselesi arkadaşım çok iyi araştırcan doktorun işine de karışmıcan özelde doktor iyi para alıyo diye ne istiyosan yapıyo resim götürüyon aynını bile uymasada yapıyo benim doktorum yapmıyo paracı değil iyi ki de hastanede yaptırmışım özel oda verdiler çok rahat ettik iyi doktoru bulduktan sonra niye daha çok para veriyim ki illa özelde olmak için :)

Doktorların yaptığı ameliyatların fiyatları bellidir arkadaşım manavdan sebze almıyoruz ki aşağı yukarı bi rakam verebilirsin ayrıca rakam verdim ben ama doktorun asistanı değilim keşke olsaydım çok memnun kaldığımız için insanlara yardımcı oluyoruz benim arkadaşım plastik cerrahi asistan doktor ona lazeri sordum bana ilk defa senden duyuyorum dedi lütfen burda sağlık söz konusu gerçek ve doğru paylaşımlarda bulunalım ayrıca lazerle meme küçültme operasyonunu hiç anlamadım mantığıma sığmadı nerde yaşıyosun sen kim yaptı ameliyatlarını bilgi ver doktorunu bilelim isim vermek için de asistan olman gerekmiyo sanırım :)

szin mantığınız almadı diye ya da arkadaşınız plastık dr asistanı olduğu halde bilmiyor diye lazerle yapyılan opersyonları yok sayamazsınız.ben size yaptırdım diyorum, yalan mı söylüyorum. bilmiyorsanız bu sizin eksikliğiniz ARKADAŞIM. araştırın öğrenin o zaman. ayrıca ben de asistanı olsam memnun olurdum ama fiyatı asistanı veremiyorken ben hiç vermem, bu da benim etik kuralıma aykırı. siz verebilisiniz ya da vermiş olabilirsiniz. çünkü her ameliyatta farklı fiyat ödedim ve yapılacak işlemin durumuna göre kullanılan lazerlerde değişik oluyor ve tabii ki fiyatlarda.beni doğru paylaşımlarda bulunmakla ikaz edene kadar siz araştırıp yazarsanız daha doğru bir paylaşım olacaktır. çok merak ediyorsanız lazerle nasıl meme küçülüyormuş diye atarım size fotosunu görürsüz küçülürmüymüş küçülmezmiymiş diye. ayrıca bişeyleri okumadan buradan sanal yoldan verip veriştirmek kolayınıza geliyor anlıyorum ama ben yüz binkere yazdım dr un adını da yaptırdığım yeri de. nişantaşın da superplust dr coşkun levent taşçı. ayrıca ben istanbulda Ataköyde yaşıyorum, siz nerede yaşıyorsuz acaba??

EYA demiş Ankara , sen diyorsun ... kara :))) yani kopkopkop :)))) manavla sebzeyle burun hımmm olabılır patlıcan burun , mantar burun hay allahım benı geyıge surukledın ya ne dıyım :) sımdı cıddıyet : lazeri duymayan asistanın bılgı dagarcıgından şüphe ederım . Lazer tıptan muhendıslıge bır cok alanda rahatlıkla kullanılıyor . Mıkrocerrahı de daha mınık alanları gorme ımkanı oldugu ıcın genıs alanlara kesik atılmıyordu kı , bu cok onemlı lazer bundan cok cok daha büyük devrım nıtelıgınde kı hıc kesıp bıcmek yok . Avantajları cok büyük . Dezavantajı varmı varsa ne dıye araştırmak güzel olur. Ancak bu kadar negatif yaklaşmak niye ? Onu cözemedım

Ben ege üniversitesinde yaptırdım burnumu doç. Doktora çok da güzel oldu dışarıda özelde yaptıran bi arkadaşımda benim doktoruma revizyon ameliyatı yaptırdı asistan doktor plastik cerrah arkadaşım da hastanede aynı doktora yaptırdı istediğim zaman da muayene ücreti vermeden gidebiliyorum çok ilgileniyo benim para sorunum da yoktu ama doktorum özel muayene açmadı sadece hastanede ve genç bi doktor genelleme yapmayalım lütfen illa isim yapmış proflar iyi ameliyat yapıyo diye bişey yok kimi de zaten isim yapmış uğraşmıyo bile bu şans meselesi arkadaşım çok iyi araştırcan doktorun işine de karışmıcan özelde doktor iyi para alıyo diye ne istiyosan yapıyo resim götürüyon aynını bile uymasada yapıyo benim doktorum yapmıyo paracı değil iyi ki de hastanede yaptırmışım özel oda verdiler çok rahat ettik iyi doktoru bulduktan sonra niye daha çok para veriyim ki illa özelde olmak için :)

Sıze devlet hastanesı mağdurlarının listesini çıkarırım beynınız durur. Kulak zarı amelıyatı olan bayanın asıstan ogrencı sınırlerını kesmıs agzı sag kulağının yanına kaymış . Dr özür dılemiş yenı doktorum bılemedım demıs. acık ve net soylemıs. sizin asıstanınızın lazeri duymadıgını soyledıgı kadar acık ve net. Bunun gıbı bır sürü olay var , Duymadığınız . ıstısna olabılırsınız . Istısnalar kaıdeyı bozmaz . Özellerdede fazla para kazanmak ıcın yapılan bırtakım olaylar yok degıl . Fakat karşılıklı bır yüzdeye vurmak gerek .

Back