Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde devlet hastanesine güven olur mu? Sizce ben çoj kararsızım özelde fiyat almış başını gidiyo uçuk rakamlar duydum anlamıyorum ...
canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım
arkadaşlar bende merak ediyorum devlet hastanesinde yapılıyor mu?yapılıyorsa sonuçlar nasıl?
benim sağlık sorunum var iyice ilerledi reflü de olunca ağızdan da burundan da nefes almak zorlaştı.malesef ilaç kullanıyorum.şimdi doktor araştırıyorum.sağlık sorunumu giderirken burnumun şeklinin bozulmasından korkuyorum estetik değil de düzeltme yapılıyor mu?düzeltme estetik mi oluyor????
hangi doktor a gitmeliyim?kbb ye mi yoksa estetik yada plastik ne bölüm deniliyorsa hangisine gitmeliyim beni aydınlatır mısınız?
ameliyat olanlar siz neler önerirsiniz?
kızlar forumda EYA34 lazer ile burun estetiği olmuş bayağı da yazmış ama inanın hiçbişey anlamadım yazdıklarından,fotolarına da bakamıyorum arkadaşım olmadığı için,yani o kemiğe lazer ile nasıl şekil veriyorlar ileride ne olur hiç ama hiçbişey anlamadım fiyatı ne kadar onu da yazmamış arkadaşımız bilgi vermeye çalışmış ama bolca bilgi kirliliği mevcut o başlıkta,kendisinin dediğine göre normal ameliyat gibi lazer ile istediğiniz burun yapılabiliyormuş
kızlar forumda EYA34 lazer ile burun estetiği olmuş bayağı da yazmış ama inanın hiçbişey anlamadım yazdıklarından,fotolarına da bakamıyorum arkadaşım olmadığı için,yani o kemiğe lazer ile nasıl şekil veriyorlar ileride ne olur hiç ama hiçbişey anlamadım fiyatı ne kadar onu da yazmamış arkadaşımız bilgi vermeye çalışmış ama bolca bilgi kirliliği mevcut o başlıkta,kendisinin dediğine göre normal ameliyat gibi lazer ile istediğiniz burun yapılabiliyormuş
Saglık bu devlet hastanelerı gercekten cok tehlıkelı. Isterse uzerıne para versınler . Yapılırmı ? Devlet hastanelerınde asıstan cocuklar kendılerını geliştırıyorlar bunu herkes bılır . Prof gırmesını ıstıyorsan bıraz fazla ücret ver denır , bu durumdada Prof amelıyata bır uğrar . Hıc tecrübem olmadı ama bunu ben bılıyorsam emınım herkes bılıyordur . Lazerle amelıyata gelınce Eya34 un yazdıklarını okudum , resımlerını gordum .hıcde bılgı kırlılıgı degıl , yardımcı olmuş sagolsun varolsun . Bır cogu gıbı Isım bıttı dıye gıtmemıs burda hala . Resımlerıde gayet güzel , burnu yüzüne cok cok yakışmış .
Doktorların yaptığı ameliyatların fiyatları bellidir arkadaşım manavdan sebze almıyoruz ki aşağı yukarı bi rakam verebilirsin ayrıca rakam verdim ben ama doktorun asistanı değilim keşke olsaydım çok memnun kaldığımız için insanlara yardımcı oluyoruz benim arkadaşım plastik cerrahi asistan doktor ona lazeri sordum bana ilk defa senden duyuyorum dedi lütfen burda sağlık söz konusu gerçek ve doğru paylaşımlarda bulunalım ayrıca lazerle meme küçültme operasyonunu hiç anlamadım mantığıma sığmadı nerde yaşıyosun sen kim yaptı ameliyatlarını bilgi ver doktorunu bilelim isim vermek için de asistan olman gerekmiyo sanırım :)
Doktorların yaptığı ameliyatların fiyatları bellidir arkadaşım manavdan sebze almıyoruz ki aşağı yukarı bi rakam verebilirsin ayrıca rakam verdim ben ama doktorun asistanı değilim keşke olsaydım çok memnun kaldığımız için insanlara yardımcı oluyoruz benim arkadaşım plastik cerrahi asistan doktor ona lazeri sordum bana ilk defa senden duyuyorum dedi lütfen burda sağlık söz konusu gerçek ve doğru paylaşımlarda bulunalım ayrıca lazerle meme küçültme operasyonunu hiç anlamadım mantığıma sığmadı nerde yaşıyosun sen kim yaptı ameliyatlarını bilgi ver doktorunu bilelim isim vermek için de asistan olman gerekmiyo sanırım :)
Ben ege üniversitesinde yaptırdım burnumu doç. Doktora çok da güzel oldu dışarıda özelde yaptıran bi arkadaşımda benim doktoruma revizyon ameliyatı yaptırdı asistan doktor plastik cerrah arkadaşım da hastanede aynı doktora yaptırdı istediğim zaman da muayene ücreti vermeden gidebiliyorum çok ilgileniyo benim para sorunum da yoktu ama doktorum özel muayene açmadı sadece hastanede ve genç bi doktor genelleme yapmayalım lütfen illa isim yapmış proflar iyi ameliyat yapıyo diye bişey yok kimi de zaten isim yapmış uğraşmıyo bile bu şans meselesi arkadaşım çok iyi araştırcan doktorun işine de karışmıcan özelde doktor iyi para alıyo diye ne istiyosan yapıyo resim götürüyon aynını bile uymasada yapıyo benim doktorum yapmıyo paracı değil iyi ki de hastanede yaptırmışım özel oda verdiler çok rahat ettik iyi doktoru bulduktan sonra niye daha çok para veriyim ki illa özelde olmak için :)