canım o kadar yazacak şey var ki ama üşeniyorum ya:))) inan biz birilerini ikna etmek durumunda değiliz. biz olumlu ya da olumsuz tecrübelerimizi paylaşırız. alan alır almayan almaz. ilgilenen, araştırıp öğrenmek isteyen öğrenir, istemeyen öğrenmez.herkesin ufku geniş olacak, gellişime açık olacak, araştırmacı bir kişiliği olacak diye de bir şey yok. ama bir kişi bile faydalansa ben sevinirim. kimileri de yok devletti, yok özeldi bilmen ne yarışına girip bizi de sokmaya çalışabilirler. hiç yorma bence kendini canım. yerler belli, adresler belli. biz komisyon da almadığımıza göre fazla strese gerek yok. ben 4 ü bana ait en az 10 lazer ameliyata birebir şahidim diyorum, onlar hala lazer yok diyolar.asistanı geçtim, bir çok dr bile bilmiyor bunu. ya da duymuş ama uzmanlık alanı değil. çünkü biliyorsun bu makinalar çok pahalı ve herkes alıpta kullanamıyor. alsa da gidip yurt dışında eğitimini almaları gerekiyor. devlet hastaneleri dr ları zaten memur gibi çalıştırılıyor, bu tür ne imkanları ne de paraları yok . özel muayeneleri olanlarsa zaten tek çalışıyorlar ve almak çok zor bunları. bizim bahsettiğimiz yer, bir butik hastene ve sadece bu işi yapan 5-6 dr un biaraya gelmesiyle oluşmuş. güç birliği yani. neyse canım bu insanlar için yapacağım son iyilik şu olsun; facebooka superplust yazsınlar ve çıkan siteyi beğensinler ve incelesinler. bütün sorularının cevaplarını oradan alırlar ve belki bu mualefet tavırlarından da utanırlar. hay allahım sabır yaa. neyse bir de düzeltmek istediğim bişey var ki o da sadece paralıların özele gideceği yanılgısı. ben orada çook parası olmayan, zar zor toplamış gelen insan da gördüm. bu sadece riski aza indirme tercihi. ama elbette ki hayatta hiç bir şey garanti değilidr. burnumuzu yaptırıp dr dan çıkıp trafik kazasında da ölebiliriz dimi:)