amin canım, Allah hepimizden razı olsun.. elimden geldiğincen yardımcı olmaya çalıştım :) o kadar ciddi anlamda rahatsız ediyorsa seni ol tabi ki.. benim ne yalan söyleyyeim öyle çok da bir rahatsızlığım yoktu, olsa da olur olmasa da olur diyordum, zaten dediğim gibi değişikliği en yakınlarım bile farketmedi, o kadar küçük bir değişiklikti.. ama olduktan sonra insanın kendine daha bir güveni geliyor, en azından insanlar burnuma bakıyor mu diye düşünöüyorsun..
İnşallah sen de en yakın zaman da yaptırır da kendine güvenini kazanırsın.. ama inan bana kimse senin düşündüğün gibi senin burnuna bakmıyordur, o senin kuruntun sadece
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
) Şimdiden geçmiş olsun diyelim
merhaba envyme canım ben dr salı gunu gorusmeye gıttım ılk once randevu aldım drt ısmını vererek aldım alı emre aksuya yanlız benden muayne parasını ıstedıler acaba sendende ıstedılermı benım yanımda o kadar ücret olmadıgı için tekraradan dr gorusemeden bos döndüm anlıycagın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sımdı tekrardan randevu aldım polıkınlıge randevu aldım plastık cerrah polıkınlıgıne sen neler yaptın bana bıraz anlatırmısın nasıl randevu aldın neler dedın bende alı beye amelıyat olmak ıstıyorum ama ücret ıstedıler neden acaba sendende ıstedılermı :/