• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği yaptırmak istiyorum devlet hastanesinde 400 TL mi?

estetik olarak buruna müdahale ettrildiğinde ileride çökme ,düşme ,yamulma oluyor deniliyor.birde sağa sola yatınca ,ağlayınca ,sigara içince burunu içerden dışarı temizleyince vs vs burun yamuluyormuş.bu da çok korkunç.madem böyle bir gerçek var niye herkes estetik olabiliyor ki ?

bunları duyunca insan korkuyor.sağlık içinde olsa insan ameliyatı göze alamıyor :31:

sanmam çok abartmışlar gönül rahatlıyla olabılırsınız

fotoları görebılmek için 25 mesajı doldurmak lazımmış abuk sabuk mesajmı yazalım doldurmak için ya

fotoları görebılmek için 25 mesajı doldurmak lazımmış abuk sabuk mesajmı yazalım doldurmak için ya

yok oyle bırsey sana kım anlattı rahatlıkla ameliyatını ol bende dr abdülkadir goksel ameliyat ertti cok memnunum

başlıklarda okudum.bu doktor nerede?özel hastahanede mi devlet hastahanesinde mi ?ne kadar oldu siz ameliat olalı?yarım izmir e gideceğim.en kısa zamanda bir doktor bulmam gerekiyor.fakat kbb doktoru mu plastik cerrah a mı gideyim karar veremedim?

sağlığımı düzelteyim derken burnumun şeklinin bozulmasını istemiyorum ve ileride yine ameliyat olmak istemiyorum.başka sağlık sorunlarım da var ameliyatlık. bu yüzden geri kalan ömrümü sağlık sorunları yaşayarak geçirmek istemiyorum.

başlıklarda okudum.bu doktor nerede?özel hastahanede mi devlet hastahanesinde mi ?ne kadar oldu siz ameliat olalı?yarım izmir e gideceğim.en kısa zamanda bir doktor bulmam gerekiyor.fakat kbb doktoru mu plastik cerrah a mı gideyim karar veremedim?

sağlığımı düzelteyim derken burnumun şeklinin bozulmasını istemiyorum ve ileride yine ameliyat olmak istemiyorum.başka sağlık sorunlarım da var ameliyatlık. bu yüzden geri kalan ömrümü sağlık sorunları yaşayarak geçirmek istemiyorum.

canım izmirde plastik cerraha olmanı öneririm devlet hastanelerindede var izmirde ucuza yaparlar öğle kötü burunla gezmektense zaten durduğu kadar kötü duruyo daha fazla durmak istemiyorum ben biran önce olucam artık sıkıldım resim çekinemiyorum yakından kötü durduğu için allah kimseye vermesin

canım ben devlet hastanesinde oldum su an gayet iyiyim burnumla mutluyum 400 tl ye yaptırdım ucret doktoruna baglı canım

Hastane değil doktor önemli bence, eğer güzel bir burun istiyorsanız. Tabi herşey şekille bitmiyor sağlıklı olmak, düzgün nefes alabilmekte çok önemli onun için kesinlikle iyi araştırmalısınız. Her doktordan sonra revize gerekebilir ama bu ihtimalin %1in altında olduğu kişilerde var, tabi her hizmetinde ücreti var.
Estetik ameliyatların çoğu genel anestezi altında yapılıyor ki, bu bence hastanenin önemini ortaya koyan bir konu. Sonuçta kilona göre ilaç verilmesi, öncesi testlerin ve bitiminden sonraki bakımda işlem kadar önem taşıyor bu süreçte.
Burun yüzün merkezi ve ucuz diye yaptırmak büyük risk (tabi doktor iyidir, güven vermiştir o ayrı).
Forumda okuyabilirsiniz birçok kişi ciddi ücretlerle bu işi yaptırıyor ve ona rağmen ameliyat sonrası hasta psikolojisi, şişlik ve morlukların etkisiyle beğenmemeler başlıyor, devlet hastanelerinde bu sorun artacaktır ve zamanla burun ne kadar oturur, tartışılır.
Cerrahi açıdan önem taşıyor ve tecrübe önemli. lütfen asistanların el becerileri gelişsin diye kurban olmayın...

Devlet hastanesinde burun ameliyatı yaptırılmaz bence, uzak durun burun bu başka birşeye benzemez

ya arkadaslar doktor onemlı..doktor kotuyse ozelın bır anlamı kalmıyorr

benim arkdaşımın burnu yamuk olmuştu :S
bencede doktor mühim sorup soruşturmak gerek .

Benim bir arkadaşımda 600 tl ye olmuştu.. son halini görmedim ama... önemli olan doktor tabii.

Son düzenleme:
benim burnumun uç kısmı yamuk ve delikleri fazla büyük bunun için ameliyat olmak istiyorum.sigorta ameliyat masraflarını karşılar mı?

Ya bence 400 tlye burun ameliyatı olmaz olsa bıle doktor cok onemlı sen bır doktoru araşyır iyice öğren bence sağlığın herşeyden önemli sonuçta

Back