Benim de burnum önden aynen böyle gözüküyordu o kontürlü gözükmesi bende zamanla azaldı 2 ayda falan. Şuan 9. Ayımdayım ve şişliklerimin çok kalmadığını düşünüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse hala burnum önden kalın gözüküyor. Bunun sebebini çok araştırdım önceden kemerli bir burnum vardı ve doktorumun o kemeri direkt keserek alıp burnuma lateral osteotomi yapmadığını düşünüyorum. Şöyle düşünün piramit şeklinde bir çatının üstündeki o piradimsi üçgen kısmı keserseniz üsten baktığınızda çatı kare veya dikdörtgen şeklinde gözükür. Bu durumda kemerli burunların kemeri alınınca mantıken böyle dikdörtgenimsi ve kalın bir görüntü oluşuyor önden bakılınca. Doktorlar kemeri aldıktan sonra genelde lateral osteotomi yapıyorlar ve burnu inceltiyorlar. Bazı doktorlar malesef bunu yapmıyor ve burun böyle önden kalın kalabiliyor. Benim araştırmalarıma göre edindiğim bilgiler bu şekilde tabiki de bir doktor değilim bunları sadece araştırarak öğrendim yanlışım olabilir. Ama ben durumunuzun bundan dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası çok ödemden kaynaklı değil gibi özellikle burnunuzu ellediğinizde elinize kemik geliyorsa. Şunu da söyliyim tabiki de zamanla daha da iyileşicek yüzünüze daha da oturucak sizin gözünüz de alışacak. Ben ilk başlarda çok kafaya taktım çok üzüldüm ama şuan alıştım ve yüzüme zamanla daha da oturdu ödemi geçince. Sizin de öyle olacağını düşünüyorum. Umarım zamanla daha da iyileşir ve mutlu olursunuz. Şunu da söyliyim şuan bile burnunuz güzel gözüküyor :)).