Burun estetiği yapan arkadaşlar fotoğraflara bakabilir mi?

benim burnumu yaptıralı bu ayın 16sında tam 1 sene oldu. size şöyle anlatayım ilk ay çektiğim fotoğrafla şuanki hali arasında bile dağlar kadar fark var. her ay şişler daha da indi en memnun olduğum zamanlar kesinlikle şuan

Zaman ayırıp böyle güzel bir açıklama yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum, mantıklı düşünecek olursak aynen dediğiniz gibi yukardan bakınca üçgen görüneceğine dikdörtgen gibi görünüyor ama doktorum nasıl bi uygulama yaptı bilemiyorum malum doktorla pek muhattap olunmuyor bu da ayrı bi problem.. Dokunduğumda kemikten ziyade ödemi net bi şekilde hissediyorum ama kemiğe dokunduğum zaman sivrilik değil düzlük hissediyorum bu görüntü azalacaktır elbet ama üçgen gibi olmayacağını da sanırım artık kabullenmeye başladım. Çok şişlik var inice burda fotoğraf güncellerim umarım güzel olur :)

6.ay ile 1 sene arasnda fark oluyomu peki? Ben 6.ayima girdim ama hala asimetri mevcut kaviste yok degisirmi acaba daha.tecrubelisiniz diye sormak istedm

6.ay ile 1 sene arasnda fark oluyomu peki? Ben 6.ayima girdim ama hala asimetri mevcut kaviste yok degisirmi acaba daha.tecrubelisiniz diye sormak istedm
şuan fotoğraflara bi baktım bence gözle görülür bir fark var 6 ve 12 ay’a baktığımda. biraz dokunarak da anlayabilirsiniz. bebek burnunuz hayırlı olsun sizin de

Aynen öyle o kemik bende de öyleydi zamanla iniyo bende hep öyle kalaxak sanirdim

ilk zamanlar beğenmemiş miydiniz peki sonradan mı beğenmeye başladınız yoksa hep mi yakıştırmıştınız kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…