benim tecrübelerim çok güzel değil belki sizde farklı olur 3. Ayda az çok şekil oturuyor 6. Ay 1 sene vs deniliyor ama aşırı da bir değişim olmuyor benceÖnden bakınca görünen o genişlik ödemden kaynaklı değil mi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tecrübelerim çok güzel değil belki sizde farklı olur 3. Ayda az çok şekil oturuyor 6. Ay 1 sene vs deniliyor ama aşırı da bir değişim olmuyor benceÖnden bakınca görünen o genişlik ödemden kaynaklı değil mi yani
Evet ödemi zaten dokunduğumda çok net hissediyorum ancak o genişlik kemikle alakalı bi durum değil mi?Benim inmesi tam 8 ay sürdü yani sizinki çok ödemli bence.
Aynen canım devam bunları yapmaya. Ben ilk bandajlarım çıktığında burnumun ödemli halini görünce tansiyonum düşmüştü bu burnum ne böyle diye. Ama şimdi çok çok iyi seninde öyle olucak.2 saatte bir 10-15 dk masaj yapıyorum, günde 3 lt su içiyorum, arada bir yeşilçay içiyorum, inflazinc kullanıyorum vs umarım çabucak geçer zor bir süreçmiş böyle olacağını düşünmemiştim
İçimi rahatlattın teşekkür ederimAynen canım devam bunları yapmaya. Ben ilk bandajlarım çıktığında burnumun ödemli halini görünce tansiyonum düşmüştü bu burnum ne böyle diye. Ama şimdi çok çok iyi seninde öyle olucak.
Geniş değil burun sadece şiş bence yamulmazsa birazda ödem inerse düzgün olmuş kafaya takacak birşey yok.Evet ödemi zaten dokunduğumda çok net hissediyorum ancak o genişlik kemikle alakalı bi durum değil mi?
Yamulmazsadan kastınız nedir önden mi yoksa kavis anlamında mıGeniş değil burun sadece şiş bence yamulmazsa birazda ödem inerse düzgün olmuş kafaya takacak birşey yok.
Benim.burnumun aynısı .6.ay olacak hala ayni. degisim yok . Ama yuzunuze cok yakismis cok kibar duruyor burnunuz.odemler indikce dahada guzellesecektirArkadaşlar merhaba. Ameliyat olalı 22 gün oldu 2 gün önce bandajlarım da çıktı ama burun köküm(alınla birleşen yeri) ve burun sırtı bana çok kalın ve geniş geldi bir de kontür uygulanmış gibi garip bir görüntü var burun ucum da kalın,düşük ve orantısız bunun ödemeden kaynaklı olduğunu söyledi ama doktorlar bence biraz geçiştiriyorlar bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi
Değişmiyor ya zaten öyle aman aman. Düşmediği sürece ilk açıldığında neyse 6 ay sonra aynı şekil ödemsiz hali oluyor benceBenim.burnumun aynısı .6.ay olacak hala ayni. degisim yok . Ama yuzunuze cok yakismis cok kibar duruyor burnunuz.odemler indikce dahada guzellesecektir
Bazen yamuluyor iyileşme sürecinde veya ödemler inince asimetri ortaya çıkıyor böyle problemler yoksa yok az kavisli oldu yok büyük oldu bunları dert etmeyin derim.başıma geldi ondan böyle diyorum.Yamulmazsadan kastınız nedir önden mi yoksa kavis anlamında mı
Sizin sıkıntı nedir yamukluk mu varBazen yamuluyor iyileşme sürecinde veya ödemler inince asimetri ortaya çıkıyor böyle problemler yoksa yok az kavisli oldu yok büyük oldu bunları dert etmeyin derim.başıma geldi ondan böyle diyorum.
Şuan problem kalmadı revizyondan önce vardı.Sizin sıkıntı nedir yamukluk mu var
Revizyonu farklı doktora mi oldunuz benim burnumda ameliyattan 2 ay sonra eski hali gibi uç kısmı yamulduŞuan problem kalmadı revizyondan önce vardı.
Evet o doktor piyasada yok zaten kaçmış mı meslekten mi atılmış meçhul.öyle olmasada olmazdım ona asla ufak sorunu olan burnumu komplike hale getirdi.Revizyonu farklı doktora mi oldunuz benim burnumda ameliyattan 2 ay sonra eski hali gibi uç kısmı yamuldu
3 kez burun ameliyatı olmuş bir kişi olarak söylüyorum.resme göre sağ taraf daha sis .burun en erken 6 ay hatta 1 yılda oturuyor ,odeminiz cok fazla bu kişiye göre değişir. Bence gayet güzel başarılı olmuş.gule güle.kullaninEvet ödemi zaten dokunduğumda çok net hissediyorum ancak o genişlik kemikle alakalı bi durum değil mi?
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır3 kez burun ameliyatı olmuş bir kişi olarak söylüyorum.resme göre sağ taraf daha sis .burun en erken 6 ay hatta 1 yılda oturuyor ,odeminiz cok fazla bu kişiye göre değişir. Bence gayet güzel başarılı olmuş.gule güle.kullanin
Kanka burnun şiş hala bende iki hafta once oldum ayni durumumArkadaşlar merhaba. Ameliyat olalı 22 gün oldu 2 gün önce bandajlarım da çıktı ama burun köküm(alınla birleşen yeri) ve burun sırtı bana çok kalın ve geniş geldi bir de kontür uygulanmış gibi garip bir görüntü var. Burun ucum da kalın,düşük,orantısız ve doktor bunun ödemden kaynaklı olduğunu söyledi. Ama doktorlar bence biraz geçiştiriyorlar bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi
Kök kısmına dokunduğumda ödemden ziyade kemiğe dokunuyorum ama sende durum nasılKanka burnun şiş hala bende iki hafta once oldum ayni durumum