Burun estetiği yapan arkadaşlar fotoğraflara bakabilir mi?

2 saatte bir 10-15 dk masaj yapıyorum, günde 3 lt su içiyorum, arada bir yeşilçay içiyorum, inflazinc kullanıyorum vs umarım çabucak geçer zor bir süreçmiş böyle olacağını düşünmemiştim
Aynen canım devam bunları yapmaya. Ben ilk bandajlarım çıktığında burnumun ödemli halini görünce tansiyonum düşmüştü bu burnum ne böyle diye. Ama şimdi çok çok iyi seninde öyle olucak.

Aynen canım devam bunları yapmaya. Ben ilk bandajlarım çıktığında burnumun ödemli halini görünce tansiyonum düşmüştü bu burnum ne böyle diye. Ama şimdi çok çok iyi seninde öyle olucak.
İçimi rahatlattın teşekkür ederim

Benim.burnumun aynısı .6.ay olacak hala ayni. degisim yok . Ama yuzunuze cok yakismis cok kibar duruyor burnunuz.odemler indikce dahada guzellesecektir

Benim.burnumun aynısı .6.ay olacak hala ayni. degisim yok . Ama yuzunuze cok yakismis cok kibar duruyor burnunuz.odemler indikce dahada guzellesecektir
Değişmiyor ya zaten öyle aman aman. Düşmediği sürece ilk açıldığında neyse 6 ay sonra aynı şekil ödemsiz hali oluyor bence

Yamulmazsadan kastınız nedir önden mi yoksa kavis anlamında mı
Bazen yamuluyor iyileşme sürecinde veya ödemler inince asimetri ortaya çıkıyor böyle problemler yoksa yok az kavisli oldu yok büyük oldu bunları dert etmeyin derim.başıma geldi ondan böyle diyorum.

Revizyonu farklı doktora mi oldunuz benim burnumda ameliyattan 2 ay sonra eski hali gibi uç kısmı yamuldu
Evet o doktor piyasada yok zaten kaçmış mı meslekten mi atılmış meçhul.öyle olmasada olmazdım ona asla ufak sorunu olan burnumu komplike hale getirdi.

Evet ödemi zaten dokunduğumda çok net hissediyorum ancak o genişlik kemikle alakalı bi durum değil mi?
3 kez burun ameliyatı olmuş bir kişi olarak söylüyorum.resme göre sağ taraf daha sis .burun en erken 6 ay hatta 1 yılda oturuyor ,odeminiz cok fazla bu kişiye göre değişir. Bence gayet güzel başarılı olmuş.gule güle.kullanin

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır

Kanka burnun şiş hala bende iki hafta once oldum ayni durumum

Bende kemer yoktu sadece burnum yanlardan kalındı ben incelltim burun köküne kadar. Şuan burun köküm acayip şiş derim de cok kalın kemige oturmamış senin goruntun benden iyi

Benim de burnum önden aynen böyle gözüküyordu o kontürlü gözükmesi bende zamanla azaldı 2 ayda falan. Şuan 9. Ayımdayım ve şişliklerimin çok kalmadığını düşünüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse hala burnum önden kalın gözüküyor. Bunun sebebini çok araştırdım önceden kemerli bir burnum vardı ve doktorumun o kemeri direkt keserek alıp burnuma lateral osteotomi yapmadığını düşünüyorum. Şöyle düşünün piramit şeklinde bir çatının üstündeki o piradimsi üçgen kısmı keserseniz üsten baktığınızda çatı kare veya dikdörtgen şeklinde gözükür. Bu durumda kemerli burunların kemeri alınınca mantıken böyle dikdörtgenimsi ve kalın bir görüntü oluşuyor önden bakılınca. Doktorlar kemeri aldıktan sonra genelde lateral osteotomi yapıyorlar ve burnu inceltiyorlar. Bazı doktorlar malesef bunu yapmıyor ve burun böyle önden kalın kalabiliyor. Benim araştırmalarıma göre edindiğim bilgiler bu şekilde tabiki de bir doktor değilim bunları sadece araştırarak öğrendim yanlışım olabilir. Ama ben durumunuzun bundan dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası çok ödemden kaynaklı değil gibi özellikle burnunuzu ellediğinizde elinize kemik geliyorsa. Şunu da söyliyim tabiki de zamanla daha da iyileşicek yüzünüze daha da oturucak sizin gözünüz de alışacak. Ben ilk başlarda çok kafaya taktım çok üzüldüm ama şuan alıştım ve yüzüme zamanla daha da oturdu ödemi geçince. Sizin de öyle olacağını düşünüyorum. Umarım zamanla daha da iyileşir ve mutlu olursunuz. Şunu da söyliyim şuan bile burnunuz güzel gözüküyor :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…