Merhaba arkadaslar neredeyse 2 ay önce burun ameliyatı oldum forumda ve farklı sitelerde bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım fakat kimse çok detaylı olarak anlatmamış süreci bu yüzden ameliyat olan arkadaslara belki bir yardımım olur içini rahatlatırım diye sürecimi anlatacağım anlatamadıgım yerleri sorabilirsiniz cevaplarım. ameliyatımdan 1 gün sonra burnum ve yüzüm şişmeye başladı bende morluk olmadı ama benim burnumun bir tarafına daha fazla işlem yapıldıgı için sol tarafım daha fazla şişti doktoruma sordugumda o da burnun her yerine aynı işlemi yapmadıkları için bunun normal oldugunu söyledi. Şişlikten tek gözüm kapandı kızardı sol gözüm şişerken sürekli aktı ve o yüzümdeki şişlikler bende çok geç indi iki haftada belki 3 haftada indi diyebilirim. 11. Günümde bile şişlikler yanağıma inmişti. Alçım ve Tamponlarım çıktıktan sonra nefes almaya başladım ama arada tıkandı 2 ay oldu hala da tıkanma oluyor arada burnum bantlandıktan sonra bu süreçte yüzüm aşırı yağlandı yüzümü burnuma değdirmeden her sabah yıkama jelimle yıkıyordum daha sonra narkozun yan etkisi oldugunu düşünüyorum kaşlarım ve kirpiklerim ilk 1 ay boyunca döküldü saçlarım normalde de çok döküldüğü için ona etkisi oldu mu bilemiyorum ama kaşım ve kirpiğim baya seyrelmişti çünkü benim bünyem narkozu atamadıgı için ameliyattan çıktıgımda da istifra ederek narkozu atmıştım. Kanama ameliyattan sonra 3 gün sürmüştü bende sonra bir kanamam olmadı ama ilk 15 gün ara ara kanama olması normalmiş. Burun bantlarım çıktıktan sonra burnum aşırı şişti ve burun ucuma şişlik düştü ben kalın derili oldugum için diğer ameliyat olan hastalara göre daha fazla şişliğim oldu diyebilirim şişince kütük gibi bir burnum oldu burnum inmeye basladıkça aşırı yağlandı ve küçük küçük sivilcelendi burnumun üstü pütür pütürdü burnumu sabah akşam tonikle sildim daha sonra o sivilceler geçti korkmayın geçiyor. 2. Ayıma yaklaşıyorum burnum halaa şiş ama iniyor tabi. Ucu hafif sivrileşti gibi ama ucunda inme olmadı genellikle ilk aylar burnun yan kısımları iniyor burun ucum ve burun sırtımın yarısında hala şiş zamanla düzelecek umarım burnumun içindeki dikişler bir buçuk ay sürdü düşmesi hala inmesini bekliyorum İleriki aylarda da gelişmeleri yazarım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sürecim (kalın deri)
- Konu Sahibi Joijoia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Merhaba gecmis olsun 7.ayda tamamen ucum kibarlasti ve indiŞimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
İyi bir doktorla görüşürseniz aklınızda soru işareti kalmaz bence ben aşırı bir tıkanıklık yaşamıyorum daha çok burnumun içini iyi temizleyemediğim için oluşan bi tıkanıklık temizleyince düzeliyor bakalım tabi ileriki aylarda belli olacakDeviasyonla ilgili bu ameliyatı olanlarda tıkanıklık tekrar geri geliyormuş .
Ameliyat olmam lazım tek korkum işe yaramaması
. TeşekkürMerhaba gecmis olsun 7.ayda tamamen ucum kibarlasti ve indi
- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
Benim de hala solumda daha fazla şişlik var . Ve burun ucum şiştendir umarım yusuuvarlak görünüyor 1 ayım bitti benim deŞimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
Daha çok erken diyorlar bizim için biraz daha sabırlı olmamız gerekecek Doktorum bana ilk gittiğimde de kalın derili hastaların çok kalkık ve küçük bir burna sahip olmayacağını söylemişti malesefKalın deriliyim, 2.5 ay oldu ama hala istediğim gibi inmedi burnum. Yağlanma ve sivilce problemi bende de var cildim bildiğin yağ kusuyor. Burun ucum çok yuvarlaktı, hala daha öyle sanırım ince derililerde olduğu gibi hokka bir burnum olmayacak buna üzülüyorum açıkçası
Geçmiş olsunn Benim bant açıldıktan sonra oraya şişlik düştüü Top gibi oldu en son ve en Zor inen yermiş burun ucuu bekleyip göreceğizBenim de hala solumda daha fazla şişlik var . Ve burun ucum şiştendir umarım yusuuvarlak görünüyor 1 ayım bitti benim de
- 22 Ekim 2019
- 32
- 5
- 1
- 35
Merhaba burnunuzun son durumu nedir ? Ucunda bir değişim oldu mu?Geçmiş olsunn Benim bant açıldıktan sonra oraya şişlik düştüü Top gibi oldu en son ve en Zor inen yermiş burun ucuu bekleyip göreceğiz
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
tamamen düzeldi mi indimi burnunuz
Şimdilik iyi gidiyor teşekkürler Burnumun sol tarafı daha ödemli o da zamanla düzelir diye düşünüyorum kalın derili olup bu ameliyatı olanlar burun ucu şişliğiniz sonraki aylar indi mi merak ediyorum yazar mısınız?
- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
- 53
Benim de (Kalın deriliyim, 2.5 ay oldu ama hala istediğim gibi inmedi burnum. Yağlanma ve sivilce problemi bende de var cildim bildiğin yağ kusuyor. Burun ucum çok yuvarlaktı, hala daha öyle sanırım ince derililerde olduğu gibi hokka bir burnum olmayacak buna üzülüyorum açıkçası
- 13 Temmuz 2018
- 927
- 414
- 53
7. Aya girmek uzereyim hic bir degisimlik yok ucu dusuk kanatlar genis ucu etli ve top .Hepiniz sakin 7 ay 8 ay hatta 1 yil sabredin :) duzelicem ins
- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 683
- 42
Resim atarmisiniz ozelden?7. Aya girmek uzereyim hic bir degisimlik yok ucu dusuk kanatlar genis ucu etli ve top .