Burun Estetiği Sonrası Yamuk Görünüm

Burun daha yeni ameliyatlı, ödemli. Her yeni ameliyatlı burnun altına bir deformasyon yakıştırması, moral bozucu bir yorum görüyorum. Hanımefendinin burnu gayet iyi görünüyor ödemine rağmen. Gerçekten anlayamıyorum, zaten süreç zor, insanları neden yanlış yönlendiriyor ve moral bozucu ancak yapılması için çok erken olan yani gerçekten gerekli olmayan yorumlar yapılıyor? Tesadüf ki hep de aynı kişiler tarafından. Yardımcı olmuyor aksine gereksiz yere insanları strese soktuğunuzu düşünüyorum. Çok defa aynı şeyle karşılaştım artık yazmak istedim. Doktor edasıyla daha yepyeni, ameliyatlı, ödemli burunlara; kişinin beklentisini, burnun eski halini, burnun toleransını bilmeden yorumlar yapmanız gerçekten onlara yardımcı olmuyor, aksine zor bir süreçte stres olmalarına sebep olabiliyor. Üzülüyorum bunları gördükçe, yardımcı olmayacak ve kesinlik barındırmayan yorumları kendinize saklamanızı öneririm

Haydaa. Bence yardımcı oluyoruz. Sorunları görmezden gelmek, ya da hiç düşünmeyip burnum mükemmel demek daha mı iyi sizce? Kadın zaten kendisi yamuk görünüm var diye konu açmış.

Ben burnuma objektif yorum yapılmasını, farklı farklı fikirler duymayı seviyorum, çünkü görmediğim şeyleri görenler olabiliyor. Burnumu daha iyi tanıyorum bu sayede. Ve revizyona gireceğim zaman daha bilinçli olmuş olacağım böylece. Anlayabildiniz mi?

Çok güzel bir yorum yapmışsınız, teşekkür ederim. Az önce aynılarını düşündüm. Ben sadece yamuk görünümle ilgili fikir almak isterken başka yorumlar yapılıyor, sormadığım konular hakkında. Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Olumsuz görüş varsa söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum, en azından iyileşme süresi bitene kadar. Arkadaşlar belki kötü niyetle yapmamıştır bilemem ama negatif enerji vermenin doğru olmadığına inanıyorum.

Yardımcı olduğunuz doğru ama fikir sahibi olmak istediğim konu hakkında olursa bu daha iyi oluyor. Mesela ucu ile alakalı bir yorum ben sormadım. Belki bana yakıştı, belki ben öyle istedim yahut burnum ona elverdi bilmiyorsunuz. Kişisel beğeniler ya da düşünceler yoruma girmiyor. Sanırım diğer arkadaş bunu kastediyor. Revizyon zaten çok korkutucu. Yorucu bir süreç, insan tekrarlanmasını istemiyor. En başından onu düşündürmek insana bence de doğru değil. Olumlu bakarsak daha iyi olur sanki

Buraya gerçekçi fikir/yorum almak için yazılmıyor mu zaten burunlarda sorun olup olmadığı ya da estetik açıdan güzel olup olmadığı belli oluyor direkt. Buna göre de yorumlar yapılıyor. Ben gerçekten beğendiğim burunlara bu yönde yorumlar yapıyorum. Sorun olabileceğini düşündüğüm burunlara da açıkça diyorum. Kişiye moral olsun diye kandırmak bana makul gelmiyor. Üç beş ay sonra anlaşılıyor zaten.

Ozaman direkt doktora soracaksın canım böyle şeylere alınıyorsan hiç burda konu açma. Biz doktor değiliz,direkt doktora. Burun ucu ve sırtı bağlantılı zaten. Burun sırtında ki eğiklik ya da çökme burun ucunun görünümünü etkiler ,delilleri etkiler. 2si bağımsız değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…