Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Gerçekten güzel bir burun olmuş, gayet doğal bir görünüm var.
Boş yere üzülüyorsunuz.

Attiginiz fotograflarda gayet hoş duruyor burnunuz. Gozunuz alismadigi icin size garip geldi galiba..

Burnumu bende cok dert ederdim keske sizin gibi cesaretim olsaydi

Eeee suped olmus dsha ne olsun kusursuz gorunuyor aglama bos yere
Demekki burun oturunca estetik oldugunu kimse anlayamaz

Neresi cirkin bu burnun? Cok cok dogal. Bana ismini verebilirmisin doktorun canim?

Şöyle bir fotoğraf daha yükleyeyim tüm yüzümün göründüğü belki o zaman neden bahsettiğimi anlayabilirsiniz biraz da olsa

Eklentiler

• IMG_1285.JPG
    35,8 KB · Görüntüleme: 449
İlk bir yıl özellikle sıcak havalarda biraz şişecek buna hazırlıklı ol. Tamamen oturması 2 yılı alır ama hiç kimse burnunda bir operasyon olduğunu anlayamayacak. Çok güzel olmuş, doktorunun eline sağlık.

Bende kemik aldırmıştım ameliyat olmadan önce estetik istermisin diye sordular olan şeklini bozmayın yeterli, burnumdan memnunum demiştim olmadım, kemik aldırdıktan sonra burnuma sokulan tampon sebebiyle bi süre benimde burnum kocaman dı delikleri kalkıktı sonra oturdu, zaman geçtikçe düzelir inşallah panik yapma

Çok çok iyi! 12 yıl evvel ameliyatların neredeyse ütüyle yapıldığı dönemlerde oldum rinoplastimi. Değil burun şeklimin yerine gelmesi, yüzümün şişliği bile iki ayda falan geçmişti, hele o bezden tamponların çıkartılması.. içerdeki yumuşak dokuya yapışır kanar, metrelerce bez çıkar burundan ... alçım ilk çıktığında çıktığında yüzüm m jacson gibiydi nerdeyse. Doktor 6 ayda ancak oturacak bekle dedi, öyle de oldu. İki yılda falan ancak oturdu. Eskiden daha zordu bu tarz ameliyatlar. Bence Dr ne dediyse öyle olacaktır, kaldı ki bence kötü olmamış güzel görünüyor. *eğer rahatsızlığınız geçmezse dolgu yaptırabilirsiniz, ameliyat yaptırmış biri olarak asla o masaya yatmam düşüncesindeyim, çok zordu çünkü. Çok geçmiş olsun , güle güle kullanın.

Ay öyle bir görüntü bekledim ki fotoyu kaydiriken tuh eski burnu güzelmiş niye yaptirmis diye icimden gecirdim kiii bu yeni haliymis e cok guzeeel

Normalde foruma giris yapmadan oyle okur gecerim, cok yorum yapmam fakat sirf burnunzun cok guzel oldugunu yazmak icin giris yaptim. Moral vermek amacinda da degil gercekten cok guzel olmus. Benim burnumun normal haline asiri benziyor. Benimki kendiliginden kalkik eh haliyle oyle olunca da delikleri daha belirgin. Siz alisik olmadiginiz icin o delikler size buyuk gozuktu ama ilerde eminim cok seveceksiniz :))

Eski halini bilmiyorum ama bu hali çok güzel duruyor ve de ben estetigim diye bagirmiyor, gayet doğal görünümlü olmuş Dr iyi iş başarmış. Söylemeden edemeyeceğim siz de çok güzelsiniz maşallah

Bir kere burnun çok güzel olmuş ikincisi daha çok yeni o burun kaç şekilden şekile girecek benim iki yılda anca oturdu.

Burnun süper olmuş canım ya delikleri demissin de hiç alakası yok.
Kalkık durduğu için deliği dikkat bile etmedim ben açıkçası.
Canını sıkma .
İnsanların ne dertleri var.

Harika görünüyor keşke benim de burnum böyle olsa, çok doğal dr eline sağlık

Ya burnun çok güzel görünüyor. Yazını okuyunca İnan kötü bir burun beklemiştim ama doktor gerçekten güzel iş çıkarmış. Güle güle kullan.

Resimde çok kötü durumda değil, güzeI bence dahada güzelleşcek sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…