Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Konuyu okuyunca yazik kiza burun cok onemli diye dusunup uzuldum ekledigin fotograflari gorunce icim rahatladi. Gayet dogal bir burun. Arkadasimda burnunu yaptirdi 2 ayda anca odemleri gecti simdi kimse anlamiyor bile. Icin rahat olsun harika gozukuyor...

Benim bildiğim bir yılda ancak son halini atıyor ödemlerini atıyor falan. Daha çok Yeni. Normal böyle olması. Ama beğendim. İyi olmuş.

canım ben burnuna bayıldım inanılmaz güzel ve doğal olmuş çok içten söylüyorum, ve ben de iki kes burun ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum şişlikler baya iniyor ve burun küçülüyor çok geçmiş olsun burnun harika bence

Gördüğüm en güzel estetik ki 9 gün olmasına rağmen estetik gibi durmuyor..bayıldım, güle güle kullanın. Bu arada yakın zamanda yakın arkadaşımda yaptırdı, bariz estetikli görünüyordu sizinkine oranla..6 ay sonra cillop gibi oldu o bile..

Ben de 1 ağustos ta ameliyat oldum.
1.5ay oldu yani ama hala şiş ödem var .
Bazıları 9 günde morluk yok falan demiş ama 9.uncu gün de bende de morluk falan kalmamıştı.Normal yani.
Ayrıca burun ucunu ve delikleri doktor asla buyutemez neden böyle bir şey yapsın ki deli mı bu adam ?Ödem hep onlar.
Siz hafif kalkik dediyseniz o domuz burnu gibi olayı ondandir zamanla inecek o.
Ben çok doğal bi burun istedim ilk zamanlar bana bile kalkik geldi burun ucu ama şu an inanılmaz doğal indi yani.
Kısaca zaman sadece birazcık zaman :)

Aaa siz büyütüyorsunuz gerçekten burnunuz harika görünüyor ki bu tam oturmamıs hali,gözünüz birden alisamadi bence bir kaç haftaya iyiki yaptirmisim diyeceksiniz emin olun
Burun deliklerin kocaman değil üstelik kalkık da değil çok fazla

bir de hiç şişlik morluk yok

9 günde morluklar geçmezki
Merhaba, ben kapalı ameliyat oldum burnum kırılmadı ya fa dışarıdan kesilip açılmadı. Yani benim ameliyatımın ilk gününden beri hiçbir zaman morluğum olmadı ki zaten. Sadece ilk 3 gün şişliğim oldu o da çok fazla değildi.

Ameliyat olmasam neden yalandan buradan sıkıntımı paylaşayım, doktor adı verdiğim de yok ki neyin reklamını yapıyor olabilirim
Göz altlarında hiç morluk yok. Ameliyat olduğuna emin misin? Burda reklam çok oluyo malum

Kötü tercube yaşamış biri olarak y aziyorim burnum iyi olmuş

Bence de güzel olmuş , moral bozucak bi' durum göremedim.Geçmiş olsun. 10 12 ay sonra gerçek görüntüsüne kavuşacaksın ki emin ol o şimdiki halinden daha iyi olucak gerçi şimdi de gayet iyi. :)

Tek kelime harika olmus keske benim burnumda suanki şiş hali gibi olsaydi cpk mutlu olurdum benimde burnum kemerli ve burun ucum dusuk vallahi inremdim insallah dilediğiniz sekli alir gecmis olsun

Evet dedyiniz kisim ince gozukuyor. Ama umumen guzel.Nefesalma da önemli umarım problem çıkmaz

Ben çok begendim dogrusu eminim zamanla sislikler de azalacaktir. Oturacaktir. Bence siz ilk gordugunuz icin alisamadiniz eminim zamanla seveceksinizdir.

Burnunuz kotu degilmis ki daha oncesinde. Simdi simetrik duruyor eski haline gore ve evet guzelde duruyor.
Ama unutmayin , asil onemli olan kendinizi sevmeniz ..

Burnunuz cok guzel olmus. Insallah tekrar egriligine donmez ( benimki döndü )

Benim de tekrar egrildi eski haline yaklasti. Tekrar olmayi dusunuyorum ama korkuyorum daha kötü olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…