canım ben burnuna bayıldım inanılmaz güzel ve doğal olmuş çok içten söylüyorum, ve ben de iki kes burun ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum şişlikler baya iniyor ve burun küçülüyor çok geçmiş olsun burnun harika benceEki Görüntüle 2045397 Eki Görüntüle 2045396 Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.
Aaa siz büyütüyorsunuz gerçekten burnunuz harika görünüyor ki bu tam oturmamıs hali,gözünüz birden alisamadi bence bir kaç haftaya iyiki yaptirmisim diyeceksiniz emin olun
Merhaba, ben kapalı ameliyat oldum burnum kırılmadı ya fa dışarıdan kesilip açılmadı. Yani benim ameliyatımın ilk gününden beri hiçbir zaman morluğum olmadı ki zaten. Sadece ilk 3 gün şişliğim oldu o da çok fazla değildi.Burun deliklerin kocaman değil üstelik kalkık da değil çok fazla
bir de hiç şişlik morluk yok
9 günde morluklar geçmezki
Göz altlarında hiç morluk yok. Ameliyat olduğuna emin misin? Burda reklam çok oluyo malum
Benim de tekrar egrildi eski haline yaklasti. Tekrar olmayi dusunuyorum ama korkuyorum daha kötü olur mu diye2 sene önce burun ameliyati oldum hic korkma. Tamponlarim çıkıp atel alınınca aynaya bakıp bayılmıştım,net olarak 1 ay aynaya bakamadım burun ucum çok tuhaftı ve sürekli ağlıyordum :) 3 ile 6 ay arası hafif toparlayıp net olarak 1 senede şeklini aliyor. Ama benim burnum tekrar eğrildi,umarım ayni sorunu yaşamazsın :) Ve fotoğraflarında da burnun cok hoş,düzelicek korkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?