Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Sakin rinoplasti yaptırma ikinci hayal kırıklığı yaşarsın..Çok güzel olmuş bir kalkikligi inecek ve burun deliklerin küçülecak ama iki hafta değil daha uzun zaman gerek.

İnsanın kendini sevmesi rahat olması bedeniyle uğraşmamasının burunla murunla bir alakası yok burun biter başka bir yer gözüne çarpar rahatsız eder
Rahat ol olduğun gibi kendini sev

Cok guzel olmus cidden.Uzulme hic.Ama daha cok kucuksun.Bundan sonra yuzun veya vucudunda begenmedigin bir yerin varsa cok oynama.Fabrikasyon jenerasyona donusme.Gecmis olsun

Kızkardeşim de estetik oldu ama aylar aldı yüzündeki şişliklerin inmesi. Tam sonucu şimdi göremesin... boşuna üzülüyorsın.

Bence abartilacak bir goruntu yok ben begendim zaten daha yeni 9gun olmus 2hafta sonra daha guzel bir goruntu olur

Burnunuz cok guzel gpzukuyor bence. Gozunuz alismadigi icin boyle suan siyah sactan sari saca dönmek gibi öyle yapanlar da depresyona giriyor hep

Bence çok hoş duruyor.. domuz burnuyla hiç alakası yok.

9 günlük bi ameliyata gore harika bir burun tam iyilesince daha da guzel olacaktir. Hic üzülüp aglama doktorunun eline saglik cok guzel olmus.

eskisinden çok daha güzel olmuşşş şişlikler inmese oturmasa bile bu hali cidden çok güzel boşuna ağlamışsın

Eski burun deliklerinizi bilemiyorum ama evet birazcık büyükler. Ama öyle dikkat çekici bi büyüklük değil. Onun dışında çok ince gelmedi bana gayet normal. Burnunuzun ucu da çok büyük gorunmuyo yine. Normal bi görüntü. Siz su an alisamadiginiz için farklı geliyo tabii ki.

bencede burnun çok guzel olmuş sen neden sıkıntı yapoyosun..

bekle ve gör sadece..

Arkadaşlar eski burnumun fotoğrafını paylaşmadım ben bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım paylaştığım bütün fotoğraflar estetik sonrası fotoğraflar Birazdan eski halini de paylaşacağım.

Bunlar da burnumun eski hali.

Eklentiler

• IMG_1287.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 424
  • IMG_1289.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 440
Çok güzel yapmış. Gayet düzgün ve hoş görünüyor. Sizinki tamamen yadirgamak, biraz alisin sizin gözünüze de güzel gelecek. Öyle bi anlattiniz ki korkunç bir şey bekliyordum. Gayet iyi.

Harika olmus, hic suni ve estetikli durmuyor ama bayildim. Hangi doktor acaba bilgi verir misiniz bana?

Yalnız burnumda nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kemer oluştu. Acaba bu da normal mi? Fotoğraf ekleyeceğim lütfen sivilcelerin kusuruna bakmayın malum ameliyat

Eklentiler

• IMG_1291.JPG
    16,5 KB · Görüntüleme: 423
gerçekten çok güzel olmuş, boş yere üzüyorsunuz kendinizi.

Doktorumun ismini öğrenmek isteyen tatlılarım özel mesaj atarsanız veririm ismini. Buradan yazmak istemiyorum biliyorsunuz ismini vermeden bile reklam yapıyorsun diyenler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…