• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Bozuldu :(

Chyna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
37
30
3
Merhaba arkadaşlar,
ben burun ameliyatı olmaya karar vermeden önce buradan çok uzun araştırmalar yapmıştım ve bir çok bilgi edinmiştim. O yüzden şimdi de derdimi burada sizlerle paylaşmak geldi içimden :( İnce, küçücük ama bariz eğriliği olan bir burnum vardı önden. Hafif bir kemerim de vardı. Burnumun şeklini her ne kadar sevsem de o yamukluğu beni inanılmaz rahatsız ediyordu çünkü yüzümün simetrisini bozuyordu ve artık kompleks haline gelmişti benim için. Bir çok doktor araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm sonunda en içime sinen doktora ameliyatımı yaptırdım. Ameliyat olalı 9 gün oluyor, yani daha çok erken biliyorum :( Kapalı teknikle oldum ameliyatımı. Doktorumdan beklentim burnumu kalınlaştırmaması ve olduğu incelikte kalmasını sağlamasıydı. Bir de çok hafif burun ucumu kaldırması ve yamukluğu düzeltmesiydi. Bugün sabah tamponlarımın ve atelimin alınması için doktora gittim. Atelim çıktıktan sonra aynaya baktığımda kendimden korktum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Tansiyonum düştü ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim. Ağzımdan çıkan ilk cümle bu böyle kalmayacak geçecek değil mi oldu. Burun sırtım inanılmaz ince ve burun ucum bildiğiniz domuz burnu gibi kalın ve burun deliklerim de kocaman. En kötüsü burnum aşırı kalkık duruyor. Ve doktorun burun kanatlarımı genişlettiğini düşünüyorum çünkü burun ucum gerçekten çok geniş görünüyor. Doktor atelin sadece burun sırtına geldiği için baskıdan dolayı o kadar ince durduğunu ve bu yüzden burun sırtımın ve burun ucumun eşit olmadığını söyledi. 2 hafta beklemem gerektiğini, 2 hafta sonra oturacağını söyledi. Tamam dedim çaresizce bekleyeceğim mecburen, sonuçta bu da bir süreç. Ama psikolojim o kadar bozuldu ki kelimelerle anlatamıyorum bile. Oradan çıktığım andan beri ağlıyorum. Aynaya bakmaya cesaretim yok çünkü her baktığımda daha kötü oluyorum, canım yanıyor. Böyle kalmaktansa öleyim daha iyi. Zaten bu ameliyat için çok para ödedim ve öğrenciyim, ikinci bir revizyon ameliyatına verebilecek param da yok gerçekten çünkü o ameliyatlar çok pahalı. Parasını bir kenara bırakayım garantisi de yok daha iyi olacağına ve tekrar çekeceğim ameliyat çilesi de cabası. Ne yapacağımı ya da ne olacağını bilmiyorum. Kimsenin beni görmesini bile istemiyorum. Tek dileğim bütün bunların bir an önce geçmesi ve burnumun düzelmesi. 22 yaşındayım ve hayatımı böyle bir burunla geçirmek istemiyorum..

Büyük bir değişiklik yaşadınız, gözünüze yabancı gelme durumu ve yadırgamadır. Kusurlarda kişinin kendisinin gözünde daha büyüktür, bence bir fotoğraf koyun fikirlerimizi iletelim.

Çok bilgim Yok ama daha çok erken canınızı sıkmanız için , ben lisede iken öğretmenim yaptırmıştı da okula ilk geldiğinde tanıyamamıştım yüzünün şişinden, morluğundan. Ama sonrasında gayet güzel olmuştu

Ben hayatimda hic sargilarin acildigi gun guzel olan burun gormedim.
Bi de tabi 20 yilin goz aliskanligi var, sacinizi kestirdiginizde bile alismak gunler suruyor, degil ki burun yani.
Bence su anda eskisinden cok daha guzeldir. Sadece umdugunuzu henuz bulamamis olabilirsiniz

doktorun geçecek demiş strese girme

annemin bir akrabası da oldu o kızda senin yaşlarında daha sonra ziyaretine gittiğimizde ilk çok korktum ameliyattan sonra burnum çok kötüydü böyle kalacak sandım sonra zaman geçtikçe toparladı demişti

bir de fotoğraf koyabilir misin öncesi ve sonrası için

Bence doktoru dinleyin düzelir zamanla.

Siz ne kadar harika insanlarsınız gerçekten. Kendi arkadaşlarım bile bana destek olmazken burada yazdıklarınız benim moralimi o kadar düzeltti ki. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Birazdan fotoğraf ekleyeceğim.

IMG_1274.jpg
IMG_1268.JPG
Burun üzerimde oluşan kötü görüntünün kusuruna bakmayın lütfen :( 1 hafta boyunca atel kaldığı için ve cildim çok yağlandığı için sivilceler oluşmuş. Fotoğrafları ekledim bakabilirsiniz.

2 sene önce burun ameliyati oldum hic korkma. Tamponlarim çıkıp atel alınınca aynaya bakıp bayılmıştım,net olarak 1 ay aynaya bakamadım burun ucum çok tuhaftı ve sürekli ağlıyordum :) 3 ile 6 ay arası hafif toparlayıp net olarak 1 senede şeklini aliyor. Ama benim burnum tekrar eğrildi,umarım ayni sorunu yaşamazsın :) Ve fotoğraflarında da burnun cok hoş,düzelicek korkma :)

çok güzel, hiç canını sıkma. ameliyattan sonra en kalkık durumda, zamanla çok hafif inecek. henüz 9 gün olmuş. sabırlı ol. hangi estetik ameliyat 9 günde mükemmel görüntü verir.

Caninizi sıkmayin cok guzel olmus doktorunuzun eline saglik.duzelecek merak etmeyin.burun zamanla oturacak.iki ayi gozden cikarin duzelmesi icin goruntunun.gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar,
ben burun ameliyatı olmaya karar vermeden önce buradan çok uzun araştırmalar yapmıştım ve bir çok bilgi edinmiştim. O yüzden şimdi de derdimi burada sizlerle paylaşmak geldi içimden :KK43: İnce, küçücük ama bariz eğriliği olan bir burnum vardı önden. Hafif bir kemerim de vardı. Burnumun şeklini her ne kadar sevsem de o yamukluğu beni inanılmaz rahatsız ediyordu çünkü yüzümün simetrisini bozuyordu ve artık kompleks haline gelmişti benim için. Bir çok doktor araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm sonunda en içime sinen doktora ameliyatımı yaptırdım. Ameliyat olalı 9 gün oluyor, yani daha çok erken biliyorum :KK43: Kapalı teknikle oldum ameliyatımı. Doktorumdan beklentim burnumu kalınlaştırmaması ve olduğu incelikte kalmasını sağlamasıydı. Bir de çok hafif burun ucumu kaldırması ve yamukluğu düzeltmesiydi. Bugün sabah tamponlarımın ve atelimin alınması için doktora gittim. Atelim çıktıktan sonra aynaya baktığımda kendimden korktum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Tansiyonum düştü ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim. Ağzımdan çıkan ilk cümle bu böyle kalmayacak geçecek değil mi oldu. Burun sırtım inanılmaz ince ve burun ucum bildiğiniz domuz burnu gibi kalın ve burun deliklerim de kocaman. En kötüsü burnum aşırı kalkık duruyor. Ve doktorun burun kanatlarımı genişlettiğini düşünüyorum çünkü burun ucum gerçekten çok geniş görünüyor. Doktor atelin sadece burun sırtına geldiği için baskıdan dolayı o kadar ince durduğunu ve bu yüzden burun sırtımın ve burun ucumun eşit olmadığını söyledi. 2 hafta beklemem gerektiğini, 2 hafta sonra oturacağını söyledi. Tamam dedim çaresizce bekleyeceğim mecburen, sonuçta bu da bir süreç. Ama psikolojim o kadar bozuldu ki kelimelerle anlatamıyorum bile. Oradan çıktığım andan beri ağlıyorum. Aynaya bakmaya cesaretim yok çünkü her baktığımda daha kötü oluyorum, canım yanıyor. Böyle kalmaktansa öleyim daha iyi. Zaten bu ameliyat için çok para ödedim ve öğrenciyim, ikinci bir revizyon ameliyatına verebilecek param da yok gerçekten çünkü o ameliyatlar çok pahalı. Parasını bir kenara bırakayım garantisi de yok daha iyi olacağına ve tekrar çekeceğim ameliyat çilesi de cabası. Ne yapacağımı ya da ne olacağını bilmiyorum. Kimsenin beni görmesini bile istemiyorum. Tek dileğim bütün bunların bir an önce geçmesi ve burnumun düzelmesi. 22 yaşındayım ve hayatımı böyle bir burunla geçirmek istemiyorum..
Burun altı aya kadar oturur şu an şiş olmalı ben olsam burnumla ikinci kez oynamam.kabullenin

Back