• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemik çıkıntısı için törpüleme olacağım, bunu yaptıran var mı?

kizlar lütfen cevap verin. yarin ameliyata girecegim.
Bende de aynı sorun var , nasıl sonuçlandı acaba törpüleme işleminiz? Bir de kaç ay olmuştu da tekrar törpüleme yaptı. Ben belki ödemdir diye yapmıyorum şimdilik

Ben iki kez bu cikinti yuzunden torpuleme yaptirdim. Oyle kolay olmuyor. Ikinci torpulemem den snr tekrar cikinti belirdi
Merhaba benimde estetikten sonra burun kemiğimde bir çıkıntı oluştu ödem mi yoksa kemik mi nasıl anlarız acaba ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olucak

Ben iki kez bu cikinti yuzunden torpuleme yaptirdim. Oyle kolay olmuyor. Ikinci torpulemem den snr tekrar cikinti belirdi
Merhaba bende yeni geldim araniza ameliyatimin uzeriden 18 gun gecti 10.gunde cikinti olustu masaj yapiyorum ama gezme mi diyorsun sence

kizlar burnuma bakmamaya calisiyorum ama 1 haftadir bu tuhaflik seziyorum. bahsettigim cikinti haricinde bi tuhaflik. sanki ters v isareti beliriyor burnumda buraya foto ekliycem bir de disardan gözle siz bakin. kafayi yemek üzereyim. doktor cikintiyi zar zor kabul etti bir de bu cikti. baska doktora gidip sorunu onaylatip yanina öyle gidicem. bir de sizlerden fikir alayim. ters v var mi yok mu.Cikinti gecti mi,
kizlar burnuma bakmamaya calisiyorum ama 1 haftadir bu tuhaflik seziyorum. bahsettigim cikinti haricinde bi tuhaflik. sanki ters v isareti beliriyor burnumda buraya foto ekliycem bir de disardan gözle siz bakin. kafayi yemek üzereyim. doktor cikintiyi zar zor kabul etti bir de bu cikti. baska doktora gidip sorunu onaylatip yanina öyle gidicem. bir de sizlerden fikir alayim. ters v var mi yok mu.
Cikinti gecti mi acaba? 3.ayimdayim sizinkine cok benziyor bende ki de dikis ipligi olmasini umuyordum 6-8 ayda erirmis dikis ipligi ama sizinki gibi bende de hafif bi beyazlik var cikinti uzerinde ya

Burnumuz biraz benziyor sizinle. Bende de tek tarafta bir çıkıntı oluştu. Kendi doktorumdan yeterince bilgi alamayınca başka doktorlara muayene oldum.

En son bir plastik cerrah epey detaylı bilgilendirip rahatlattı sağolsun. Kemer törpülendiğinde çatıyı kapatmak için kemikleri yanlardan kırdıklarında iyileşme döneminde bu tip ufak tefek kemik düzensizlikleri olabiliyor dedi. Hatta benim kırılma yapıldığı halde çatımı çok hafif açık bırakmış doktor, neden bilmiyorum. O da biraz burun sırtını girintili çıkıntılı gösteriyor bence.

Son muayene olduğum doktor törpü yapılabilir çıkıntıya ama üç ay kadar şişlik ve ödem oluyor vs. dedi. Açıkçası yaptırmayı düşünmediğimden detaylı sormadım. Bir ay sonra kendi doktoruma danışmayı düşünüyorum ama.
Burnumuz biraz benziyor sizinle. Bende de tek tarafta bir çıkıntı oluştu. Kendi doktorumdan yeterince bilgi alamayınca başka doktorlara muayene oldum.

En son bir plastik cerrah epey detaylı bilgilendirip rahatlattı sağolsun. Kemer törpülendiğinde çatıyı kapatmak için kemikleri yanlardan kırdıklarında iyileşme döneminde bu tip ufak tefek kemik düzensizlikleri olabiliyor dedi. Hatta benim kırılma yapıldığı halde çatımı çok hafif açık bırakmış doktor, neden bilmiyorum. O da biraz burun sırtını girintili çıkıntılı gösteriyor bence.

Son muayene olduğum doktor törpü yapılabilir çıkıntıya ama üç ay kadar şişlik ve ödem oluyor vs. dedi. Açıkçası yaptırmayı düşünmediğimden detaylı sormadım. Bir ay sonra kendi doktoruma danışmayı düşünüyorum ama.

Merhaba Mirzoey Mirzoey size özelden yazdım bakabilirseniz çok sevinirim ☺️

Mirzoey Mirzoey ben de sana burnumu atayım sence bende de mi açık çatı var? Ve sence burnumda yeterli yükseklik var mı? Doktor ters v deformitesi ve retracted columella dedi.

Back
X