- 18 Aralık 2021
- 18
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi burcak9895
Merhaba, ben 15 eylulde plastik cerrahide burun ameliyati oldum piezo teknigi ile yapildi. Burun sirtimin ortasina yakin fakat sadece sol tarafta yani ne burun sirtimda ne de burun yaninda ikisi arasinda bi sertlik var, basta belli degildi sadece elime geliyordu 2.ayda doktoruma kontrole gittigimde dikis ipligi mi yoksa kemik mi suan emin degilim cok rahatsiz ediyorsa kucuk bi igne yapabilirim kamufle eder rahatsiz olmazsin eriyene kadar dedi kabul ettim. Klinik cikisi oranin sistigini hissettim aynada da minicik sistigini anladim ozetle su siralar gozume daha bir carpar hale geldi. Doktorumun burnuma enjekte ettigi sey dolgu mu yoksa kortizon ignesi mi bilmiyorum kendisine sordum fakat kamufle edecek falan dedi durdu asistanina yazdigimda ondan da ayni yaniti aldim. Sormak istedigim su bazi isiklarda o minik cikintinin uzeri beyazimsi duruyor yani kendi cilt rengimden daha acik, sizde de boyle bi sey var miydi? Yani kemik ise beyaz durur mu yoksa doktorum bana kortizon ignesi yapti da bu beyazlik onun yan etkisi mi? Ayrica sagdan soldan suan icin o cikinti belli degil fakat cenem koprucuk kemigi ile paralelken yani caprazdan kemerli gorunuyorEvet çıkıntı dışarıdan belliydi. Burun çok güzel ama ama sırttaki çıkıntı kötü duruyordu. Ameliyat sonradı iyileşme sürecinde bu durumlar yaşanabiliyor. Zordu benim için ama önemli kısmı çözümün olması. Şuan süper oldu. Yani bu sıkıntıya değdi. Herkes için de zor değil sonuçta. Doktorunuz en olması gerekeni sizinle paylaşıyor zaten.