- 27 Temmuz 2022
- 75
- 26
- 8
- Konu Sahibi Pamuk prensess
-
Bir tık daha inebilirArkadaşlar merhaba 9 gün önce ameliyat oldum ilk başta çok kalkık duruyordu ama tamponlar çıkınca baya indi. Şu anki açısı duruşu çok iyi. Zamanla aşağı iner mi tam kararında duruyor şuan inmesini istemem daha fazla çok korkuyorum
Bilenler tecrübe sahibi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim
Teşekkür ederim yok fazla ağrım olmadıBilgim yok geçmiş olsun demek istedim umarım böyle kaşır.
Buarada çok ağrınız oldu mu?
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun aynı günde mi olduk acaba ben 31 agustosta oldum ameliyatı. Kapalı ameliyat oldum bu arada sizinki nasıl oldu? Benimde şuan tam istediğim gibi ideal duruyor ama düşerse kötü durur gibi düşünüyorum o beni çok korkutuyorMerhaba benimde yarın 9. günüm dün atel çıktı. Doktorum ilk zamanlar burun ucunun bi tık kalkık durabilecegini zamanla yerine geleceğini söyledi şu an tam istediğim gibi zaten bi tık düşsede farketmez o da istediğim gibi olur milimetrik açılar çünkü bahsettiğimiz, konu şu ki burun 1-1.5 yılda tamamen oturuyor. İnsanların burnum düştü dediği aslında ödemin inip burnun sonuç şeklini alması absürt bi durum yoksa yanlış operasyon değilse. Bant taktı doktor dün ateli çıkardıgında bir hafta kalacak. Sen takıyormusun bant şu an? Sonuç olarak bence endişelenme ameliyatın iyi yapıldıysa neden düşsün ki geçmiş olsunnn
Hayır hiç korkma burun ucu düşmesi nadir görülen birşey en en kötü durumda revizyon olursun onda kemiğe müdahale olmadıgı için ameliyat gibi olmuyormuş ama sanmam yani neden öyle olsun. Ben açık ameliyat oldum 1 Eylül'de oldu benim çookk sevdim yeni burnumu ödem var hala epey ama iner zamanla. Gün gün iyileşiyorum ağrım var biraz sadeceÇok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun aynı günde mi olduk acaba ben 31 agustosta oldum ameliyatı. Kapalı ameliyat oldum bu arada sizinki nasıl oldu? Benimde şuan tam istediğim gibi ideal duruyor ama düşerse kötü durur gibi düşünüyorum o beni çok korkutuyor
Bant takıyorum evet alçı ve tampon çıkınca bant takıldı tekrarMerhaba benimde yarın 9. günüm dün atel çıktı. Doktorum ilk zamanlar burun ucunun bi tık kalkık durabilecegini zamanla yerine geleceğini söyledi şu an tam istediğim gibi zaten bi tık düşsede farketmez o da istediğim gibi olur milimetrik açılar çünkü bahsettiğimiz, konu şu ki burun 1-1.5 yılda tamamen oturuyor. İnsanların burnum düştü dediği aslında ödemin inip burnun sonuç şeklini alması absürt bi durum yoksa yanlış operasyon değilse. Bant taktı doktor dün ateli çıkardıgında bir hafta kalacak. Sen takıyormusun bant şu an? Sonuç olarak bence endişelenme ameliyatın iyi yapıldıysa neden düşsün ki geçmiş olsunnn
Banta su gelmesin dedi etkisini kaybetmesin diye sanırım güneş kremi sürme dedi ya ona üzüldüm her gün sürüyordum benBant takıyorum evet alçı ve tampon çıkınca bant takıldı tekrar
İnşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur benim tamponlar çıktığı halde tam rahat nefes alamıyorum bu nedenle bas ağrısı yapıyor morluklarımda hâlâ duruyor gözümdeki ama daha hafifledi 1 ayı atlatırsak rahatlariz gibime geliyorHayır hiç korkma burun ucu düşmesi nadir görülen birşey en en kötü durumda revizyon olursun onda kemiğe müdahale olmadıgı için ameliyat gibi olmuyormuş ama sanmam yani neden öyle olsun. Ben açık ameliyat oldum 1 Eylül'de oldu benim çookk sevdim yeni burnumu ödem var hala epey ama iner zamanla. Gün gün iyileşiyorum ağrım var biraz sadece
Ya benim bantta çok böyle ıslandı gibi oldu ıslatmadım ama hem sıcaktan hemde cildimden dolayı sanırım yapış yapış gibi oldu napıcam bilmiyorumBanta su gelmesin dedi etkisini kaybetmesin diye sanırım güneş kremi sürme dedi ya ona üzüldüm her gün sürüyordum ben
Güneşe çıkmamaya dikkat edin bu arada şapka takınBanta su gelmesin dedi etkisini kaybetmesin diye sanırım güneş kremi sürme dedi ya ona üzüldüm her gün sürüyordum ben
İnşallah seninde çok sağol canım aynen bir aya iyi oluruz, benim hiç morarmadı yüzüm sıfır yani sadece üç gün çok şişti moraran yüz daha çabuk iyileşir diyorlar. Sudokrem sürebilirsin morlukları geçiriyor cildi iyileştiriyor arnica aynı şekilde. Benim sağ gözümden başıma ağrı vuruyor arada o zorluyor .İnşallah sizinde herşey istediğiniz gibi olur benim tamponlar çıktığı halde tam rahat nefes alamıyorum bu nedenle bas ağrısı yapıyor morluklarımda hâlâ duruyor gözümdeki ama daha hafifledi 1 ayı atlatırsak rahatlariz gibime geliyor
Göz altlarımada bant yapıştırdı benim güneşten etkilenmesin diye salı veya Çarşamba cıkıcak hatta kendin gelmeden cikarıp duş alabilirsin dedi tekrar bant takıcak mı bilmiyorumİnşallah seninde çok sağol canım aynen bir aya iyi oluruz, benim hiç morarmadı yüzüm sıfır yani sadece üç gün çok şişti moraran yüz daha çabuk iyileşir diyorlar. Sudokrem sürebilirsin morlukları geçiriyor cildi iyileştiriyor arnica aynı şekilde. Benim sağ gözümden başıma ağrı vuruyor arada o zorluyor .
Deniz kenarında evim ve villa bölgesi güneş şehrin kat be katı vuruyor apt bina vs olmadıgı için. Evden çıkmamaya çalışıyorum gündüz, Eylül'de bitse rahatım.Güneşe çıkmamaya dikkat edin bu arada şapka takın
Sanmam tekrar takacagını hava alması lazım. Arnica ve sudokrem kurtarır seni. Bide cidden beslenme iyileşme için çok önemli tuz, turşu, makarna, ekmek uzak durmak lazım protein ağırlıklı dedi doktor bana.Göz altlarımada bant yapıştırdı benim güneşten etkilenmesin diye salı veya Çarşamba cıkıcak hatta kendin gelmeden cikarıp duş alabilirsin dedi tekrar bant takıcak mı bilmiyorum
En iyisini yapıyorsunuz o zaman dikkat etmek lazım ilk zamanlar bende çıkmıyorum güneşte inşallah herşey güzel olurDeniz kenarında evim ve villa bölgesi güneş şehrin kat be katı vuruyor apt bina vs olmadıgı için. Evden çıkmamaya çalışıyorum gündüz, Eylül'de bitse rahatım.
İnşallah çok geçmiş olsun iyi dinlenmeler. Birşey olursa yine yazışırızEn iyisini yapıyorsunuz o zaman dikkat etmek lazım ilk zamanlar bende çıkmıyorum güneşte inşallah herşey güzel olur
Çıktıktan sonra alıcam krem önerilerin için teşekkür ederimSanmam tekrar takacagını hava alması lazım. Arnica ve sudokrem kurtarır seni. Bide cidden beslenme iyileşme için çok önemli tuz, turşu, makarna, ekmek uzak durmak lazım protein ağırlıklı dedi doktor bana.
Teşekkür ederim sizede tekrardan geçmiş olsunİnşallah çok geçmiş olsun iyi dinlenmeler. Birşey olursa yine yazışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?