- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
- 68
- Konu Sahibi Pamuk prensess
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun masaja başladınız mı o çok önemliymis düşmemesi icin benim ikinci haftam oldu masaja başlattı doktorumBende 1 Eylülde ameliyat oldum ve nerdeyse aynı konuyu açtım bir kaç gün önce. Cuma günü alçılarım çıktı ve burnuma bayıldım resmen Duruşu kalkıklığı tam hayalimdeki gibi. Hiç düşmesini falan istemiyorum böyle kalsa keşke. Benim aşırı ödemim olmadı, morluğumda çok olmadı kapalı oldum ameliyat. Alçıdan sonra da bant filan takmadı. Hemen duş aldım nerdeyse her gün dışarıdayım güneş kremi sürüp çıkıyorum. Yabancı biri görse anlamaz ameliyat olduğumu fakat tanıdıklar anlıyor sadece hafif şişlikten dolayı. Yani şiş olduğu belli fakat aşırı değil. Umarım burunlarımız şişleri inince bile bu halini korur. Ben sadece burnumu temizlerken çok zorlanıyorum, temizleyemiyorum bunun dışında bir sorun yok
Başladım bende evet inşallah düşmez bende korkuyorum. Bide böyle sanki fazla mimik yapınca burnum yer değiştirecek gibi geliyor. Bugün biraz yürüdüm ve fazla güldüm hemen tedirgin oluyorumGeçmiş olsun masaja başladınız mı o çok önemliymis düşmemesi icin benim ikinci haftam oldu masaja başlattı doktorum
Kimininki çok kiminin az düşüyor, kimi de aynı kalıyor gördüğüm kadarıyla bir formül yok
Ben fazla mimik yapınca gülünce falan ağrı oluyor sanırım ödemden dolayıBaşladım bende evet inşallah düşmez bende korkuyorum. Bide böyle sanki fazla mimik yapınca burnum yer değiştirecek gibi geliyor. Bugün biraz yürüdüm ve fazla güldüm hemen tedirgin oluyorum
Bemimde yanlar çok şiş ya önden baya geniş duruyorKızlar bende yapıyorum masaj aşırı ödem var hiç anlamadım şeklini biliyorum yeni henüz 2. Hafta doldu ama moralim bozuldu biraz. Yanlar şiş baya.İnşallah geçer bu ödem bi an önce. Yeşil çay kompresi yapmayı düşünüyorum ekstra.
Zamanla geçicek inanıyorum ya aynı tarihlerde olduk masaja devam bakalım bromelain diye bir takviye varmış alsammı diye düsünüyorum ödem içinBemimde yanlar çok şiş ya önden baya geniş duruyor
İnşallah geçer ya önden çok geniş görünüyor yan profil gayet iyi evet o takviyeyi bende duydum aslında faydasının gören varmış ama bilemedimZamanla geçicek inanıyorum ya aynı tarihlerde olduk masaja devam bakalım bromelain diye bir takviye varmış alsammı diye düsünüyorum ödem için
Biraz daha araştırma yaptım ve düşünmeyi bıraktım neden burnun bir yıla oturduğunu anladım beklicez napalım.. Bi tık göz altım çöktü ona moralim bozuldu yaşayan çok varmış bunu.. Dün başladım ben bromelaine iki tane alıyorum sabahları.İnşallah geçer ya önden çok geniş görünüyor yan profil gayet iyi evet o takviyeyi bende duydum aslında faydasının gören varmış ama bilemedim
Benimde öyle göz altlarım ve yorgun görünüyor çok moralim bozuluyor gerçekten masajlarıda aksatmamaya çalışıyorum birde bazı doktorlar geceleri bantlamayı öneriyor 1 ay kadar benim doktorum gerek yok dedi. Bromelain hangi marka kullanıyorsunuz bu arada?Biraz daha araştırma yaptım ve düşünmeyi bıraktım neden burnun bir yıla oturduğunu anladım beklicez napalım.. Bi tık göz altım çöktü ona moralim bozuldu yaşayan çok varmış bunu.. Dün başladım ben bromelaine iki tane alıyorum sabahları.
Eczacım yıllardır tanıdıgım tecrübeli biri ve nutraxin markasını verdi ödem için çok iyi bir yol bromelain dedi.. Göz altı için buz önerdi birde ilk haftadan sonra bırakmıştım dün tekrar başladım buza.Benimde öyle göz altlarım ve yorgun görünüyor çok moralim bozuluyor gerçekten masajlarıda aksatmamaya çalışıyorum birde bazı doktorlar geceleri bantlamayı öneriyor 1 ay kadar benim doktorum gerek yok dedi. Bromelain hangi marka kullanıyorsunuz bu arada?
Bende araştırma icerisindeydim yarın alacağım faydasını gören çok varmış umarım çabuk atlatırız bu süreci çok can sıkıcı gerçekten yüzümün şekli değiştiEczacım yıllardır tanıdıgım tecrübeli biri ve nutraxin markasını verdi ödem için çok iyi bir yol bromelain dedi.. Göz altı için buz önerdi birde ilk haftadan sonra bırakmıştım dün tekrar başladım buza.
Buz ve takviye desteği alın bakalım faydası olur inanıyorum. Ben dolgu için biraz daha beklemelimiyim acaba.. Dudak ve çene istiyorum. 3 hafta oldu çok erken dimi?Bende araştırma icerisindeydim yarın alacağım faydasını gören çok varmış umarım çabuk atlatırız bu süreci çok can sıkıcı gerçekten yüzümün şekli değişti
Çok erken olur onun için ödemlerin biraz daha azaldığında yaptırsan daha iyi olur ben en az 2 3 ay geçmesi gerek diye biliyorumBuz ve takviye desteği alın bakalım faydası olur inanıyorum. Ben dolgu için biraz daha beklemelimiyim acaba.. Dudak ve çene istiyorum. 3 hafta oldu çok erken dimi?
Evet evet hiç mantıklı değil ödem var bide muhakkak yüz değişir üç beş aya. Bekleyeyim benÇok erken olur onun için ödemlerin biraz daha azaldığında yaptırsan daha iyi olur ben en az 2 3 ay geçmesi gerek diye biliyorum
Sonuç umarım istediğimiz gibi olur ya sabır gerekiyor bayaEvet evet hiç mantıklı değil ödem var bide muhakkak yüz değişir üç beş aya. Bekleyeyim ben