• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası basık ve domuz burun ucu :((((

Nergiiissssss yine mi sen :D (şaka yapıyorum ) kızım kaç kişinin daha burnun güzel demesi lazım bazen gerçekten abarttıgını düşnüüyorum basından beri sürecini biliyorum. yok kafayı yedim yok pskolojim bozuldu bu kadar insan yalan konusmuyor? sen neden bu kadar taktın abi burnun güzel neden anlamıyorsun ?

Nergiiissssss yine mi sen :D (şaka yapıyorum ) kızım kaç kişinin daha burnun güzel demesi lazım bazen gerçekten abarttıgını düşnüüyorum basından beri sürecini biliyorum. yok kafayı yedim yok pskolojim bozuldu bu kadar insan yalan konusmuyor? sen neden bu kadar taktın abi burnun güzel neden anlamıyorsun ?

hira’cım hahah beni gülümsettin bebeğim 😂🌸💜 ay evet bazen abartıyorum da napim korkuyorum, kafama takıyorum, eski hâlimi özlüyorum :(((
ayrıca senin burnuna da ben çok güzel diyorum ama işte seninki de bana daha güzel geliyor kusursuz

Ben de çok değişmesin istemiştim şimdi nerdeyse aynı eski koca burna sahibim adeta hiç ameliyat olmamis gibiyim hep korkum aşırı küçülmesiydi. Anladım ki bu rinoplasti de şans işi. 😣
Ayrica çok sıkmayın canınızı bence gayet kibar bir burun olmuş

Ben de çok değişmesin istemiştim şimdi nerdeyse aynı eski koca burna sahibim adeta hiç ameliyat olmamis gibiyim hep korkum aşırı küçülmesiydi. Anladım ki bu rinoplasti de şans işi. 😣
Ayrica çok sıkmayın canınızı bence gayet kibar bir burun olmuş

bi tık uzasın zaten hiç takmayacağım ama değişen hiçbir şey yok.. şans işi kesinlikle

estetik benim karakterimi bile değiştirdi sadece tipimi değil.. sabırlı olmayı öğretti

umarım dediğiniz gibi olur da iyi şeyler gelir hep
Bende iki sene önce oldum ameliyattan sonra ilk alçım çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı hiçbir şeye benzemiyordu gün geçtikçe oturdu burnum açık ameliyat olmustum doktorum o kadar güzel dikmiş ki dikiş izi bile belli olmuyor aynı is yerinde bir arkadaşım 5 sene önce olmuş fakat iz olduğu gibi duruyor. 1 seneden önce burun icin yorum yapmak yanlış 1 sene sonunda yorum yapmak daha sağlıklı. Benim burnumda kemer ve ucunda dusukluk vardı suan kimse estetik olduğumu anlamıyor doğal hali sanıyorlar

estetik benim karakterimi bile değiştirdi sadece tipimi değil.. sabırlı olmayı öğretti

umarım dediğiniz gibi olur da iyi şeyler gelir hep
Burnunuz hiç kalkık değil, gayet iyi görünüyor, bu kadar kafaya takılacak bir şey asla yok.
benim 1,5 yıl oldu ameliyat olalı, sizin burnunuzdan daha kalkık, üstelik ben de doktoruma aynı tembihlerde bulunmuştum.
Merhaba bende yeni ameliyat oldum burun kanatlarım çok geniş geliyor gözüme ödemeler indiğinde ne kadar bir değişim olacak çok merak ediyorum. Rica etsem ameliyat sonrası ve şimdiki halini paylaşır mısınız

Bende iki sene önce oldum ameliyattan sonra ilk alçım çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı hiçbir şeye benzemiyordu gün geçtikçe oturdu burnum açık ameliyat olmustum doktorum o kadar güzel dikmiş ki dikiş izi bile belli olmuyor aynı is yerinde bir arkadaşım 5 sene önce olmuş fakat iz olduğu gibi duruyor. 1 seneden önce burun icin yorum yapmak yanlış 1 sene sonunda yorum yapmak daha sağlıklı. Benim burnumda kemer ve ucunda dusukluk vardı suan kimse estetik olduğumu anlamıyor doğal hali sanıyorlar
Merhaba bende yeni ameliyat oldum ilk haliyle 6 ay 1 sene sonrası hali arasında ne kadar bir değişim oluyor merak ediyorum rica etsem ilk hali ve şimdiki haliyle fotoğraf paylaşır mısınız

nefretlik, iğrenç bi burunla kaldım
kendime inandırdım revizyon olmayı onu düşünüyorum

inşallah insin bi tık ben dışarı çıkamaz oldum
psikolojim bozuldu
merhaba aynı sorunu yaşıyorum 25 gün oldu ameliyatım ve sırf bu yüzden üye oldum gerçekten sizin paylaşımınız üzerinden 1 yıl geçmiş benimde burnum çok kalkık indi mi ne kadar sürdü değişim tabi olduysa umarım olmuştur:(

kızlar hepinize merhabalar, iyi bayramlar

bu bayram benim için zehir gibi geçti
diğer günler de zehir gibiydi.. uykumu bile iyi alamıyorum düşünmekten
ne olacak?
ben 70 gün önce(3. ayımın içindeyim) burun estetiği oldum(maalesef)
çok hafif bir kemer vardı önden de biraz kalındı(10 kat daha kalın oldu)
doktora hiç kaldırmayın burun ucum aynısı gibi kalsın dememe rağmen burun ucum abartısız söylüyorum alnımda resmen ve inmek bilmiyor asla
1. ay ile aynı seviyede kalkıklığı fotoğraflarıma bakıyorum değişiklik yok :KK43:
hayattan zevk alamıyorum :KK43:
benim sizlerin tecrübelerine dayanarak sormak istediklerim;

burnum bu süreçten sonra ne kadar iner? eski burnum çok da kısa değildi çünkü(en önemli sorum bu)

burun ve dudak arası mesafe az da olsa daralır mı şişler tamamen gittiğinde?

basıklık geçer mi yoksa 3. ayda nasılsa 7. ayda da öyle kalır mı?
1 yıl olacak neredeyse burnunuz ve burnunuza bakışınız biraz olsun değişti mi acaba

merhaba aynı sorunu yaşıyorum 25 gün oldu ameliyatım ve sırf bu yüzden üye oldum gerçekten sizin paylaşımınız üzerinden 1 yıl geçmiş benimde burnum çok kalkık indi mi ne kadar sürdü değişim tabi olduysa umarım olmuştur:KK43:
Merhaba…ayni sorun bende de var…Asiri kalkik ve kisa yapti. Adana sizde düsme oldu mu? Resim paylasir misiniz?

kızlar hepinize merhabalar, iyi bayramlar

bu bayram benim için zehir gibi geçti
diğer günler de zehir gibiydi.. uykumu bile iyi alamıyorum düşünmekten
ne olacak?
ben 70 gün önce(3. ayımın içindeyim) burun estetiği oldum(maalesef)
çok hafif bir kemer vardı önden de biraz kalındı(10 kat daha kalın oldu)
doktora hiç kaldırmayın burun ucum aynısı gibi kalsın dememe rağmen burun ucum abartısız söylüyorum alnımda resmen ve inmek bilmiyor asla
1. ay ile aynı seviyede kalkıklığı fotoğraflarıma bakıyorum değişiklik yok :KK43:
hayattan zevk alamıyorum :KK43:
benim sizlerin tecrübelerine dayanarak sormak istediklerim;

burnum bu süreçten sonra ne kadar iner? eski burnum çok da kısa değildi çünkü(en önemli sorum bu)

burun ve dudak arası mesafe az da olsa daralır mı şişler tamamen gittiğinde?

basıklık geçer mi yoksa 3. ayda nasılsa 7. ayda da öyle kalır mı?
Aynı durumdayız bnde doktora önden burnum değişmesin kalkıklık istemiyorum dedim ama adam kendi kafasına göre değiştirdi burnumu şu an 7.ayımdayım hiçbir şekilde düşme olmadı aksine şişlikler geçtikçe kalkıklık daha belirgin hale geldi burnu tekrar nasıl indirebiliriz kızlar bilgisi olan varmı masaj yada başka türlü ?

Aynı durumdayız bnde doktora önden burnum değişmesin kalkıklık istemiyorum dedim ama adam kendi kafasına göre değiştirdi burnumu şu an 7.ayımdayım hiçbir şekilde düşme olmadı aksine şişlikler geçtikçe kalkıklık daha belirgin hale geldi burnu tekrar nasıl indirebiliriz kızlar bilgisi olan varmı masaj yada başka türlü ?
Merhaba burnunuz hâlâ aynı mı acaba. Ben de yeni ameliyat oldum tampnlarim falan alınmadı daha çok erken ama çok kalkık duruyor burnum. Moralim çok bozuldu. Israrla şeklini değiştirmeyin denememe rağmen kalkık burun yapmış 😔

Merhaba burnunuz hâlâ aynı mı acaba. Ben de yeni ameliyat oldum tampnlarim falan alınmadı daha çok erken ama çok kalkık duruyor burnum. Moralim çok bozuldu. Israrla şeklini değiştirmeyin denememe rağmen kalkık burun yapmış 😔
İlk 2 ay içinde düştü düştü iki aydan sonra düşme olmayacak Siz iki ay bekleyin

Back