• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası basık ve domuz burun ucu :((((

Bende uzun süredir araştırmalar içerisindeyim. Çoğu yerden aldığım bilgiler doğrultusunda burun estetiğinden sonra ince ciltli hastalar 6 ay ile 1 sene burnun oturma süreci oluyor. Kalın ciltli hastalar da ise bu 2 seneyi bulabiliyormuş. En son da iyileşen burun ucu oluyormuş. Bence sizin için daha erken hemen kötü düşünmeyin :)
Valla ben 3-4 ay burnumun aktığını bile hissetmedim 😂 ofiste arkadaşlar yanıma gelip sacibelinde burnun akıyor diyorlardı 😂😂

hahaha ben sinek konsa hissederim baya hissediyorum her şeyi ödemi de hissediyorum bi garip işliyor benim süreç 😂😂😂🍒
Canını hiç sıkma gerçekten daha çok erken biraz otursun burnun daha çok şiş bir de anca iniyor bir de agri kesici vermişti doktor ameliyat sonrası bana bende agrim yok diye içmemiştim ödemlerin içindi o diye bir yorum yapmıştı

evet bana aşırı çok kötü geliyor, eski burnumu özlüyorum daha uzundu daha bana aitti ama yapıldı artık mutlu olmaya odaklıyım sonuçta şişler inecek ve yine yüzüme oturacak :))

doktorumu hiç beğenmiyorum o yüzden isim vermeyeyim sizi hiç bulaştırmayayım
İsim verebilseniz daha iyi olur ben de arastırıyorum çünkü, araştıran çok vardır yardımcı olmuş olursunuz :KK15: Burnunuz kesinlikle kötü değil,beğendim ben. İlla ki oturması için zaman vardır ama inanın aşırı kalkık değil. Yüzünüze uygun gibi gördüm,canlı görmek farklıdır belki ama burnunuz güzel olmuş, daha da güzel olacak

İsim verebilseniz daha iyi olur ben de arastırıyorum çünkü, araştıran çok vardır yardımcı olmuş olursunuz :KK15: Burnunuz kesinlikle kötü değil,beğendim ben. İlla ki oturması için zaman vardır ama inanın aşırı kalkık değil. Yüzünüze uygun gibi gördüm,canlı görmek farklıdır belki ama burnunuz güzel olmuş, daha da güzel olacak

özelden atıyorum canım ismini

bence burnun kalkık değil. Gayet iyi olmuş. Kendine has güzelliğin diye bir şey yok genelde bu lafları herkes söyler ama öyle bir şey yok. Büyük ihtimal burnun çok büyüktü şimdi küçüldüğü için alışamadın bu problem büyük burunlularda oluyor genelde.

Burun deliklerin gerçekten çok iyi simetrik olmuş ve yandan bazıları gibi delikli delikli değil düz görünüyor bu çok güzel bir şey. Ayrıca kalkıklık gerçekten yok çok normal.

bence burnun kalkık değil. Gayet iyi olmuş. Kendine has güzelliğin diye bir şey yok genelde bu lafları herkes söyler ama öyle bir şey yok. Büyük ihtimal burnun çok büyüktü şimdi küçüldüğü için alışamadın bu problem büyük burunlularda oluyor genelde.

burnum evet küçük değildi ama büyük de değildi ama önde kaba idi daha maskülen , daha kalın; bir de benim burnum üniversitede birden böyle kemiklendi, büyüdü, yüzünü çirkin yaptı hissettim çünkü benim yüzüm büyük biraz böyle kemikli gibi daha doğrusu yuvarlak bir yüz değil oval bir yüz

inşallah bana bu kötü kötü yorum yapanlar hayran kalır burnuma diyecek bir şey bulamıyorum inanın
ne desem hemen yooo eskisi daha iyiydi diyorlar zaten psikolojik olarak yıpranmışım üstüne bir de bu kötü yorumlar..

inşallah canım inşallah normalleşir iyice de :KK43: sen estetik oldun mu
burun deliklerimden memnun değilim bende seninki ileri derece de simetrik olmuş. Ayrıca estetik olduğu belli olacak derecede kötü burun delikleri de yok. Genelde burun delikleri kötü olur seninki iyi. Büyük ihtimal kötü yorum yapanlar 1.si kıskanıyor 2. si büyük burunluydun yeni haline alışamadılar büyük ihtimalle.

burun deliklerimden memnun değilim bende seninki ileri derece de simetrik olmuş. Ayrıca estetik olduğu belli olacak derecede kötü burun delikleri de yok. Genelde burun delikleri kötü olur seninki iyi. Büyük ihtimal kötü yorum yapanlar 1.si kıskanıyor 2. si büyük burunluydun yeni haline alışamadılar büyük ihtimalle.

burnum eskiden büyük olmasa da önden kalındı, ama kısa bir burundu zaten
estetikten sonra iyice kısacık kaldı o aslında en büyük derdim kısalığın gitmesi için de kalkıklığın inmesi lazım :(
burun deliklerimde simitti bozuk gibi aslında zaten yüzde yüz benzerlik beklemiyorum ama en azından kaba ve kısa görüntü gitsin neden oldum ki şu ameliyatı :( siz revizyon düşünüyor musunuz

Back