• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası basık ve domuz burun ucu :((((

ödem var elimle masaj yaptığımda da hissediyorum
eski burnum burun deliklerimi kapattığı için bir türlü alışamadım, iki göz arası da çok şiş gözlerim küçüldü
meğer asıl zor olan ameliyat değil sonraki dönemmiş...
Her seyi kafaya takmamak gerekiyor. Ben de ameliyat sonrasi uzun bir süre gülüşüm bozulmustu, dislerim gorunmuyordu . Cok kotu bir goruntuydu. Çevremde söylerdi hep ama ben hic kafaya takmadim. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Ben de cok ince deriliyim. Burnum onden cok guzel ama yandan hafif kemer kaldi hic takılmiyorum buna. Tornadan cikmis gibi dumduz olmasına gerek yok cunku.

Siz suan direkt burnunuza odaklandiginiz icin kusur görmeye aciksiniz . Eski burnunuzda da vardi bir cok sorun ama o kdr incelemiyordunuz.
Suan algida secicilik.

Ben baktığımda bunalima girecek bir burnunuz oldugunu dusunmuyorum. Bu surecleri kendinize eziyet etmeyin. Zamanla gercekten değişiyor, yuzunuze oturuyor.

Her seyi kafaya takmamak gerekiyor. Ben de ameliyat sonrasi uzun bir süre gülüşüm bozulmustu, dislerim gorunmuyordu . Cok kotu bir goruntuydu. Çevremde söylerdi hep ama ben hic kafaya takmadim. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Ben de cok ince deriliyim. Burnum onden cok guzel ama yandan hafif kemer kaldi hic takılmiyorum buna. Tornadan cikmis gibi dumduz olmasına gerek yok cunku.

Siz suan direkt burnunuza odaklandiginiz icin kusur görmeye aciksiniz . Eski burnunuzda da vardi bir cok sorun ama o kdr incelemiyordunuz.
Suan algida secicilik.

Ben baktığımda bunalima girecek bir burnunuz oldugunu dusunmuyorum. Bu surecleri kendinize eziyet etmeyin. Zamanla gercekten değişiyor, yuzunuze oturuyor.

önem verip sakince yazdığınız içimin çok teşekkür ederim
doğru söylüyorsunuz eşlim burnumuz da sorunluydu ama inan odaklanmıyorduk
benim de çok hafif kemiğim var sanırım ödemler geçince daha belli olacak ben zaten belli olmasını istiyorum ayrı bir aura verir diye :)

bugün kendime söz verdim yaptığım hataları düşünmeyeceğim daha doğru kararlar veril kendimi seveceğim :) sevdiğim bir mesleğim var

burnum da inşallah zamanla otursun kemik çıkıntısı da çıksın bekliyorum dört gözle napim tabiatım böyle kemik çıkıntısı görmek hoşumdan gidiyor kimisi nefret ederken :)

tekrar teşekkürler gönlüme hitap ettiğiniz için, allah sizi daaaaiiiimaaaa mutlu eder inşallah 💜💐

konuyu açarken fotoğrafı bir türlü paylaşamamıştım :KK43: şimdi paylaştım kızlar

önden desen yamuk sanmıyorum da düzeleceğini
yandan kalkık

offf off
kendime has güzelliğim gitti ona yanıyorum
Selamlar , 5. Ayimdayim. Benim de cok kucuk bir kemerim vardi doktor onu ellemedi fakat suan 3kat daha buyut bir kemerim var. fakat bence burun sirtinin etrafinda cok odem var, o odemler gecince yamuklugunuzun da gecicegini dusunuyorum . Sabirli olun 6.aya dogru ve sonrasinda farkedeceksiniz

önem verip sakince yazdığınız içimin çok teşekkür ederim
doğru söylüyorsunuz eşlim burnumuz da sorunluydu ama inan odaklanmıyorduk
benim de çok hafif kemiğim var sanırım ödemler geçince daha belli olacak ben zaten belli olmasını istiyorum ayrı bir aura verir diye :)

bugün kendime söz verdim yaptığım hataları düşünmeyeceğim daha doğru kararlar veril kendimi seveceğim :) sevdiğim bir mesleğim var

burnum da inşallah zamanla otursun kemik çıkıntısı da çıksın bekliyorum dört gözle napim tabiatım böyle kemik çıkıntısı görmek hoşumdan gidiyor kimisi nefret ederken :)

tekrar teşekkürler gönlüme hitap ettiğiniz için, allah sizi daaaaiiiimaaaa mutlu eder inşallah 💜💐
ne demek hepimiz aynı süreçlerden geçtik :)

Hiç takılmayın. Benim kemik çıkıntım için de herkes güzel yorumlar yapıyor ben biraz dolgu yaptırdım oraya denemek için o şekilde dümdüz duruyor.
Ne güzel sevdiğiniz bir mesleğiniz varmış. Güzel şeylere odaklanalım değil mi ama:KK200:
Unutmayın gülümsemek her insanı güzelleştirir.

Burnunuz da gayet güzel sadece siz çok odaklısınız oraya. Daha da güzel olacak eminim .

Siz de hep mutlu olun inşallah. çok teşekkür ederim:KK37:

doktorunuz kimdi banada özelde yazar mısınız ? Bu arada bence burnunuz gayet güzel neden beğenmiyorsunuz? değişik mi geldi size acaba?

evet bana aşırı çok kötü geliyor, eski burnumu özlüyorum daha uzundu daha bana aitti ama yapıldı artık mutlu olmaya odaklıyım sonuçta şişler inecek ve yine yüzüme oturacak :))

doktorumu hiç beğenmiyorum o yüzden isim vermeyeyim sizi hiç bulaştırmayayım

ne demek hepimiz aynı süreçlerden geçtik :)

Hiç takılmayın. Benim kemik çıkıntım için de herkes güzel yorumlar yapıyor ben biraz dolgu yaptırdım oraya denemek için o şekilde dümdüz duruyor.
Ne güzel sevdiğiniz bir mesleğiniz varmış. Güzel şeylere odaklanalım değil mi ama:KK200:
Unutmayın gülümsemek her insanı güzelleştirir.

Burnunuz da gayet güzel sadece siz çok odaklısınız oraya. Daha da güzel olacak eminim .

Siz de hep mutlu olun inşallah. çok teşekkür ederim:KK37:

🦋💜💖🐥

Burun ucu en son inermis ve burnun oturmasi 1 seneyi bulur merak etmeyin gayet güzel burnunuz güle güle kullanin

evet elimle dokunuyorum deri ile kemik oturmamış sağa sola hareket ettirdikçe derim o yöne gidiyor

inşallah dediğin gibi olur Beste’cim :(
işte yazılanları okuyorum çok inmez şöyle böyle moralim zaten bozuk iyice bozuluyor
hele gülmek istemiyorum güldükçe daha felaket yanakların şekli
Canim bak ilk bir kac ay s3kilsiz kontorsuz burundum inan guldugumde sincap gibiydim hepsi degisiyor burnun harika yandan boyle cikik olmayan fazla uzun olmayan burunlari cok seviyourm benimde oyle ,boyle olmasi disney burunlarini animsatiyor bana.

Fazla fotograf arsivi yapmadim takintili biri degilim ama bana guven bu burun cok guzel olacak

Canim bak ilk bir kac ay s3kilsiz kontorsuz burundum inan guldugumde sincap gibiydim hepsi degisiyor burnun harika yandan boyle cikik olmayan fazla uzun olmayan burunlari cok seviyourm benimde oyle ,boyle olmasi disney burunlarini animsatiyor

Fazla fotograf arsivi yapmadim takintili biri degilim ama bana guven bu burun cok guzel olacak
Canim bak ilk bir kac ay s3kilsiz kontorsuz burundum inan guldugumde sincap gibiydim hepsi degisiyor burnun harika yandan boyle cikik olmayan fazla uzun olmayan burunlari cok seviyourm benimde oyle ,boyle olmasi disney burunlarini animsatiyor bana.

inşallah çok güzel olacak💖 peki burun delikleri kasılıyor böyle gülünce ben bileyim bi garip duruyor o ben zaman geçer? ya da düzelir mi :(

Bende iki sene önce oldum ameliyattan sonra ilk alçım çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı hiçbir şeye benzemiyordu gün geçtikçe oturdu burnum açık ameliyat olmustum doktorum o kadar güzel dikmiş ki dikiş izi bile belli olmuyor aynı is yerinde bir arkadaşım 5 sene önce olmuş fakat iz olduğu gibi duruyor. 1 seneden önce burun icin yorum yapmak yanlış 1 sene sonunda yorum yapmak daha sağlıklı. Benim burnumda kemer ve ucunda dusukluk vardı suan kimse estetik olduğumu anlamıyor doğal hali sanıyorlar

Bende iki sene önce oldum ameliyattan sonra ilk alçım çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı hiçbir şeye benzemiyordu gün geçtikçe oturdu burnum açık ameliyat olmustum doktorum o kadar güzel dikmiş ki dikiş izi bile belli olmuyor aynı is yerinde bir arkadaşım 5 sene önce olmuş fakat iz olduğu gibi duruyor. 1 seneden önce burun icin yorum yapmak yanlış 1 sene sonunda yorum yapmak daha sağlıklı. Benim burnumda kemer ve ucunda dusukluk vardı suan kimse estetik olduğumu anlamıyor doğal hali sanıyorlar

darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza
darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımızadarısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza
darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza darısı başımıza🌺💐🍇

41 kere dedim inşallah bizim de öyle olur 💜💜💜 doğal kimsenin anlamadığı yüzümüze uygun burun 🍒🧝🏻‍♀️

Bende uzun süredir araştırmalar içerisindeyim. Çoğu yerden aldığım bilgiler doğrultusunda burun estetiğinden sonra ince ciltli hastalar 6 ay ile 1 sene burnun oturma süreci oluyor. Kalın ciltli hastalar da ise bu 2 seneyi bulabiliyormuş. En son da iyileşen burun ucu oluyormuş. Bence sizin için daha erken hemen kötü düşünmeyin :)

Bende uzun süredir araştırmalar içerisindeyim. Çoğu yerden aldığım bilgiler doğrultusunda burun estetiğinden sonra ince ciltli hastalar 6 ay ile 1 sene burnun oturma süreci oluyor. Kalın ciltli hastalar da ise bu 2 seneyi bulabiliyormuş. En son da iyileşen burun ucu oluyormuş. Bence sizin için daha erken hemen kötü düşünmeyin :)

estetik benim karakterimi bile değiştirdi sadece tipimi değil.. sabırlı olmayı öğretti

umarım dediğiniz gibi olur da iyi şeyler gelir hep

konuyu açarken fotoğrafı bir türlü paylaşamamıştım :KK43: şimdi paylaştım kızlar

önden desen yamuk sanmıyorum da düzeleceğini
yandan kalkık

offf off
kendime has güzelliğim gitti ona yanıyorum
Burnunuz hiç kalkık değil, gayet iyi görünüyor, bu kadar kafaya takılacak bir şey asla yok.
benim 1,5 yıl oldu ameliyat olalı, sizin burnunuzdan daha kalkık, üstelik ben de doktoruma aynı tembihlerde bulunmuştum.

Burnunuz hiç kalkık değil, gayet iyi görünüyor, bu kadar kafaya takılacak bir şey asla yok.
benim 1,5 yıl oldu ameliyat olalı, sizin burnunuzdan daha kalkık, üstelik ben de doktoruma aynı tembihlerde bulunmuştum.

peki ilk hâli ile şu anki hâli arasında ne kadar fark var

siz seviyor musunuz en önemlisi? çünkü aynı tembihlerde bulunmuşuz

Back