- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
- 18
- Konu Sahibi teraziburcu123
-
Merhaba, benim ameliyat sonrasi burnum normaldi kalkiklik olarak ve hic degismedi ama burada olan bir kac arkadasi gordum baya bir inmisti burunları. O sebeple sizinki de 6 aya daha normal gorunur diye düşünüyorum.
Foto atarsaniz eger daha net yorum yapabilirim
Fotoğraf atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz:)
Merhaba, benim ameliyat sonrasi burnum normaldi kalkiklik olarak ve hic degismedi ama burada olan bir kac arkadasi gordum baya bir inmisti burunları. O sebeple sizinki de 6 aya daha normal gorunur diye düşünüyorum.
Foto atarsaniz eger daha net yorum yapabilirim
Ooo daha baya incelir uç kısmından da şişlikler gidince biraz iner. Canını sıkma bence çok kalkık değil:)
Bazı doktorlar sadece kemer gitsin denildiği halde maalesef burnu komple değiştiriyor. Bende de hafif kemer var sadece onu aldırmak istiyorum sonuç farklı bir burun olur diye korkuyorumnefretlik, iğrenç bi burunla kaldım
kendime inandırdım revizyon olmayı onu düşünüyorum
inşallah insin bi tık ben dışarı çıkamaz oldum
psikolojim bozuldu
Bazı doktorlar sadece kemer gitsin denildiği halde maalesef burnu komple değiştiriyor. Bende de hafif kemer var sadece onu aldırmak istiyorum sonuç farklı bir burun olur diye korkuyorum
Doktorunuz kim?lütfen hiç bulaşmayın
Bana çok asiri kalkik gelmedi boyle bile kalsa asiri kalkik degil ama odem var belli özelikle yan foto da net belli odem oldugu.
İnecektir biraz diye düşünüyorum
Bumu kalkik olan hali ?
bence suan resmen odem var burnunuzda.eminimki birkac ay sonra burnunuzla cok mutlu fotoLar paylasacaksiniz.Odem gidince burun incelip sekli oturacak.
Dudak burun arasi mesafenizde asiri degil ki? Burun delikleriniz gozukuyor cok normal odemden dolayi bunlar.3 ay cok erken bunalima girmek icin suan sekil almayi bekleyen bir hamur gibi burun
Doktorunuz kim?
Kesinlikle burun hâlâ şiş sakin ama sakın üzülme şekli yandan çok güzel gözüküyor inan bana altı ay bir seneye çok daha güzel olacaksın dudakla mesafe çok güzel duruyor canını hiç sıkma güzelim
Bence hiç moralini bozma kendini daha da kötü etkileme canım . Burun ameliyatında en son burun ucu yerine oturur ve bu da 1 seneyi buluyormuş. O yüzden sabırla bekle ödemlerinin inmesini . Burnun kötü görünmüyor fotoğrafta. Herkesin dediğine de kulak asma çünkü her insanın burun yapısı, cildi, iyileşme süreci, birbirinden farklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?