Burun estetiği sonrası asimetriler eğrilikler

Arkadaşlar son 16 ay içinde iki kez ameliyat oldum.Sağ tarafımda eksik bir görünüm vardı.Burun ucum hafif sağa yatıktı.İlk ameliyatımdan sonra 13 ay bekledim.Eksiklikler,yamukluklar düzelmiyor.Sadece ödemler inip biraz daha zarifleşiyor burun.
İkinci ameliyata gelince maalesef ki işte şimdi oldu diyebilecek bir değişiklik olmadığı gibi yeni bozulmalar oldu.Sadece deriyi kaldırmak bile çok zarar veriyor.Halledilebiliyorsa dolgu vb ile halledip olmuyorsa çok iyi bir cerrah bulmalı diye düşünüyorum:/

Bende yaklaşık 2.5ay önce ameliyat oldum, tampon bantlar felan çıktığında herşey normaldi sonra kemer gibi bir görüntü çıktı ve sağ tarafta kemer kısmında şişlikte vardı, masaj yapıyorum 2aydır. Çok ağladım yandan bakıncada belli oluyordu. Herkes ödemdir bekle geçer dediler ama inanın geçecek gibi değildi.
ÜZÜLMEYİN. Gerçekten geçiyor . Bahsettiğimiz süreler çok erken kocaman ameliyattan sonda burun anca kendini toparlıyor. Şuan tamamen geçmiş değil ama günde güne büyün yamukluk şişlik geçiyor ben farkediyormuş. Biraz sabır gerekli

Çöküklük var miydi sizde acaba bende cikinti degil de çökme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…