• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası asimetriler eğrilikler

Benımkıde böle tam 3 ay oldu hıdgecme yok sol tarafda kemık var orası cok kötü duruyo ödem degıl bence sanmıyorum gececegini burnum yamuk duruyo ve morelım bozuk böle olanlar varmı

Eklentiler

• D25A48C1-42A4-4BBC-B5B0-4B314DBD3D1C.jpeg
    D25A48C1-42A4-4BBC-B5B0-4B314DBD3D1C.jpeg
    112,6 KB · Görüntüleme: 1.012
Kızlar aynı sorun bende de var doktor burnumu kavisli yapmış burun sırtım şuan kalın yandan güzel ama önden hiç estetikli durmuo çünkü geniş bir burun oldu. Sağdan soldan bakınca açı farklı duruyor. Dokununcada bir taraf daha şiş gelio ama ameliyat fotoma bakıyorum. O düz görünen taraf resimde kavisli. Bu yüzden değişir diye düşünüyorum. Ayrıca burnum yamuk resmen ve 7. Ayımdayım. Üstelik burnumun içindeki etler sürekli şişiyor. Tıkalı çoğu zaman. Takılmak istemiyoruö gerçekten yoruldum. Allahtan kimse burnun çirkin demio yoksa evimden çıkmazdım herhalde. 2. Ameliyatıda düşünmek bile istemiyorum. İnş 1 yılda daha iyi olur

Benımkıde böle tam 3 ay oldu hıdgecme yok sol tarafda kemık var orası cok kötü duruyo ödem degıl bence sanmıyorum gececegini burnum yamuk duruyo ve morelım bozuk böle olanlar varmı

Senin ortadan yamulmuş benim kökünden yamuk duruo💆🏻‍♀️ Seninkinin düzelme ihtimali var bence. Ama kendime bir teselli bulamıylrum. Kökten yamuk çünkü

Son durum nedir bayanlar? benimde 3 ay oldu ve sağ tarafta ödem gibi şişlik var ucu da şiş gibi. Yamuk gibi görünüyor. Yandan inanılmaz güzel ama önden gerçekten benimde şiş ve yamuk gibi. Birde burun deliklerim eşit değil önceden de pek eşit değildi ama ameliyat olunca sanırım psikolojik hep inceleme ve memnun olmama durumu yaşıyorum. Doktorum masaj diyor hala. Sağ tarafta özellikle masaja ihtiyacım olan bölgelerin iç kısmında dikişler erimedi ve baskı yaptıkca acı hissediyorum. Kalın derili ve geniş bir burun ucum vardı. Sizce ödem mi yamuk mu? Özellikle önden bakınca burnum eskisi gibi büyük bu durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 74583AFC-93ED-4A1A-9191-876804CB420C.jpeg
    74583AFC-93ED-4A1A-9191-876804CB420C.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 1.300
  • BB95AAB9-502C-4844-A7E4-770D6B4BAC30.jpeg
    BB95AAB9-502C-4844-A7E4-770D6B4BAC30.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 836
  • 2E1DBFA7-1932-4952-B848-2312DA18F393.jpeg
    2E1DBFA7-1932-4952-B848-2312DA18F393.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 849
Herkesin derdi ayrı. Ben de önden çok memnunum ama yandan hala bariz kemerim var. 2 ay oldu benim.

Son durum nedir bayanlar? benimde 3 ay oldu ve sağ tarafta ödem gibi şişlik var ucu da şiş gibi. Yamuk gibi görünüyor. Yandan inanılmaz güzel ama önden gerçekten benimde şiş ve yamuk gibi. Birde burun deliklerim eşit değil önceden de pek eşit değildi ama ameliyat olunca sanırım psikolojik hep inceleme ve memnun olmama durumu yaşıyorum. Doktorum masaj diyor hala. Sağ tarafta özellikle masaja ihtiyacım olan bölgelerin iç kısmında dikişler erimedi ve baskı yaptıkca acı hissediyorum. Kalın derili ve geniş bir burun ucum vardı. Sizce ödem mi yamuk mu? Özellikle önden bakınca burnum eskisi gibi büyük bu durumu yaşayan var mı?
İnanmıyorum burnun benimkine çok benziyor benimde senin gibi şuan yandan çok güzel ama önden böyle ve benim 8 ay oldu ama hala böyle diğer taraf şiştir diye düşünüyorum hep😰

Ama bqk şimdi ilk halini gördüm gerçekten baya düzelmiş sanki hiç aynı burun değil

Benim de aynı sizin gibi bir buçuk ay oldu, değişiklik var mı?

Burunda bir eğrilik varsa, ameliyat da olsan düzelmiyor. Bir yöne doğru bir sapma söz konusuysa, eğrilik varsa.. o eğrilik düzelmiyor. Mükemmel bir şey zaten imkansız. 2 kez ameliyat oldum burun ucum hafiften sola sapıyordu ve hala da öyle. Sadece derecesi azalıyor, o kadar

Burunda bir eğrilik varsa, ameliyat da olsan düzelmiyor. Bir yöne doğru bir sapma söz konusuysa, eğrilik varsa.. o eğrilik düzelmiyor. Mükemmel bir şey zaten imkansız. 2 kez ameliyat oldum burun ucum hafiften sola sapıyordu ve hala da öyle. Sadece derecesi azalıyor, o kadar
İşin kötüsü benim ameliyat öncesi yoktu sonradında oldu:(

Benim de burnum eğriydi, 2 ay oldu ameliyat olalaı, aynı yöne hala eğri. Bakalım doktor ne diyecek bu duruma

benim de eğriydi, hala eğri. burun ucu değil, kemik eğri. burun bir tık (belki o kadar bile değil) küçüldüğü için daha fazla belli oluyor şimdi. sorun şuradan kaynaklanıyor. eğri bir burun ameliyatla düzeltilemeyebilir. bunu düzeltmek imkansız da olabilir ama en azından doktorun ameliyattan önce bunu hastaya söylemesi gerekmez mi? gerekir tabii ki. benim doktorum ameliyattan önce düzelir, ameliyattan sonra düzelmez, dedi. kendisini anlamaya çalışıyorum ama ne yazık ki anlayamıyorum.
2. ameliyat kaçınılmaz gibi görünüyor. ileride düşünüyorum. şimdi de eğrilik konusunda çok iyi bir doktor arıyorum. bulursanız haber verin.

Merhaba arkadaşlar
Ben 25 gün önce burnumdan ameliyat oldum. Ucu yuvarlak büyük ve etli bir burnum, burun kemiğimde de hafif eğrilik vardı. Önden bakıldığında bombeli garip bi görüntü oluşturuyordu.
İstediğim sonuca ulaşamadığımı boş yere o kadar zorlukla uğraştığımı düşünüyorum çünkü burun ucum eskisinden daha küçük olsa da önden bakıldığında o yuvarlak ve bombeli görüntü hala var.
Şimdi Burnumun sol tarafı düz inerken sağ tarafında ucu yuvarlaklaşıyor zaten bi taraftan bakınca burun kemerim düz görünüyor ama diğer taraftan eğri. Bazıları şişlik olduğunu söylüyor ama burun genel şeklini alırmış ameliyattan sonra.
Siz ne düşünüyorsunuz başınıza geldi mi böyle durumlar Ya Çok mutsuzum çektiğim acının karşılığını alamadığıma inanmaya başladım
duzeldımı burnunuz mera ettım bende, suan aynı sorunu yasıyorum

Back