• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Ağrı

pumpkinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
82
20
3
Kızlar iyi akşamlar. Bugün ameliyat olalı 1 ay oldu. Son bir haftadır yüzümün sol tarafında elmacık kemiğimde sancıyla karışık ağrı var. Sanki sıcakta bu artıyor. Psikolojik olabilir bilmiyorum. Birkaç gündür nezleyim sol burun deliğimden gelen akıntının rengi bugün çok açık pembe geliyor. Ameliyatın ilerleyen günlerinde sızıntı şeklinde kanama ya da yüzünde ağrı-sancı yaşayan var mı? Lütfen tahmini olumsuz yorum yapılmasın sadece tecrübe eden varsa bilgi almak istiyorum. Malum süreç yeteri kadar yıpratıcı, olumsuz konuşmalar bunu artırıyor. Fotoğraf İçin kusura bakmayın netlik olması açısından ekliyorum.

Eklentiler

• 7B214FCF-9342-4A7B-8577-874566AD895D.jpeg
    7B214FCF-9342-4A7B-8577-874566AD895D.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 274
Kızlar iyi akşamlar. Bugün ameliyat olalı 1 ay oldu. Son bir haftadır yüzümün sol tarafında elmacık kemiğimde sancıyla karışık ağrı var. Sanki sıcakta bu artıyor. Psikolojik olabilir bilmiyorum. Birkaç gündür nezleyim sol burun deliğimden gelen akıntının rengi bugün çok açık pembe geliyor. Ameliyatın ilerleyen günlerinde sızıntı şeklinde kanama ya da yüzünde ağrı-sancı yaşayan var mı? Lütfen tahmini olumsuz yorum yapılmasın sadece tecrübe eden varsa bilgi almak istiyorum. Malum süreç yeteri kadar yıpratıcı, olumsuz konuşmalar bunu artırıyor. Fotoğraf İçin kusura bakmayın netlik olması açısından ekliyorum.
aynısı benim başımda şu an akıntı halindeyim doktor sümükten kaynaklı bazı hastalarda olur dedi ama nefes alamıyorum akıntım yüzünden durmadı gözlerim morardı konu etiketi ben de açtım sırf bu süreç için endişe etme bir hafta sonra geçer

Benim 2. aya kadar burnumda zaman zaman ağrı ve zonklama oldu. onun dışında baş ve boyun ağrılarım oldu. İlk ay kuruyup kalan kanlar yavaş yavaş döküldüğü aynı zamanda yumuşayıp aktığı için böyle akıntılar oldu. Bende 1. aydan sonra da üç dört kez kan geldi, çok az, birer damla gibi. Şükür hiçbir sorun olmadı.

Aşırı sıcaktan ve güneşe direkt maruz kalmaktan koruyun burnunuzu bu arada, ekstra kanamaya sebep olabilir sanıyorum ki.

Benim 2. aya kadar burnumda zaman zaman ağrı ve zonklama oldu. onun dışında baş ve boyun ağrılarım oldu. İlk ay kuruyup kalan kanlar yavaş yavaş döküldüğü aynı zamanda yumuşayıp aktığı için böyle akıntılar oldu. Bende 1. aydan sonra da üç dört kez kan geldi, çok az, birer damla gibi. Şükür hiçbir sorun olmadı.
Söylediğiniz çok mantıklı geldi. Kuru kalan kanlar aktı belki de. Ara ara baş ve göz çevremde ağrı var. Ve burnum hala aşırı duyarlı. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. 🍒❤️

Aşırı sıcaktan ve güneşe direkt maruz kalmaktan koruyun burnunuzu bu arada, ekstra kanamaya sebep olabilir sanıyorum ki.
Artık dikkat ediyorum gündüz dışarı çıkmıyorum. Çünkü akıntının olduğu iki günde dışarı çıkmıştım. Aşırı sıcaklar geçene kadar dikkat edeceğim. 💐

Normalde bile grip olunca baş ve göz ağrııs olabiliyor ona bağlı olmuştır diye düşünüyorum hafif kanama ise içerideki kurumadan kaynaklı tahriş olmultır deniz suyu spreyine devam derim

Back