• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği pişmanlığı

Neden oluşuyor acaba eski yan duruşuna göre bin şükür ama yine de olmasın isterdim ya da geçsin

Merhaba evet vardı sanırım ama çok btlirgindi fotoğraf attım eski yan duruşunu ama buradaki yumuşak Gibi dokununca içeri gömülüyor, birkaç kişi çok arattım görsel masajla Zaman içinde geçtiğini söylemiş.siz ne yaptınız peki törpüleme düşündünüz mu
Sizinki daha çok ödemdır ozaman
Ve çok yeni burun sırtı oturması gerek daha
Bende geçmedi o çıkıntı revızyon oldum 2 hafta önce

Kızlar merhaba benim de üçüncü haftam, bantlar çıktıktan sonra ucunun üstünde hafif bombe var bakar mısınız bu ödem mı ? Masaj yapıp hafif bastırınca yumuşak doku. Genel anlamda beğendim burnumu haftaya 1.ayim dolacak doktora gideceğim size göstermek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum
Ödem olabilir daha erken

Sizinki daha çok ödemdır ozaman
Ve çok yeni burun sırtı oturması gerek daha
Bende geçmedi o çıkıntı revızyon oldum 2 hafta önce
Nasıl oldu peki içinize sindi mi, inşallah benim de ihtiyacım olmaz ama bı ihtimal geçmezse törpüleme mı yoksa tekrar eni konu ameliyat mı oldunuz ve ne kadar süre sonra revizyon oldunuz ilkinden sonra

Nasıl oldu peki içinize sindi mi, inşallah benim de ihtiyacım olmaz ama bı ihtimal geçmezse törpüleme mı yoksa tekrar eni konu ameliyat mı oldunuz ve ne kadar süre sonra revizyon oldunuz ilkinden sonra
Ben tam 1 sene sonra revizyon oldum
Burun kemiğinde kemer tam törpü olmaşistı ve burun içi kıkırdak cikintisi vardı ve burun ucu çok yuvarlak bombelıydı ve çok az burun ucunu kaldırdı,bunları yeniden duzeltı
2 hafta oldu tam suan yenı alçıdan çıktı çok şiş ve burnumu hiç hissetmiyorum
Bu ilk ameliyat dan daha zor

Sırt kısmı da çok geniş kaba inecek değil mi sürekli konu okuyorum🙄 bı ay olmadı daha haftaya Çarşamba olacak
Sırt kısmının baya darlaştığını söyleyebilirim ben de öyle oldu yani oraya işlem yapıldığı için sağdan ve soldan çok ödem topluyor. Ödemler indiğinde incelecek orası

merhaba 2.5 sene oldu ve gerçekten oldu yaa diyeli 4-5 ay anca oluyor. derinize cildinize su tüketimine her şeye bağlı ödem cidden uzun sürede vücuttan atılabiliyor. hala burun ucum tok ve ödem dolu fakat baya inceldi yapıldığından beri. yakın arkadaşımla aynı gün olduk onda da sizdeki gibi c tipi burun vardı alttaki kemik düz olmadığından ne olursa olsun burunda hafif eğim olacağını ve %100 düz olmayacağını söyledi doktorumuz bu dürüstlüğü de onu ikna etti ve şu an çok memnun o hafif eğim gözüne dahi batmıyor çünkü öncesi fenaydı. size de tavisyem aynada yüzünüzü gözünü inceleyip durmayın. saçınızı makyajınızı yapın ve yüzünüzü sevin kabullenin. ilerde (ödeminize bağlı 1.5-3 sene) hala kötü hissederseniz revize yapmak sizi mutlu edebilir. ameliyat olmak başlı başına zor sancılı bir süreç olabiliyor, bu dönemler sizi yanıltmasın harika bir burnunuz olacak :KK37:

Ben tam 1 sene sonra revizyon oldum
Burun kemiğinde kemer tam törpü olmaşistı ve burun içi kıkırdak cikintisi vardı ve burun ucu çok yuvarlak bombelıydı ve çok az burun ucunu kaldırdı,bunları yeniden duzeltı
2 hafta oldu tam suan yenı alçıdan çıktı çok şiş ve burnumu hiç hissetmiyorum
Bu ilk ameliyat dan daha zor
Çok geçmiş olsun inşallah sonuç sonuna kadar sizi mutlu eder, şans işi artık ikna oldum,cilt tipi, vücudun reaksiyonu değişiyor her bünyede. Peki birkaç işlem için tekrar kendi doktorunuza mı gittiniz ek ücret ödediniz mı? Ben şehir hastanesinde oldum bilmiyorum bı yıl sonra ihtiyacım olursa yine onu bulur muyum.. Bir sürü eski yeni kolaj yaptım ben eski burnumu çok sorunlu bulmuyordum ama şimdi bakınca bu kadar mı farkeder diyorum.. doktorum işinin ehli idi ama inşallah diyorum yumuşak ödemdir çünkü dokununca jelibon gibi düzleşiyor hafif bastırınca

Sırt kısmının baya darlaştığını söyleyebilirim ben de öyle oldu yani oraya işlem yapıldığı için sağdan ve soldan çok ödem topluyor. Ödemler indiğinde incelecek orası
Önceden de inceydi inşallah ondan da fazla incelmez çok teşekkür ederim yorumunuz için, yaşayanlardan bunları duymak içini rahatlatıyor 🪷

merhaba 2.5 sene oldu ve gerçekten oldu yaa diyeli 4-5 ay anca oluyor. derinize cildinize su tüketimine her şeye bağlı ödem cidden uzun sürede vücuttan atılabiliyor. hala burun ucum tok ve ödem dolu fakat baya inceldi yapıldığından beri. yakın arkadaşımla aynı gün olduk onda da sizdeki gibi c tipi burun vardı alttaki kemik düz olmadığından ne olursa olsun burunda hafif eğim olacağını ve %100 düz olmayacağını söyledi doktorumuz bu dürüstlüğü de onu ikna etti ve şu an çok memnun o hafif eğim gözüne dahi batmıyor çünkü öncesi fenaydı. size de tavisyem aynada yüzünüzü gözünü inceleyip durmayın. saçınızı makyajınızı yapın ve yüzünüzü sevin kabullenin. ilerde (ödeminize bağlı 1.5-3 sene) hala kötü hissederseniz revize yapmak sizi mutlu edebilir. ameliyat olmak başlı başına zor sancılı bir süreç olabiliyor, bu dönemler sizi yanıltmasın harika bir burnunuz olacak :KK37:
Yaaa bana yazdıysaniz çok tatlısınız çok içten yazmışsıniz çok teşekkür ederim. Evet benim hep kemer vardı 8 yıl önce düğünümden bı ay önce de otomatik cam kapıya kafamı vurunca kırıldı iyice kırıldı bı yana yana kaydi falan. İnsaniz işte hep mükemmeli istiyoruz yine bin şükür diyorum ama düşünmeden de edemiyorum neden darbe almadan böyle oluştu diye:/. İnşallah zaman ve sabır beni daha mutlu edecek görüntüleri verir 💖 ucu da düşmez umarım, kalın deriliyim çünku

Çok teşekkür ederim :KK68:

Çok geçmiş olsun inşallah sonuç sonuna kadar sizi mutlu eder, şans işi artık ikna oldum,cilt tipi, vücudun reaksiyonu değişiyor her bünyede. Peki birkaç işlem için tekrar kendi doktorunuza mı gittiniz ek ücret ödediniz mı? Ben şehir hastanesinde oldum bilmiyorum bı yıl sonra ihtiyacım olursa yine onu bulur muyum.. Bir sürü eski yeni kolaj yaptım ben eski burnumu çok sorunlu bulmuyordum ama şimdi bakınca bu kadar mı farkeder diyorum.. doktorum işinin ehli idi ama inşallah diyorum yumuşak ödemdir çünkü dokununca jelibon gibi düzleşiyor hafif bastırınca
Ben sadece hastane masraflarını ödedim
Ve kendi doktorum ameliyat etti yeniden
Kendisi zaten teklif etti
Ben çok düşündüm ve korkuyordumda yeniden ameliyat olmak için. Daha kötü olursa diye .ilk yapılan burunum kötü değildi yani alişmiştim .burnum senin burna benziyor hem eski hali hem yeni hali
Pişmanim demek istemiyorum ama bilseydim baştan hiç bu işe girmezdim
Sen şimdiden stress yapma çok daha yeni ödemdir belki içine bastıra biliyorsan ödemdir .bir 4 ay sonra tam beli olur burunun daha çok değişecek

Ucunun şimdiden biraz yumuşayıp esneklik kazanması normal mi yaa😒 düşme yok ama ilk iki hafta gibi semsert taş gibi de değil

Kızlar konu açtım bskan olmadı tecrübeli olana özelden foto atcam burun kanadı cokmesinden anlayan varsa bir bakabilir mi lütfen

Back