• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği pişmanlığı

deepthoughts

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
108
25
18
24
Kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım. Burnuma alışamıyorum 6.ayım bitti 7.aya girdim burnum hala şiş ve ödemli ama ben gerçekten yaptırdığım günden beri sevemedim. Bu durumu çok ciddi boyutlara gitti ki artık kafayı yemeye başladım. Sizce 1 yılın sonunda ödemler bitince sevme ihtimalim var mı? Çok pişmanım kendi burnum daha çok yakışıyordu benim gibi olanlar var mı 1 sene sonrasında sevebilir ve bu pişmanlıktan kurtulabilir miyim 😔

Merhaba,
kalkıklık, kavis gibi şikayetleriniz yoksa ödem için biraz daha sabredin :) malesef doktorlar bize açık açık konuşmuyor, burnun oturması için beklemeniz gerekiyor

Merhaba,
kalkıklık, kavis gibi şikayetleriniz yoksa ödem için biraz daha sabredin :) malesef doktorlar bize açık açık konuşmuyor, burnun oturması için beklemeniz gerekiyor
Kavisim var onu çok sevmiyorum ama idare edebileceğim bir düzeyde. Ama genel hattı ile burnunun şekli ortaya çıkmamış mıdır bundan sonda daha değişme ve iyi durma ihtimali var mı 🥲

Kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım. Burnuma alışamıyorum 6.ayım bitti 7.aya girdim burnum hala şiş ve ödemli ama ben gerçekten yaptırdığım günden beri sevemedim. Bu durumu çok ciddi boyutlara gitti ki artık kafayı yemeye başladım. Sizce 1 yılın sonunda ödemler bitince sevme ihtimalim var mı? Çok pişmanım kendi burnum daha çok yakışıyordu benim gibi olanlar var mı 1 sene sonrasında sevebilir ve bu pişmanlıktan kurtulabilir miyim 😔
Benimde 6. Ayım nefret ediyorum revizyon olacagım senem dolduğu gşbş

1.ayimdayim bende önden şeklini sevemiyorum 7. Aya gelmişsiniz 1. Ay ile 7. Ay arasında şekil olarak değişiklik oldu mu ..neresini sevmediniz burnunuzun foto atabilir misiniz sadece burnu

1.ayimdayim bende önden şeklini sevemiyorum 7. Aya gelmişsiniz 1. Ay ile 7. Ay arasında şekil olarak değişiklik oldu mu ..neresini sevmediniz burnunuzun foto atabilir misiniz sadece burnu
Kesinlike çok değişiyor ilk aylardaki gibi kalmıyor ilk aylar çok kötü kalıp gibi duruyor burun ve yüzde emanet gibi duruyor. 6.ay bittikten sonra ben bir tık daha sevmeye başladım. Hala tam olarak sevemiyorum ama :/
Atarım birazdan yollayacağım size

Merhaba benim de 3 hafta oldu 2 hafta sonrasında bı iğne yapıldı ödem için ve bi haftada bile etkisini gösterdi

Kızlar merhaba benim de üçüncü haftam, bantlar çıktıktan sonra ucunun üstünde hafif bombe var bakar mısınız bu ödem mı ? Masaj yapıp hafif bastırınca yumuşak doku. Genel anlamda beğendim burnumu haftaya 1.ayim dolacak doktora gideceğim size göstermek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum

Ay ay değişim fotoları koyalım mı

Umarım görünür atmışımdir

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-21-09-57-22-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-02-21-09-57-22-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 66
2 yandan

Eklentiler

• InCollage_20250220_101343390.jpg
    InCollage_20250220_101343390.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 61
Sağdaki eski -yeni,soldaki yeni önden

Eklentiler

• IMG_20250221_100713.jpg
    IMG_20250221_100713.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250221_100439.jpg
    IMG_20250221_100439.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 57
Gayet güzel sükredin bence
Yok şükrediyorum maşallah 🧿 da genel anlamda beğendigimi söyledim, sormak istediğin üstteki bombe geçer mı benim gibi olup geçenler var mı, teşekkürler bu arada

Yok şükrediyorum maşallah 🧿 da genel anlamda beğendigimi söyledim, sormak istediğin üstteki bombe geçer mı benim gibi olup geçenler var mı, teşekkürler bu arada
Bombeniz geçmese de burnunuz doğal gibi durur hafif kavisli gibi.. her iki durumda da sonucunuz güzel. Tadını çıkarın🤗

Bombeniz geçmese de burnunuz doğal gibi durur hafif kavisli gibi.. her iki durumda da sonucunuz güzel. Tadını çıkarın🤗
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah geçer geçmese de büyümez, peki gülmeden normal duran ama gülünce çok yayvanlasip genişleyen burun delikleri kısmı da düzelir mi

Sırt kısmı da çok geniş kaba inecek değil mi sürekli konu okuyorum🙄 bı ay olmadı daha haftaya Çarşamba olacak

Eklentiler

• IMG_20250221_120614.jpg
    IMG_20250221_120614.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba
O bombe burun kemiğindemi
Yani eskiden orada kemer varmıydı ?
Benimde öyleydi ve maalesef gidmedi
Ödemler geçtikçe dahada belirgin oldu bende kemerdı ama

Merhaba
O bombe burun kemiğindemi
Yani eskiden orada kemer varmıydı ?
Benimde öyleydi ve maalesef gidmedi
Ödemler geçtikçe dahada belirgin oldu bende kemerdı ama
Merhaba evet vardı sanırım ama çok btlirgindi fotoğraf attım eski yan duruşunu ama buradaki yumuşak Gibi dokununca içeri gömülüyor, birkaç kişi çok arattım görsel masajla Zaman içinde geçtiğini söylemiş.siz ne yaptınız peki törpüleme düşündünüz mu

Back