- 4 Ağustos 2016
- 117
- 45
- 13
- 44
- Konu Sahibi dishekimim
-
Gayet iyi duruyor maşallahBUYURMAZ MIYDINIZ :)
Çok teşekkür ederim canım:) bandaj vermedi ama masaj verdi evetÇok guzel, gule gule kullan:) bandaj yapıştırdı mı tekrar ve masaj verdi mi?
Çok teşekkür ederim canım benim :)Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun ameliyatlarınızın iyi geçmesine çok sevindim inşallah ilerideki süreçleriniz de iyi olur çok dikkat edin burnunuza bi süre hiç darbe almamaya dikkat edin :) güneşten kaçının bi süre daha kısa sürede iyileşir
Gayet iyi duruyor maşallah
BU ARADA YARIN BOL ŞANS HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN SENİN ADINA DAçok güzel duruyor canım ödem yok denecek kadar az bence :)
Tamamdır buzda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edicem kesinlikle. Bunu yazdıktan sonra baya sızlama ve akıntı oldu, normaldir iki gün olur dediler ama sanki birisi burnumun içine tuz basıyor öyle bi sızlamaHer şey yolunda anlaşılan çok ama çok sevindim canım benim :) Her şey hayalindeki gibi olsun inşallah :) Bu arada buzu uzun süreli uygulama morluk oluşur,sağlıkçıyım ben oradaki dokuya zarar verir uzun süreli soğuk uygulaması. Ona dikkat et. Ne zaman eve geçeceksin?
Çok güzeeelll ancak görebildim çok güzel olmuş :)BUYURMAZ MIYDINIZ :)
Akıntılar bende de oldu merak etme. 3-4 gün elimde peçeteyle dolaştım evde hatta :) Sızlamaların sebebini bilemedim benim hiç ağrım olmamıştı doktoruna danıştın mı? Ya da ameliyat olup böyle sıkıntı çeken birisi varsa yardımcı olacaktır okurlarsa belki. Umarım erken zamanda geçer. Ağrı kesici al bence ama eğer doktorun vermediyse de. Bak evine kavuşmana da 1 güncük kaldı zoru atlattık gerisi kolay artık :)Tamamdır buzda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edicem kesinlikle. Bunu yazdıktan sonra baya sızlama ve akıntı oldu, normaldir iki gün olur dediler ama sanki birisi burnumun içine tuz basıyor öyle bi sızlamaakıntı da nezle olduğumda olduğu gibi.. Yarın sabah taburcu işlemlerim yapılacak öğleye ya da akşama hastaneden çıkıyorum. Gece 1de de evde olucam..
Çok teşekkür ederim mutlu oluyorum yorumlarınızı okudukçaÇok güzeeelll ancak görebildim çok güzel olmuş :)
Biz seninle aynı tarihte operasyon geçirmişiz. Benim de bugun alçım alınıp bandajım takıldı ama ameliyatı yapan doktorum kongrede oldugu icin baska bir dra gittim. Cok ilgilenmedi ve masaj vermedi.Çok teşekkür ederim canım:) bandaj vermedi ama masaj verdi evet
Evet masaj aynı anlattığın gibi ve doktorum bunu yaparken krem kullanabilirsin dedi. Yani sen de yapabilirsin canım. Bu masaj burnun şekil alması için değil ödemin daha rahat çözülebilmesi için yapılıyor canım yapmaktan korkmaBiz seninle aynı tarihte operasyon geçirmişiz. Benim de bugun alçım alınıp bandajım takıldı ama ameliyatı yapan doktorum kongrede oldugu icin baska bir dra gittim. Cok ilgilenmedi ve masaj vermedi.
Sana verilen masaj klasik burun kenarları ve burun sırtına yapılan mı? Herkese aynı sey veriliyorsa bende yapim. Burnuma Bi sey olur diye korkuyorum. Ve krem kullanıyor musun masaj icin?
Alçı ve tamponlarla 10 gün geçiricem bana şans dileyin... 16 ya da 17sinde çıkacaklar
Neden 10 gün kalacakmış bu kadar uzun süre kalan tampon duymamıştımTek derdim sızlama ve burnumun akması... Çok sinir bozucu aktıkça sızlıyor sanki ama normalmiş
Benim de 8.nci gün çıktı.Neden 10 gün kalacakmış bu kadar uzun süre kalan tampon duymamıştımen zoru o dönem zaten Allah kolaylık versin canım.. Sızlamalar normalse kafana takmamaya çalış ve ağrı kesici al en azından sabah akşam. Normal dışı şeyler olması daha korkutucu olurdu şükredelim..
Kızlar ben de ameliyat oldum sizce burun delikleri orantılı mi ?
Allah sabır veriyor işte bir şekilde.. Geçmişler olsunBenim de 8.nci gün çıktı.
benimde 8.gün tampon 12. gün alçım çıktı evet biraz uzun bi süre sayılır ama alışmıştım ben aslındaAlçı ve tamponlarla 10 gün geçiricem bana şans dileyin... 16 ya da 17sinde çıkacaklar
Yan yatmanın ne gibi sakıncası varmış acaba? Benim 8.gün alçım çıktı ve yan yatmaya başladımbenimde 8.gün tampon 12. gün alçım çıktı evet biraz uzun bi süre sayılır ama alışmıştım ben aslındaaşırı bunalmadım sadece uyurken dudak ve boğaz kuruması oluyor yanınızda su bulundurun gün içinde de bol sulu gıdalarla ağzınızı sürekli ıslak tutunca bi sıkıntı olmuyor :) bi de kızlar yan yatmayın diyor herkes ben de söyleyeyim aklınızda bulunsun en az 1 ay.
Sanırım burunda eğrilme olabiliyormuş burun dokuları daha tam oturmadığı için, bikaç doktorun sayfasında da bu konuyu baya uyardıklarını gördüm yine de dikkat etmek lazımYan yatmanın ne gibi sakıncası varmış acaba? Benim 8.gün alçım çıktı ve yan yatmaya başladım
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Doktoruma danışacağımSanırım burunda eğrilme olabiliyormuş burun dokuları daha tam oturmadığı için, bikaç doktorun sayfasında da bu konuyu baya uyardıklarını gördüm yine de dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?