Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun ameliyatlarınızın iyi geçmesine çok sevindim inşallah ilerideki süreçleriniz de iyi olur çok dikkat edin burnunuza bi süre hiç darbe almamaya dikkat edin :) güneşten kaçının bi süre daha kısa sürede iyileşir
BUYURMAZ MIYDINIZ :)
Gayet iyi duruyor maşallah

Çok teşekkür ederim canım benim :)

Tamamdır buzda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edicem kesinlikle. Bunu yazdıktan sonra baya sızlama ve akıntı oldu, normaldir iki gün olur dediler ama sanki birisi burnumun içine tuz basıyor öyle bi sızlama akıntı da nezle olduğumda olduğu gibi.. Yarın sabah taburcu işlemlerim yapılacak öğleye ya da akşama hastaneden çıkıyorum. Gece 1de de evde olucam..

Akıntılar bende de oldu merak etme. 3-4 gün elimde peçeteyle dolaştım evde hatta :) Sızlamaların sebebini bilemedim benim hiç ağrım olmamıştı doktoruna danıştın mı? Ya da ameliyat olup böyle sıkıntı çeken birisi varsa yardımcı olacaktır okurlarsa belki. Umarım erken zamanda geçer. Ağrı kesici al bence ama eğer doktorun vermediyse de. Bak evine kavuşmana da 1 güncük kaldı zoru atlattık gerisi kolay artık :)

Çok teşekkür ederim canım:) bandaj vermedi ama masaj verdi evet
Biz seninle aynı tarihte operasyon geçirmişiz. Benim de bugun alçım alınıp bandajım takıldı ama ameliyatı yapan doktorum kongrede oldugu icin baska bir dra gittim. Cok ilgilenmedi ve masaj vermedi.

Sana verilen masaj klasik burun kenarları ve burun sırtına yapılan mı? Herkese aynı sey veriliyorsa bende yapim. Burnuma Bi sey olur diye korkuyorum. Ve krem kullanıyor musun masaj icin?

Evet masaj aynı anlattığın gibi ve doktorum bunu yaparken krem kullanabilirsin dedi. Yani sen de yapabilirsin canım. Bu masaj burnun şekil alması için değil ödemin daha rahat çözülebilmesi için yapılıyor canım yapmaktan korkma

Alçı ve tamponlarla 10 gün geçiricem bana şans dileyin... 16 ya da 17sinde çıkacaklar

Tek derdim sızlama ve burnumun akması... Çok sinir bozucu aktıkça sızlıyor sanki ama normalmiş

Alçı ve tamponlarla 10 gün geçiricem bana şans dileyin... 16 ya da 17sinde çıkacaklar
Tek derdim sızlama ve burnumun akması... Çok sinir bozucu aktıkça sızlıyor sanki ama normalmiş
Neden 10 gün kalacakmış bu kadar uzun süre kalan tampon duymamıştım en zoru o dönem zaten Allah kolaylık versin canım.. Sızlamalar normalse kafana takmamaya çalış ve ağrı kesici al en azından sabah akşam. Normal dışı şeyler olması daha korkutucu olurdu şükredelim..

Benim de 8.nci gün çıktı.

Kızlar ben de ameliyat oldum sizce burun delikleri orantılı mi ?

Her zamanki gibi Ufuk Bilkay eseri hiç ama hiç şaşırmadım burun ucu şiş ve burun delikleri orantısız. Aynı çalışmayı arkadaşımda da yaptı. Keşke Ufuk Bilkaya gitmeden önce iyi araştırsaydınız. Verdiğiniz paraya yazık...

benimde 8.gün tampon 12. gün alçım çıktı evet biraz uzun bi süre sayılır ama alışmıştım ben aslında aşırı bunalmadım sadece uyurken dudak ve boğaz kuruması oluyor yanınızda su bulundurun gün içinde de bol sulu gıdalarla ağzınızı sürekli ıslak tutunca bi sıkıntı olmuyor :) bi de kızlar yan yatmayın diyor herkes ben de söyleyeyim aklınızda bulunsun en az 1 ay.

Yan yatmanın ne gibi sakıncası varmış acaba? Benim 8.gün alçım çıktı ve yan yatmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…