• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

Merhaba herkese, bugün 3. Gün. Her şey iyi gidiyor, burnumun içinin mütemadiyen kuru olması dışında. Sprey falan çok bi işe yaramıyor akanlar kaskatı oluyor valla silebildiğimi siliyorum ama... Burnum 1 milimetre kıpırdamıyor o kadar sağlam ki kıruyanlar... Nasıl temizlenecek bu burnun içi kara kara düşünmeye başladım :D

Ben de aynı durumdayım ve daba 1 haftam var bu şekilde. Nasıl gözümde büyüyor anlatamam..
Tamponlarim bugun cikti, durumu biraz hafifletiyor ama burun tikanikligim ayni..... nefes almayi cok ozledim sen tamponlarla 1 hafta mi duracaksin canim?

Merhaba herkese, bugün 3. Gün. Her şey iyi gidiyor, burnumun içinin mütemadiyen kuru olması dışında. Sprey falan çok bi işe yaramıyor akanlar kaskatı oluyor valla silebildiğimi siliyorum ama... Burnum 1 milimetre kıpırdamıyor o kadar sağlam ki kıruyanlar... Nasıl temizlenecek bu burnun içi kara kara düşünmeye başladım :KK70:
Canim kuruluk olmamasi icin ilac surmuyor musun?

Burun içerisindeki pisliklerin kurumayıp rahatça atılabilmesi için doktorum bana burun damlası vermişti. Ben tamponlarım olduğu süre boyunca o damlayı kullandım ve tamponlarımın içi hiç kurumadı, sürekli akıntı şeklinde burnumdan pislikleri atabildim.

Merhaba bişiy daha sormaya geldim :D Bende bant, üstünde de plastik alçı var. Burnum baya yağlandı. Ve arada sırada tatlı tatlı kaşınıyor alçının altı kendimi zor frenliyorum kaşımamak için :confused: kaşınmalar normal midir, deriden deriye değişir mi, başına gelen var mı nedir fikriniz :KK24:

Merhaba bişiy daha sormaya geldim :KK70: Bende bant, üstünde de plastik alçı var. Burnum baya yağlandı. Ve arada sırada tatlı tatlı kaşınıyor alçının altı kendimi zor frenliyorum kaşımamak için :confused: kaşınmalar normal midir, deriden deriye değişir mi, başına gelen var mı nedir fikriniz :KK24:
Evet canım bunlar iyileşme belirtileridir. Yani çok normal :) Yağlanma konusu illet bir şey. Bir hafta sonra alçım çıktığında burnum yağ içindeydi :( Hala ölü deri atıyorum düşün kaç gün oldu çıkaralı ama burnum pütür pütür. Makyaj yapınca çok kötü duruyor burnumun üstü. Napmak lazım acaba bunun için

Tamponlarim bugun cikti, durumu biraz hafifletiyor ama burun tikanikligim ayni..... nefes almayi cok ozledim sen tamponlarla 1 hafta mi duracaksin canim?
Hayırlı olsun:) benim de tamponlarım çıktığında sadece ağırlık hissim yok olmuştu nefes alamamaya devam etmiştim ne yazık ki. Ama sabret :)

Herkese merhaba^^ Benim de burun ameliyatim 6 eylulde gerceklesti hem olmayi dusunen arkadaslara yardimci olmak icin hem de olan kisilerle fikir alisverisinde bulunmak icin bir yazi yazayim dedim :) Besinci gunumu geride biraktim morlugum ve sisligim neredeyse kalmadi ve doktor kontrolum vardi, burnumu ilk kez gordum! Sislikler fazla tabi ki ama ondeki kalkiklik disinda simdiden burnum cok daha guzel oldu diyebilirim. Ameliyattan sonra agrim sizim olmadi rahat gecirdim hatta bugun doktor kontrolu cikisinda alisverise bile gittim :) Benim tecrubelerim bu sekildeydi durum degisikligi oldukca yeniden yazmaya calisirim gorusmek uzere^^ :*

Hayır kısa bir görüşmemiz oldu zaten. Yapacağı işlemlerden kısaca bahsetti. Tanışıklığımız önceye dayandığı için güven problemim yok o yüzden süreç daha hızlı ilerledi. Ameliyattan bir gün önce tahliller için gideceğim. Ameliyat günü ameliyattan önce doktorumla ayna karşısında tekrar görüşüp en ince ayrıntılarıyla taze taze tekrar konuşacağız işlem detaylarını. Siz de mi görüştünüz mustafa kemal beyle?
Tahliller demişsin canım ne tahlili yapılması gerekiyor ?

Merhaba kizlar, 8 eylulde oldum ben de, bugun 3. Gunum. Sadece bogazim agriyor ve agizdan nefes aliyorum surekli onun disinda bi problem yok. Ilk defa 2 saat de olsa uyuyabildim. Kurudukca terramycin, thiocilline kullaniyorum. Yarin da serum fizyolojik kullanmaya basmayacagim. Tek dilegim burnumun kisa zamanda acilmasi cunku boyle gercekten zorlaniyorum......

Herkese merhaba^^ Benim de burun ameliyatim 6 eylulde gerceklesti hem olmayi dusunen arkadaslara yardimci olmak icin hem de olan kisilerle fikir alisverisinde bulunmak icin bir yazi yazayim dedim :) Besinci gunumu geride biraktim morlugum ve sisligim neredeyse kalmadi ve doktor kontrolum vardi, burnumu ilk kez gordum! Sislikler fazla tabi ki ama ondeki kalkiklik disinda simdiden burnum cok daha guzel oldu diyebilirim. Ameliyattan sonra agrim sizim olmadi rahat gecirdim hatta bugun doktor kontrolu cikisinda alisverise bile gittim :) Benim tecrubelerim bu sekildeydi durum degisikligi oldukca yeniden yazmaya calisirim gorusmek uzere^^ :*
O kalkıklık zamanla doğallaşacak kafana takma :) Geçmiş olsun :)

Merhaba kizlar, 8 eylulde oldum ben de, bugun 3. Gunum. Sadece bogazim agriyor ve agizdan nefes aliyorum surekli onun disinda bi problem yok. Ilk defa 2 saat de olsa uyuyabildim. Kurudukca terramycin, thiocilline kullaniyorum. Yarin da serum fizyolojik kullanmaya basmayacagim. Tek dilegim burnumun kisa zamanda acilmasi cunku boyle gercekten zorlaniyorum......
Benim her şeyim çıkmasına rağmen hala tıkanıklık devam ediyor yüzde yüz olmasa da :( ödemden ve içerideki kuruluktan kaynaklanıyor sanırım..

Meraba arkadaşlar bende 31 inde ameliyat oldum.bu süre zarfında ara ara yorumlarınızı okudum sna yazamadım.burnum ara ara tıkanıyor hala.doktor küçük bir bant yapıştırdı. O yüzden tam anlamıyla daha yüzümü yikayamiyorum.bu arada sizde durumlar nasıl yüzünü yıkayan yada burnun içine su çeken var mı. Temizliği falan nasıl yapıcaz acaba sorular sorular

4. günüm... Her şey normal gidiyor anladığım kadarıyla :halay: arada kaşınıyor burnumun üstü, burun kanatları. Normalde de T bölgesi yağlı olan biriydim şimdi daha fena oldu, yıkayamıyorum da... :KK34: Burnum hala sarılı, bant, atel her şey duruyor. Üst dudağım şiş hala, inşallah iner şişi çünkü çok komik görünüyor ya :D zaten küçük dudakalarım var bi de yukarı doğru kalınlaştı pek komik oldu :D ödem de suratımın altlarında 2 gündür. yani yanaklarımın altları dudak hizam falan.. Azaldı ama hala ödemli tabi. :KK45: Günde 2.5 litreyi bitirmeye çalışıyorum Yarısından çoğu gitti bile :halay: 3-4 saatte bir pomat sürüp bekleyip okyanus suyu sıkıyorum ve temizliyorum muhteşem yapmıyor ama içi yumuşuyor biraz rahatlatıyor. Bugün spreyden sonra kulak çubuğuyla yavaşça kuruyan yerleri almaya çalıştım baya temizlendi görünen kısımlar, iyi oldu :KK76:
Günaşırı banyo yapmamı söylediler bu arada. Mutlaka yapın dediler onu da aksatmamaya çalışıcam yarın banyo günüm heheheh :KK54: Bugünlük bu kadar ilerleyen zamanlarda bi değişiklik olursa eklerim, görüşürüz :nazar::KK49:

Back