- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi dishekimim
-
Sizin burnunuzdan şikayetleriniz neler? Neden karar verme aşamasına geçmektense beklemeyi tercih ediyorsunuz bakalım anlatın bize :)Geçmiş olsun.
Ve yeni mırnınız hayırlı olsun şimdiden.
İleriye dönük estetiksel anlamda bende ameliyat olmak istiyorum ama bakalım hayırlısı
Canımm hoşbulduk tekrardan:) İnşallah çok güzel olur yaa ben de heyecanlıyım gerçekten. Yeniden narkoz yemek korkutuyorCanım hoşgeldin tekrardan, inşallah istediğin burna kavuştursun :)
Narkozdan hiç korkma canım, çok basit bir iş o.. Ne ağır kalp hastaları, ne minik bebekler alıyor bir şey olmuyor. Sen gönlünü ferah tut. Evet evlilik hazırlıkları başladı ama daha doğru düzgün bir şey yok ortada, tarih var sadece :)Canımm hoşbulduk tekrardan:) İnşallah çok güzel olur yaa ben de heyecanlıyım gerçekten. Yeniden narkoz yemek korkutuyorSen neler yapıyorsun görüşmeyeli evlilik hazırlıkları başlamış anlaşılan Tikkabillaam:)
Hangi şehirde olacak ve tarih ne? Nasıl bir gelinlik istiyorsunn hazır mı alacaksın diktirecek misin??Narkozdan hiç korkma canım, çok basit bir iş o.. Ne ağır kalp hastaları, ne minik bebekler alıyor bir şey olmuyor. Sen gönlünü ferah tut. Evet evlilik hazırlıkları başladı ama daha doğru düzgün bir şey yok ortada, tarih var sadece :)
İstanbulda 13.11.2016 Gelinlik inan hiç yok aklımda, gezmeden bir fikrim oluşmayacak sanırım. Ama diktirip kiralamak mantıklı geliyor.Hangi şehirde olacak ve tarih ne? Nasıl bir gelinlik istiyorsunn hazır mı alacaksın diktirecek misin??
Sizin burnunuzdan şikayetleriniz neler? Neden karar verme aşamasına geçmektense beklemeyi tercih ediyorsunuz bakalım anlatın bize :)
Hayır kısa bir görüşmemiz oldu zaten. Yapacağı işlemlerden kısaca bahsetti. Tanışıklığımız önceye dayandığı için güven problemim yok o yüzden süreç daha hızlı ilerledi. Ameliyattan bir gün önce tahliller için gideceğim. Ameliyat günü ameliyattan önce doktorumla ayna karşısında tekrar görüşüp en ince ayrıntılarıyla taze taze tekrar konuşacağız işlem detaylarını. Siz de mi görüştünüz mustafa kemal beyle?Ameliyattan önce yapılması gereken herhngi birşey söyledi mi mustafa bey size acaba
Görüştüğünüzde bizimle de paylaşın ameliyat sürecimizde birbirimize yardımcı olabiliriz faydamız dokunur:)Henüz gmrüşmedim şuan şehir dışındayım gidince görüşeceğiz
Ay aynı günnn İnşallah ikimizinki de çok güzel geçer yaabende 31 agustosta burun ameliyati oluuyorumm insallah cok guzel geciririz
Evett ac, birsey yiyip icmeden gitmek gerekiyor :)Arkadaşlar tahlil vermek için aç mı gidiyorduk bilgisi olan var mı?
Tamamdır canımm çok teşekkür ederim :) ay şimdiden heyecan başladı kızlaaar ameliyata son 5 günnnnEvett ac, birsey yiyip icmeden gitmek gerekiyor :)
Evett ac, birsey yiyip icmeden gitmek gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?