- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
-
Mustafa Kemal Aksoytam olarak doktorunuzun ismi ne
Canım ben kendim o tarihe istedim çünkü öncesinde küçük bir tatil programım ve halletmem gereken resmi bir işim var. Onun ardından yaptırmak daha iyi olur diye düşündüm. Bence hiç tereddüt etmesen Mustafa beye kendini emanet edebilirsin inan pişman olmazsın. Ben daha olmamama rağmen içim rahatBenim iki seçeğim var aklımda karar veremiyprum ama
Bazı doktorlar hasta gizliliği açısından fotoğraf göstermiyorlar sanırım bu sadece Mustafa beye has bir durum değil. Ancak kendisi gerçekten her hafta en az 7-8 burun ameliyatı yapıyordur herhalde. Zaten kendisine bir kere estetik ameliyat olan bir daha vazgeçemiyorBen mustafa beye olursam sizden önce oşacağım sanırım sadece hiç yaptığı burunları görmedim tereddütüm bu yönde
Burada ücret söylemem doğru olmaz sonuçta eski hastasıyım vs ve yapılan işlemlerle de ücret değişiyor olabilir. doktorla direkt yüzyüze görüşerek fiyat alırsanız daha doğru olacağını düşünüyorumYaa ne güzel çok merak ettim benim önümde hiç örnek olmadığı için tedirginim dediğim gibi ama çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim birde ücret nedir acaba öğrenebilir miyim mahsuru yoksa
Bence geç kalmadan kararını ver yaz bitmeden :) güzel günler bizim olacak beklemeye değmez :) bu süreçte birbirimize destek de oluruz hemTamamdır yardımlarınız için çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz
Mutlaka haberleşelim muhtemelen aynı doktora olacağız sürecimizde birbirimize çok yardımımız dokunur benim de sana soracaklarım olacaktır eminimEvet canım bakalım yakın zamanda brlli olur evet haberdar edelim birbirimizi bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?